Aamiaisella Helsingissä: The Cock

aaminen helsingissä the cock

Aamiaissarja jatkuu! Tällä kertaa esittelyssä on varmasti ainakin monille Helsinkiläisille tuttu The Cock. Tämä juttu onkin pyörinyt luonnoksissa aika pitkään, sillä nämä kuvat ovat viime keväältä. Olen käynyt Cockissa aamupalalla useita kertoja, mutta tuo viimeksi ensi kertaa vegaanina. Listalta jäi heti siis monta vaihtoehtoa pois, mutta eipä kasvissyöjän tarvitse tuolla nälkäiseksi jäädä.

Vegaanille The Cock tarjoaa kahvin ja tuoremehun lisäksi mm. chia-puuroa, erilaisia raakamehuja ja avokadoleivän, kunhan sen vain muistaa pyytää ilman tuorejuustoa. Pieni pettymys oli se, että molemmat smoothiekulhot sisälsivät jogurttia, itse kun en käyttänyt smoothieissa maitotuotteita juuri koskaan silloinkaan, kun olin vielä sekasyöjä. Vaikka Chia-puuro kuulostaa överiterveelliseltä, niin se on silti ihanan maukasta ja lämmittävää, yksi lempijutuistani koko aamiaisessa. Avokadoleipä jäi vähän kuivaksi ehkä sen tuorejuuston puuttumisen vuoksi, ehkä loraus oliiviöljyä olisi parantanut asiaa.

Kokonaisfiilis Cockissa jää kuitenkin positiiviseksi, rento tunnelma ja kaunis sisustus houkuttelevat viihtymään pidempäänkin. Parasta on ehkä se, että koirankin saa ottaa mukaan – tällainen laiska aamulenkkeilijä yhdistää samalla vaivalle sekä aamiaiskäynnin että koiranulkoilutuksen.

The Cock
Fabianinkatu 17
Aamiainen tarjolla ma-pe 7.30-11.00

Related Post

2 comments on Aamiaisella Helsingissä: The Cock

  1. Olen itse käynyt The Cockissa vain kerran aamiaisella ja muuten olin ihan tyytyväinen (söin avokaado leivän), mutta pyysin mustan kahvini pariksi vegaanista kahvimaitoa jota muistettiin tuoda vasta kun kahvini oli jäähtynyt. Muuten pidän paikasta paljon ja chia-puuro ja smoothie kulho ovat varmasti maittavia – olivat ainakin tuolloin herkullisen näköisiä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *