Ensimmäiset kesäostokset

Vaikka kesä on ollut Helsingissä jo jonkun aikaa, ei vaatekaappini ole pysynyt mukana muutoksessa. Eteisen naulakossa roikkuvat talvitakit ja vaatekaappi pursuilee villapaitoja. Kesävaatetilanne on ollut vähän heikko, viime kesänä kulutin loppuun pitkään palvelleet lempiballerinani ja aiemmin tänä keväänä luovuin monesta vanhasta kesävaatteesta facebook-kirpparilla. Tänään vapaapäivän kunniaksi suuntasin pienelle putiikkikierrokselle ja palasin kotiin kassit täynnä kesäostoksia.

Ne entiset lemppariballerinat olivat Samujin ensimmäisestä mallistosta. Käytin ja huolsin niitä todella ahkerasti neljä vuotta, kunnes viime kesän lopulla oli aika luopua jo aika rähjääntyneistä kengistä. Tänään löysin vihdoin korvaajan entisille lemppareille, vieläpä samalta merkiltä. Uusissa ballerinoissani on pieni korko, joka onkin jalalle parempi kuin täysin lättäpohja ja näyttääkin kivemmalta. Valkoinen shortsihaalari löytyi American express Helsinki New shop:ista, jossa oli myynnissä mm. Arelan, Samujin, Marimekon ja R&H:n luomuksia ystävämyyntihinnoin – shortsihaalarista maksoin kolmekymppiä ja esimerkiksi Samujin mallikappaleavokkaat olisi saanut 70 eurolla. Putiikki on auki vielä lauantaihin asti, kannattaa mennä käymään!

Täydellinen uimapuku löytyi Filippa K:lta. Todella kivoja uikkareita oli myös Cosilla, mutta koot olivat ehtineet loppua. Filippan uikkari on tosi klassinen, ajattelin että voin käyttää sitä kesällä myös toppina esimerkiksi korkeavyötäröisten housujen tai hameiden kanssa. Vilukissana en ole kovin rohkea uimaan luonnonvesissä, mutta tänä kesänä toivon asiaan muutosta. Melkein jo odotan ensimmäistä pulahdusta kylmään järvi-tai meriveteen.


uimapuku Filippa K / shortsihaalari ja ballerinat Samuji / hattu forever21

one comment on Ensimmäiset kesäostokset

  1. Ooh miten ihana sortsihaalari, on varmasti sinun ylläsi upea! Tosi raikas ja klassinen. Itse en ole vielä kesäostoksille ehtinyt, mutta ehkä tässä voisi jo pian luottaa siihen, että sieltä se kesä tulee. Talvitakit ja -kengät on kyllä jo huollettu viety varastoon 😉

    http://thewildethings.com

Comments are closed.