Aamiaisella Helsingissä: Healthinki

Lähes viikottain saan joltain kaverilta, puolitutulta tai snäppiseuraajalta kysymyksen:  “mihin kannattaisi mennä syömään aamiaista tai brunssia Helsingissä?”  Kotikaupunkini on täynnä kivoja aamiaispaikkoja tai ravintoloita, jotka aamiaista tarjoavat, mutta itse huomaan jumiuttuneeni niihin samoihin, joissa käyn uudelleen ja uudelleen kerta toisensa jälkeen. Siispä päätin aloittaa tällaisen pienen juttusarjan ja haasteen – käyn joka viikko testaamassa yhden aamiaispaikan Helsingissä ja kirjoitan siitä tänne blogiin.

Juttusarjassa ensimmäisenä esittelyssä on vastikään Tehtaankadulle avattu Healthinki.

Healthinkin fb-sivu on täynnä ihania kuvia värikkäistä smoothiekulhoista ja lounassalaateista, pelkästään niiden kuvien perusteella tiesin pitäväni tästä paikasta. Itse kahvila on aika pieni ja koruton, mutta tarjoilut näyttävät livenä yhtä hyvältä kuin blogikuvissakin. Kahvila ei ole täysin vegaaninen, mutta suurin osa ruuista oli kuitenkin vegaanisia sellaisenaan, kahviin sai kauramaitoa eikä avokadoleivästä tarvinut jättää mitään pois. Smoothiekulhon tarjoaminen muovikupista vähän ihmetytti, mutta toisaalta voisin kuvitella, että moni hakee täältä ruokaa ja raakakakkuja mukaan, joten siinä valossa se oli ihan ymmärrettävää.

Vaikka hinta aamiaiselleni oli hiukan korkeahko (melkein parikymppiä smoothiekulhosta, avokadoleivästä ja kahvista), niin uskon palaavani tänne uudestaan – Tehtaankatu on niin lähellä kotiani ja kaikki mitä söin, maistui erinomaiselle. Voin siis suositella, käykää ihmeessä testaamassa ainakin tuo avokadoleipä!

Healthinki
Tehtaankatu 13

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *