Löyly – helmi Hernesaaressa

löyly

Joko olette käyneet Löylyssä? Helsingin Hernesaareen avautui alkuviikosta uusi kaupunkilaisten olohuone, jossa yhdistyy sauna, ravintola ja iso merinäköalaterassi. Saunaan pääsee kuka vain pääsymaksun maksamalla ja terassillakin riittää tilaa isommillekin seurueille. Itse olen tietenkin aina innoissani kun lähialueelle avataan joku uusi mielenkiintoinen paikka, ja toissailtana pyöräilimme Hernesaareen ihastelemaan Löylyä.

Ihasteltavaa riittikin, Löyly on ihan mielettömän upea rakennus. Pääosassa on oikeutetusti merinäköala, jota pääsee ihailemaan kolmessa kerroksessa. Ravintolapuolikin näytti kovin viihtyisältä, tällä kertaa tosin joimme vain kahvit ilta-auringossa ja ruokapuoli jäi muuten kokeilematta. Listalla näytti olevan jotain suoraan vegaaneillekin, raakakakkua, smoothieita ja jäätelöitä – tänne siis pian aamupalalle?

löylylöyly

Olen asunut nyt punavuori-ullanlinna-alueella viisi vuotta ja huomannut, että lämpiminä kesäpäivinä merenrannan kaikki mahdolliset ravintolat ja terassit tuppaavat olemaan täynnä ja jonot tiskille pitkiä. Muutaman vuoden sisään Hernesaareen nousseet kolme uutta paikkaa ovat tulleet siis tarpeeseen. Hernasaaren rantaan en ole vielä oikein ihastunut, mutta Birgitta oli jo viime kesänä vakiopaikkani ja tulevana kesänä minut voi löytää todennäköisemmin joko sieltä tai Löylystä. Ehkä tästä kesästä tuleekin terassikelien kannalta suotuisampi kuin viime vuonna?

löylylöyly

Löyly Helsinki

Hernesaarenranta 4
00150 Helsinki


Related Post

5 comments on Löyly – helmi Hernesaaressa

  1. Hei Viena.

    Kauniit sivut sinulla, päädyin sivullesi sattuman kautta. Olet kovin tutun näköinen, satutko olemaan kotoisin Oulunsalosta? Jos näin on, olemme olleet ala-asteella samalla luokalla.

    Ihanaa kesän jatkoa sinne etelään sinulle.

  2. Moi!

    Kiitos, olen oulunsalosta kotoisin! Hauska sattuma, olisi kyllä kiva tietää nimesi 🙂

    Mukavaa kesää sinullekin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *