Kesäjuhlakausi alkaa!

yhteistyössä Asennemedia ja Vallila Interior

Kesäjuhlakausi on täällä. Juhlat syntyvät yksinkertaisimmillaan niin, että kattaa ruuan ulos ja kutsuu ystävät pöydän ääreen. Meidänkin sisäpihalla grilli on lämmennyt tälläkin viikolla jo useampaan otteeseen, ja eilen aloitettiin kesäjuhlakausi virallisesti taloyhtiön pihajuhlilla. Olenko jo maininnut, että asun ehkä Helsingin kivoimmassa taloyhtiössä? Naapurustosta on löytynyt monta uutta ystävää ja kokoonnumme porukalla usein viettämään iltaa hyvän ruuan ja juoman merkeissä. Mikään ei ole kätevämpää kuin juhlia yhdessä naapureiden kanssa, on lyhyt matka juhlapaikalle ja lyhyt matka takaisin kotiin.

Vallilan kevään etäisyydet-mallistosta löytyy useita ihania kukkaiskuoseja, jotka sopivat täydellisesti kesäjuhlapöytään. Sain valita mallistosta kankaita ja tuotteita kesän tulevia juhlakattauksia varten, ja valinta ei ollut kovin helppo. Vaikka muuten sisustuksessa suosin yksinkertaisuutta ja yksivärisyyttä, niin kesäkattausten suhteen suosin värikkyyttä, iloa ja kukkaisuutta. Tällä kertaa suosikikseni nousi  sinilintu-kuosi, jonka rauhallinen, sinisävyinen värimaailma sopii hyvin tähän alkukesän tunnelmaan. Toukokuu on pastellisävyjen aikaa, keskikesällä tarvitaan kirkkaampia ja voimakkaampia värejä. Suloisten kukkamukien Elle-kuosi on taas legendaarisen Marjatta Metsovaaran käsialaa, jonka kuosit on otettu tänä keväänä Vallilassa uudelleen tuotantoon.

Mikä on muuten onnistuneiden kesäjuhlien merkki? Tietenkin se, ettei ole saanut otettua oikein yhtään onnistunutta kuvaa koko illan aikana, ja täytyy kattaa seuraavana päivänä pöytä uudelleen kuvia varten.