1: Joulukirja-arvonta

Tervetuloa Joulukuu, talvikuukausista ihanin! Toivon sinulta paljon lämpöä, valoa, tunnelmaa ja tietysti odotan kovasti elämäni ensimmäistä Balin-matkaa, johon on enää alle kolme viikkoa aikaa. Käsittämätöntä, miten aika rientää!

Tänään on aika aukaista Viena K:n joulukalenterin ensimmäinen luukku: luvassa on siis yhteensä 24 postausta, pieniä yllätysarvontoja, kivoja reseptejä ja muutamia diy-vinkkejä. Tajusin juuri, että tänään on nykyisen blogini 5-vuotispäivä – olen ikävä kyllä poistanut muutaman alkuaikojen postauksen, mutta Luukkuja-blogin ensimmäinen postaus julkaistiin 1.12.2011. Nimi on matkalla vaihtunut ja monta asiaa muuttunut muutenkin, mutta sama innostus kauniita asioita ja niiden ikuistamista kohtaan on säilynyt. Kiitos teille ihanille lukijoille, riippumatta siitä kauan olette olleet matkassa! Ilman teitä ei olisi tätä blogiakaan.

joulukirja

Oletteko jo tutustuneet Joulukirjaan? Riikka Kantinkosken ja Virpi Mikkosen yhteinen luomus on juuri niin ihana, kun näiltä tekijöiltä uskaltaa odottaakin. Hyvän olon reseptejä, maailman kauneimpia kuvia mm. poroista ja talvisista maisemista, pieniä kivoja askarteluohjeita ja paljon jouluista tunnelmaa. Kirjan reseptit ovat gluteenitonta kasvisruokaa ja iso osa valmiiksi vegaanisia. Pääsin maistelemaan kirjan resepteillä leivottuja herkkuja jo kirjajulkkareissa, enkä malta odottaa että pääsen kokeilemaan niitä itsekin. Tässäpä siis must have-opus kenelle tahansa jouluintoilijalle, etenkin jos etsit vähän vaihtelua niihin kaikkein perinteisimpiin joulupöydän antimiin.

Arvonta!
Jätä kommenttisi tähän postaukseen 4.12. klo 21:00 mennessä, niin olet mukana ihanan Joulukirjan arvonnassa. Liitäthän mukaan sähköpostiosoitteesi, niin saan voittajan kiinni – jos sähköpostiosoite uupuu, niin arvon uuden voittajan. Voittajan nimi julkaistaan kommenttiboksissa ja hänelle ilmoitetaan voitosta myös henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan!

*kirja saatu blogin kautta

Related Post

114 comments on 1: Joulukirja-arvonta

 1. Joulufriikki ilmoittautuu! Täällä odotellaan kovasti jo joulua 😊 Kirja vaikutti sen verran mielenkiintoiselta, niin oli pakko osallistua arvontaan. 😍

 2. En malta oottaa sun postauksia sieltä Balilta! Teille tulee varmasti ihan huippureissu 🙂 Ja oon mukana arvonnassa!

 3. Olen huomannut, että minusta on vuosi vuodelta tullut yhä enemmän jouluihminen – Joulukirja antaisi varmasti tälle kehityskululle viimeisen sysäyksen kohti joulurakkautta 🙂

 4. Oi, tuota kirjaa oon hypistellyt kaupassa, mutten raaskinut ostaa.. olisi ihana lisä joulufiilistelyyn 🙂

 5. Silmäilin tätä kirjaa jo kirjakaupassa, näytti niin ihanalta! Vaikka mitä nyt olisi voinutkaan odottaa kahdelta superlahjakkaalta naiselta 🙂

 6. Oi! Olen haaveillut tästä kirjasta nyt jo useamman viikon – se näyttää niin kertakaikkisen ihanalta. Ehdottomasti mukana arvonnassa siis!

 7. Oi ihana arvonta (mulla on toi kirja varauksessakin kirjastosta mutta tuskinpa ehtii itselle ennen joulua)! Ja ihana myös tää sun joulukalenterisi!

 8. Selailin kirjaa nopeasti, vaikutti todella ihanalta ja erilaiselta joulukirjalta!👌🏼✨ Paljon kokeilemisen arvoisia ohjeita!

 9. Ihanaa että tämän tyyppisiä kirjoja alkaa muutenkin ilmestyä koko ajan vain useammin 🙂

  Oot ihan mun lemppari bloggaajia. Jatka samaan malliin <3

 10. Jospa minäkin osallistun ihanan joulukirjan arvontaan, sillä gluteenittomat kasvisruokareseptit olisivat tervetulleita. Kirjoittelin oman blogin puolella siitä, etten ole maailman kovin joulupuuhastelija, mutta näiden kahden naisen kirjan kotiuttaisin erittäin mielelläni aiheesta kuin aiheesta!

 11. Oi, tätä kirjaa olen ihastellut ja hypistellyt kirjakaupassa, mutta en ole vielä raaskinut ostaa, joten ehdottomasti mukana! 🙂 Virpin vanhaa Kiitos hyvää -blogia lähes alusta asti seuranneena on ihana huomata, miten hän nykyään menestyy. Ja kiitos Viena sinulle tästä ihanasta blogista!

 12. Oi, ihastuttava tämä kirja! <3 ja Viena, sinulle taputukset hienosta blogitaipaleesta. Kirjoituksiasi on aina ilo seurata!

 13. N I I N suloisen näköinen kirja! Voi että. Jotain kaunista tämä joulu kaipaakin – mukana siis. <3

 14. Kirja vaikuttaa ihanalta! Ainut miinus on se, että täytyisi päättää antaako sen lahjaksi vai pitääkö itsellä 😉

 15. Hep, osallistun arvontaan!

  Olisi kiva lukea yhteisestä (pohjoisesta) kotikaupungistamme postauksesi – millainen on sinun Oulusi?

  Kiitos vielä upeasta blogistasi ja lämpöisää joulun odotusta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *