13: Valon päivä

Tänään on ollut hyvä päivä. Nukuin vähän huonosti, mutta heräsin silti aamulla virkeänä – ehkä se johtui siitä, että tänään on Lucian ja valon päivä? Päivän eri tapaamisista on jäänyt hyvä, kupliva tunne ja innostus päälle – tulossa on niin paljon kaikkea uutta jännittävää, että en oikein edes tiedä miten päin olla. Lisäksi elämäni ensimmäiseen Aasian-matkaan on aikaa enää viikko, kohta pääsen viettämään joulua ja uuttavuotta aurinkoon palmujen katveeseen. Tuntuu vähän haikealta jättää perinteinen suomalainen joulu perheen kera välistä, mutta uskon että haikeus unohtuu siinä vaiheessa kun kone laskeutuu Indonesiaan.Hassua, että juuri tasan vuosi sitten kuvasimme Espalla samassa paikassa Jonnan kanssa asukuvia ja tänään teimme saman uudestaan. Tuntuu että vuosi sitten otetuissa kuvissa oleva ihminen on vielä täysin eri kuin nyt – kulunut vuosi on tuonut mukanaan paljon itsevarmuutta, spontaaniutta, rohkeutta ja taitoa nauttia elämästä. Toki olin jo vuosi sitten oikealla tiellä, mutta silti paljon on tapahtunut: olen juuri kuluneen vuoden aikana löytänyt ympärilleni ihan mielettömiä ihmisiä, sellaisia joiden seurassa toivoisin viettäväni aikaa kymmenenkin vuoden päästä. Olen päässyt eteenpäin urallani ja päässyt toteuttamaan upeita juttuja. Olen oppinut olemaan entistäkin enemmän oma itseni, olen oppinut olemaan välittämättä liikaa muiden mielipiteistä.

Mietin vain, että jos sama tahti jatkuu, niin missäköhän sitä ollaan taas vuoden päästä? Ehkä jotain vieläkin upeampaa on tulossa, jotain mistä en vielä tiedä.Vakosamettihousut ja laukku Samuji / neule Acne / Kengät Terhi Pölkki* / Huivi Balmuir / Takki Second Hand

 

Kuvat: Jonna Leppänen

*saatu blogin kautta

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *