Kivat jutut

Olen ollut viime aikoina vähän hukassa ja sählännyt poikkeuksellisen paljon: unohtanut yhden tapaamisen kokonaan, merkannut toisen väärälle päivälle ja kolmantena nukkunut pommiin. Syksy tuntuu rientävän supernopeaa vauhtia enkä meinaa pysyä perässä. Välillä täytyy oikein pysähtyä miettimään, mitä kaikkea on tapahtunut, kokosin siis viime aikojen kivat jutut itselleni ja myös teille.

Toimistopäivät. Asennemedialla on nykyään toimisto aivan kotini lähellä, mikä on ihan mahtavaa, sillä olen saanut Ullalta luvan tulla työskentelemään toimistolle aina halutessani. Aika usein kotona työskennellessäni hommat sujuvat vähän takkuillen ja hitaasti, kun kotioloissa on hankalampi päästä siihen työmoodiin – toimistolla huomaan toimivani paljon tehokkaammin. Ullasta saa myös nykyään helpommin lounasseuraa lähistölle, viime viikolla kokeiltiin Healthinki, ensi viikolla ehkä jotain uutta. Karvainen pikku apulaiseni kulkee tietysti mukana niin lounailla kuin toimistollakin.

Illallinen Pastorissa. Sain viime viikolla kutsun Pastoriin illastamaan ja tutustumaan Jackson Estaten viineihin, joita meille oli tullut esittelemään Matt Uudesta-Seelannista saakka. Hyvää seuraa, ruokaa ja juomaa – loistava ilta siis kaiken kaikkiaan. Söin muuten ensimmäistä kertaa Pastorissa ja voisin hyvin mennä uudestaan aika piankin, paikan guacamole, tuliset paprikat ja vegaaninen jälkiruoka tekivät ison vaikutuksen.

Mökillä ystävien kanssa. Mökillä on ihana käydä ja erityisen kivaa sinne on saada kavereita kylään. Huomasin ettei syysmökkeily ollut alkeellisen varustelutason mökillä yhtään hassumpaa: saunomista,   lautapelejä, osalla jääkiekon ja toisilla possen katselua ja tietenkin myöhäinen sunnuntaibrunssi mökkityyliin. Ennen talven tuloa olisi kiva saada mökillä vielä sisätilojen remppaa hiukan eteenpäin, listat paikoilleen, keittiö valmiiksi ja joku lämmityssysteemikin, niin siellä pystyisi yöpymään myös talvella. Syksy tuntuu vain rientävän niin nopeasti, syyskuu alkoi vasta ja lokakuu alkaa muka lauantaina. Mihin kaikki aika oikein katoaa?

Inspiroiva hiusilta. Olen tykästynyt lyhyeen tukkamalliini, mutta nyt olen päättänyt antaa tukan kasvaa ainakin hiukan, ehkä sellaiseksi olkapäille ulottuvaksi. Tiistaina Asennemedian ja Idhairin kampausillassa tuli vähän ikävä pitkää tukkaa ja kampauksia. Onneksi osa kampausideoista on itselläni jo nyt toteutettavissa: solmukampaukset, letit ja kiharat toimivat lyhyeenkin tukkaan. Eli kampausideoita luvassa ehkä teillekin..

*kuvat Milosta Ulla, kaksi viimeistä kuvaa Sami Jämsen

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *