Kesän paras viikonloppu

Hyvinvointiviikonloppu. Ensimmäinen ajatukseni oli, että urheilua, viherpirtelöitä, tervehenkisyyttä ja ennen kaikkea kovaa treeniä aikaisesta aamusta iltaan. Torstaina ennen lähtöä olin vielä katuvaisella tuulella, mihin olen oikein lupautunut, neljäksi päiväksi korpeen urheilemaan, Helsingissäkin olisi kivaa ohjelmaa tiedossa..

Kävikin niin, että viikonlopusta tuli yksi kesän parhaista. En ehtinyt kaivata kotia enkä Helsingin rientoja, kun Vuokatissa juostiin aktiviteeteista toiseen. Odotin rääkkileiriä, mutta sainkin elämysloman: pääsin kokeilemaan ihan hulluja juttuja kuten mäkiautoilua ja wake boardingia, nautin huipputyyppien seurasta ja hemmotteluhoidoista ja riemuitsin hellesäistä ja uimisesta. Nauroin vatsalihakseni kipeiksi, muut lihakset kipeytyivät urheilullisimmissa merkeissä. Joka paikkaan sattuu, mutta olo on onnellinen.

Huomenna lopetan kesälomani virallisesti – kesä jatkuu mutta työt alkavat. Vuokattiviikonloppu sometyyppien kanssa oli loistava startti työviikolle ja koko työsyksylle. Viikko sitten olin vielä älyttömän ahdistunut loman loppumisesta ja kaikesta töihin liittyvästä, mutta nyt pää on täynnä ideoita ja innostusta. Uusien juttujen kokeileminen, hauskanpito ja hienojen ihmisten seura näköjään inspiroivat älyttömästi. Tällaista siis täytyy tehdä useammin, onneksi uusi reissu on käsittääkseni jo suunnitteilla.


Kiitos 

Mustarttu / Hermanni / Annika Ollila / Aamukahvilla / Helsinkirestaurants / Kahvisi / Johanneslaine & Greenstreet

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *