Kutsumaton vieras

Hassua, miten yksi odottamaton vieras voi saada kaikki suunnitelmat sekaisin ja suistaa arjen kaaokseen. Joudun perumaan tärkeitä tapaamisia, metsästämään itselleni sijaista ja jättämään väliin kivoja ystävien kanssa sovittuja juttuja. Tuo kutsumaton vieras on siis kevätflunssa, ärsyttävä ja inhottava seuralainen, joka iskee juuri silloin kun sitä vähiten toivoisi. Ehkä se on virus tai sitten kroppa haluaa sanoa, että kohta pitäisi alkaa ottaa iisimmin. Onneksi pahin vaihe on nyt ohitse ja tänään pidän normaalin työpäivän, mutta kaksi päivää poissa pelistä on yrittäjälle paljon. Kukaan ei maksa palkkaa, jos töitä ei hoideta ajallaan.

Nämä kuvat on viime viikolta, kun flunssasta ei ollut tietoakaan. Vajaamittaiset ja korkeavyötäröiset farkut ovat tämän hetken suosikkivaatekappaleeni, vaikkeivät ehkä olekaan kovin imartelevat pötkylämäisyydessään. Avokkaat ja selästä syvään uurrettu pusero tekevät asusta kuitenkin naisellisen, fiilis muuttuisi täysin jos farkkuihin yhdistäisi t-paidan ja tennarit. Jos flunssa on kokonaan pois pelistä ensi viikolla ja luvatut shortsikelit toteutuvat, aion pukea farkkujen seuraksi kevyen silkkitopin ja narusandaalit.

farkut Cos / laukku Samuji / vyö ja takki secondhand / silmälasit Tom Ford / avokkaat ja paita h&m
kuvat: Mustarttu

Related Post

one comment on Kutsumaton vieras

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *