Vaaleanpunainen päivä

Ensiksi, kiitos kaikille jotka kommentoitte ja kerroitte tarinanne edelliseen postaukseen! Osasin varautua siihen, että aihe herättäisi tavallista enemmän kiinnostusta, mutta yllätitte minut silti. Onneksi uskalsin julkaista kirjoitukseni, sain viesteistänne älyttömästi vertaistukea ja motivaatiota kirjoittaa enemmänkin vastaavista, vähän haastavimmistakin aiheista. Tämä kaikki on juuri parasta bloggaamisessa: se kun haastaa ja voittaa itsensä, se kun kirjoituksellaan ehkä lohduttaa tai inspiroi jotakuta, se kun saa ihanan rohkaisevan viestin ihmiseltä joka on käynyt kanssasi samoja asioita läpi. Postaussarjasta piti alunperin tulla kaksiosainen, mutta kommenttienne innoittamana olen suunnitellut jo ainakin pari osaa lisää.

Syksyn paras kaverini on ollut Tukholmasta hankkimani Acnen puuterinroosa pörröneule, joka on sekä lämmin että älyttömän kaunis. Hyvännäköisiä villapaitoja ei voi olla koskaan liikaa – ne ovat oikeastaan talvipukeutumiseni kulmakivi. Haaveilen hiukan myös samanvärisestä Raya-neuletakista, joka olisi täydellinen tällaisiin kylmiin syyspäiviin, kun sängystä ei uskalla nousta pelkästään sen takia, että peiton ulkopuolella on niin kylmä.

Tiesittekö muuten, että tänään Roosa Nauha & Pukeudu pinkkiin-päivä? Kampanjalla on tuettu rintasyövän vastaista työtä jo vuodesta 2003 lähtien, ja tukensa voi helposti osoittaa esimerkiksi ostamalla roosa nauha-silkkinauhan ja levittää tietoutta pukeutumalla juuri tänään pinkkiin tai vaaleanpunaiseen. Nämä kuvat päivän teemavärin mukaisesta asustani ovat vanhoja, mutta ajattelin kuitenkin lakata tänään kynteni vaaleanpunaisella ja sipaista huuliin pinkkiä, kun suuntaan illalla ystävieni kanssa The Blog Awards-tapahtumaan.

Ihanaa viikonloppua, ystävät!

neule ja kengät Acne / hame Samuji / aurinkolasit Monki
kuvat: Mustarttu

Related Post

2 comments on Vaaleanpunainen päivä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *