18: Kaksi kovaa kirjavinkkiä

Joulu ja kirjat kuuluvat yhteen. Lapsena hain aina kirjastosta erikseen jouluksi ison pinon romaaneja ja kirjalahjat olivat aina hyvin mieluisia. Olin nuorempana oikea lukutoukka, sänkyni vieressä oli aina iso pino kirjoja odottamassa lukemista. Nykyisin, niin surullista kuin se onkin, tietokone ja puhelin vievät paljon aikaa kirjoilta. Jouluisin varaan kuitenkin aina aikaa myös kirjoille – tulevaa matkaa ajatellen olen oikein pantannut montaa kirjaa sillä ajatuksella, että pääsen lukemaan niitä lentokoneessa ja itse kohteessa.


Mulla on kaksi ihanaa kirjavinkkiä kaikille kaltaisilleni esteetikoille sekä sisustuksen & kauneudenhoidon rakastajille – nämä eivät ole jännitysromaaneja, mutta näihin on silti helppo uppoutua tunneiksi ja unohtaa samalla ympäröivä maailma hetkeksi.

 

Ystäväni Katja Kokon Aidosti kaunis -lempeän tehokasta ihonhoitoa on kauneudenhoidon käsikirja, joka pitäisi löytyä jokaisen ihon hyvinvoinnista ja hoidosta kiinnostuneen kotoa. Opus lähestyy ihonhoitoa luonnonkosmetiikan kautta ja se tarjoaa kokonaisvaltaisen näkökulman kauneudenhoitoon. Kirjasta on nyt ilmestynyt pehmeäkantinen, vähän edullisempi versio, joka sopii myös opiskelijan kukkarolle! Katja on mielettömän inspiroiva tyyppi, olen äärettömän innoissani siitä, että sain hänet juuri naapurikseni! Jos Katjan blogi ei ole ennestään tuttu, niin kannattaa käydä viimeistään nyt lisäämässä se lukulistalle.

 

Susanna Vennon & Riikka Kantinkosken Green Home Book on inspiroivin sisustusteos, johon olen törmännyt sitten Kinfolk Homen. Kirjasta löytyy ohjeita viherkasvien hoitoon ja mitä kauneimpia koteja. Olen halunnut jo pitkään sisustaa kotona enemmänkin kasveilla, mutta jotenkin kasvien hankinta on ollut hankalaa, kun ei ole ollut tietoa ja näkemystä tarpeeksi – nyt sain roppakaupalla uusia ideoita ja aionkin tehdä kodistani viidakon, kunhan kotiudun Balilta.


Ihanaa neljännen adventin iltaa!

 

*kirjat saatu blogin kautta

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *