Syyskuu

Elokuu, mihin menit? Vastahan tulit. Muistan kun ajattelin heinäkuun päättyessä, että tästä tulee kaikkien aikojen paras elokuu – ja niin kävi. Yksi viikonloppu maailman siisteimmillä festareilla, toinen omalla mökillä ja kolmas saari-idyllissä ihanien ihmisten seurassa. Viime sunnuntaina kun palasimme saaresta merisatamaan ja hyppäsin veneestä laiturille, iski iso haikeus ja jopa pieni ahdistus: nytkö tämä loppuu, tämä ihana kesä? En ole vielä aivan valmis jättämään hyvästejä.

Onneksi syksy tuo mukanaan mukaviakin asioita, kivoja projekteja ja ulkomaanmatkoja. Ja vihdoin saa ottaa kaikki syysvaatteet ja syysvärit käyttöön! Löysin Uffin tasarahapäiviltä rennon puuvillaneuleen, jota olen käyttänyt viime aikoina lähes joka päivä – metsänvihreä on viininpunaisen ohella yksi syyskauden ikilemppareistani. Oli myös ihana laittaa pitkästä aikaa nilkkurit jalkaan, tosin sukattomuus kostautui nopeasti, sillä kengät hiersivät jalkaani todella kipeät rakot. Hyvä muistutus itselleni taas: kengät olisi järkevää ajaa aina sisään pikkuhiljaa pitkän käyttötauon jälkeen.

Ihanaa viikonloppua ystävät!

neule UFF / nilkkurit ACNE / farkut ja laukku COS / kello DW / aurinkolasit MONKI

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *