Vakosametin paluu

Vakosametista tulee mieleen lapsuus ja vanhat valokuvat. En muistaakseni ole nuoruus-tai aikuisiälläni vakosamettisten vaatteiden perään haikaillut, kunnes nyt, kun hankin nämä Samujin ihanat vakosamettihousut. Seitkytluku tosiaan kiinnostelee: leveille lahkeille lämpenin jo kauan sitten, nyt haikailen vakosametin perään ja kohta varmaan puen päälleni jotain oranssia tummanruskean kera. Apua.

Tyylikkyys on muuttuva käsite, se on ihan älyttömän kiinnostavaa miten mieli muuttuu ajan saatossa ja silmä näkee asiat eri tavoin eri aikoina. Miksi teräväkärkiset kengät ennen kauhistuttavat, mutta nyt näyttävätkin hyvältä? Miksi en ennen lämmennyt pilottitakeille, mutta nyt oliivinvihreästä bomberista on tullut yksi lempitakeistani? Kun viiden vuoden takaiset asukuvat näyttävät nyt silmääni hassuilta, miltä tämä asu näyttää mielestäni viiden vuoden päästä?

raitapaita, laukku vakosamettihousut Samuji / bomber Weekday / kengät Acne / hattu secondhand
kuvat Mustarttu

Related Post

one comment on Vakosametin paluu

  1. Ihanat housut ja suloinen asu! Se on tosiaan hassua miten käsitykset siitä mikä näyttää tyylikkäältä muuttuvat ajan myötä… Jonain päivänä tarttuu sellaiseen vaatteeseen, jota ei olisi muutama vuosi sitten tullut mieleenkään pukea päälle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *