Uusi meikkivoidesuosikki ja muita kosmetiikkalemppareita

Hei Marraskuu! Tulit aika yllättäen. En ehtinyt oikein varautua talven tuloon, mutta ilahduin silti lumisateesta, etenkin kun lumi jäi nyt ainakin hetkeksi maahan, valkoinen maisema on aina kauniimpi kuin harmaa. Ajattelin pitkästä aikaa esitellä teille uusia suosikkejani luonnonkosmetiikan saralla – moni aknepostaukseenkin kommentoinut kyseli mitä meikkivoidetta käytän, tässä postauksessa se paljastuu!


Kävin vastikään Joliessa vierailulla ja sain ison kassillisen testiin ison kasan laadukasta luonnonkosmetiikkaa, mm. pariisilaisen Absolutionin tuotteita, joista on löytynyt jo monta suosikkia. Merkillä on esim. ihania huulipunia, Kirsi Pyrhönenkin suosittelee niitä tässä jutussa. Olen ollut viime aikoina aika varovainen uusien ihonhoitotuotteiden kokeilussa, mutta noin kuukauden varovaisen kokeilun perusteella Absolutionin tuotteet tuntuvat sopivan minulle hyvin, lisäksi ne tuoksuvat ihanan yrttisille. Suosikkejani ihonhoitotuotteista on kosteuttava seerumi, joka sopii myös monenlaisten ihoärsytysten hoitoon sekä kasvoöljy – nyt on juuri oikea vuodenaika öljyille, kun ulkona alkaa todella olla kylmä ja kuiva ilma.

Olen kokeillut viime vuosien aikana pariin otteeseen luonnollisia meikkivoiteita, mutta en ole onnistunut löytämään sellaista joka vastaisi tarpeitani, joten olen luottanut jo vuosikausia synteettisiin meikkivoiteisiin. Vaikka ihoni tarvitsee peittävyyttä, niin en halua arkimeikkivoiteen olevan kovin paksu, jotta iho saa hengittää – epäpuhtauksia voi piilottaa sitten erikseen peitevoiteella. Mainitsin ongelmastani Jolie-vierailullani, ja sain testiin kaksi BB-voidevaihtoehtoa, toisen Absolutionilta ja toisen Iroisielta. Molemmat vakuuttivat heti ensitestauksesta lähtien – Iroisien BB-voide on ehkä vähän peittävämpi, toisaalta Absolutionin voide levittyy kuin unelma ja tuoksuu ihanalle. La creme du Teint:istä onkin tullut uusi meikkivoideusuosikkini, paluuta synteettisiin voiteisiin tuskin on tämän jälkeen.

Olen blogissa usein kirjoittanut Ekopharman tuotteista, ja siitä, miten paljon toivoisin heidän uudistavan pakkaussuunnitteluaan. Ehkä joku muukin asiakas on antanut palautetta, sillä nyt rukoukseni on vihdoin kuultu! Pakkausilme on muuttunut selkeämpään suuntaan, mutta parasta uusissa purteloissa on se, että ne toimivat. Purkit eivät ruiki ja saat annosteltua jokaisella käyttökerralla juuri sopivan verran tuotetta. Otin testiin nyt uuden Karpalo-kaksoispuhdistuksen, eli puhdistusöljyn-ja geelin sekä Tyrni-tuotelinjan silmänympärysvoiteen. Kosmetologini Minna on siis silmäpusseistani päätellyt että Anti-Aget ovat tarpeen, eikä varmaan ole väärässä. Kohtahan tässä ollaan kolmekymppisiä..

Kävin syyskuussa Tukholmassa, ja Tukholmassa käydessä on aina pakko käydä Byredolla. Ikilempparini oli pitkään Rose Noir, mutta viime reissulla ihastuin kovasti Rose of No Man’s Land:iin. Olen tuoksujumittaja, en omista yleensä kuin yhden tai maksimissaan kaksi hajuvesipulloa kerrallaan. Nyt tasapainottelen uuden ja vanhan suosikin välillä, tuoksut ovat onneksi molemmat aika samasta maailmasta. Haaveilen Byredon tuoksukynttilöistä, mutta en ole silti ihan valmis maksamaan sellaisesta 60e – tuoksutkin ovat toki arvokkaita, mutta toisaalta myös varsin pitkäkestoisia. Omassa käytössäni kynttilät kestävät normaalisti pari-kolme kuukautta, tuoksut vuoden.

*tuotteet (paitsi Byredo) saatu blogin kautta testiin

Related Post

5 comments on Uusi meikkivoidesuosikki ja muita kosmetiikkalemppareita

  1. Hei, mitä meikkivoidetta käytit ennen luonnonkosmetiikkaan siirtymistä? Eli mikä oli synteettisistä meikkivoiteista suosikkisi? Kiitos jo etukäteen. 🙂

  2. Great minds todellakin! On tullut useamminkin huomattua, että meillä maut kohtaa 🙂 ihanaa löytää luonnonkosmetiikan puolelta meikkejä vakiokäyttöön!

  3. “Kosmetologini Minna on siis silmäpusseistani päätellyt että Anti-Aget ovat tarpeen…” Mun möläytykset ne päätyy aina ns. painettuun tekstiin. 😀

    Ihania kuvia, niinkuin aina! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *