Vähän niin kuin roadtrip

Viime tiistai oli ehkä vuoden lämpimin päivä koko maassa. Olisi ollut ihana viettää päivä vaikka uimarannalla tai piknikillä ystävien seurassa, mutta toisin kävi: päiväni kului varsin rattoisasti autossa matkalla Oulusta Helsinkiin. Olin jo päättänyt mielessäni että autossa istumiset saavat riittää nyt hetkeksi, kun sainkin yllättäen kutsun lähteä Vuokattiin viettämään hyvinvointiviikonloppua – matka taitettaisiin tietenkin autolla. Täällä sitä nyt ollaan, enkä kadu mukaan lähtemistä puuduttavasta kahdeksan tunnin automatkasta huolimatta. Olinkin vähän haaveillut että tänä kesänä olisi kiva toteuttaa sellainen pienimuotoinen Suomi-roadtrip, ehkä tämä nyt jo menee sellaisesta? Helsinki-Oulu-Helsinki-Vuokatti-Helsinki. Ei järkeä, mutta silti paljon autossa istumista, hienoja maisemia ja hauskaa seuraa.


Tästä viikosta tuli vähän vahingossa tällainen nostalgiaviikko – nämä kuvat ovat alkuviikolta Oulusta, Varjakan satamasta, lapsuuteni kesäpaikasta. Vuokattiin liittyy myöskin monia muistoja lapsuudesta ja nuoruudesta, sillä olen viettänyt täällä vauvasta saakka lähes kaikki hiihtolomat ja syyslomat. Edellisestä kerrasta on kuitenkin vierähtäny jo lähes seitsemän vuotta aikaa, joten ihana olla täällä nyt, tutuissa upeissa maisemissa. Kirjoitan matkasta lisää blogiin myöhemmin, mutta jos haluatte seurata matkaamme nyt, niin snapchatista minut löytää nimimerkillä @vienak – sinne raportoin reissukuulumisia aktiivisemmin.

Related Post

one comment on Vähän niin kuin roadtrip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *