Ihonhoito: mitä mukaan matkalle?

Tänä kesänä en matkustele ulkomailla, mutta kotimaassa sitäkin enemmän. Viikonloppureissuja ympäri Suomea ja arkiviikkoja maalla eli mökillä. En ole koskaan ollut erityisen hyvä pakkaaja, mutta kehityn pikkuhiljaa – nykyään pyrin aina siihen että otan mahdollisimman vähän tavaraa mukaan. Kaikki ylimääräinen jää kotiin, mukaan mahdollisimman pieni ja kevyt laukku.

Iho kaipaa hoitoa reissuillakin, mutta arkikäytössä olevat putelit veisivät puoli matkalaukullista, jos kaikki haluaisi kantaa mukanaan. Mökillä ja matkoilla mennään siis aina paljon kevyemmällä kattauksella kuin yleensä ja isot putelit jäävät kotiin – onneksi matkakoot on keksitty! Ihonhoidon suhteen pärjään reissussa kolmella tuotteella: puhdistus, kasvovesi ja kosteusvoide.

1. Mia Höydön Kaunis-puhdistusgeeli pesee epäpuhtaudet iholta tehokkaasti, mutta ei kuivata ihoa. Kuljetan lisäksi aina matkoillani mukana tuota harmaata möykkyä eli konjac-sientä, joka tehostaa puhdistusta ja tekee ihosta ihanan tuntuisen. Toisinaan mökillä pesen kasvot iltaisin vain pelkästään vedellä ja konjac-sienellä.

2. Suihkuttelen Ekopharman vadelmavettä naamalle aamun illoin ihon putsauksen jälkeen ja toisinaan keskellä päivääkin, jos iho tuntuu tarvitsevan kosteutusta ja raikkautta.

3. Ihana-kosteusvoide on nimensä mukainen ja sopii loistavasti kesäkäyttöön – se kosteuttaa hyvin, mutta ei tunnu raskaalta, voide on kevyt ja jättää ihon mattapintaiseksi.

+ vinkki vinkkinen: Balmuirilta saamani vohvelipyyhkeet ovat kauniita, keveitä ja menevät hyvin pieneen tilaan, joten ne sopivat mainiosti myös matkalaukkuun pakattaviksi.

Tuotteet saatu testiin.

4 comments on Ihonhoito: mitä mukaan matkalle?

  1. Moi! Tätä on varmasti kysytty aiemminkin, tai varmaan mainittu postauksessa, mutta google ei nyt auttanut, ja oon uusi lukija: mistä on tuo ihana laukku? Äitini rakastuisi tuohon, olisipa ihana ostaa se hänelle synttärilahjaksi! 🙂

  2. Moi, laukku on ostettu Tikausta, pieni liike Korkeavuorenkadulla. Kannattaa käydä sieltä etsimässä!

Comments are closed.