22: Terveisiä paratiisista

Kahden vuorokauden matkustamisen, lentokoneessa istuskelun ja kentällä odottelun jälkeen olemme ihdoin perillä lopullisessa kohteessamme, Balilla. En osaa edes kuvailla miten ihanaa on olla täällä – jotenkin tämä matka tuli monella tapaa niin hyvään saumaan. Takana on hyvin työntäyteiten, vaihderikas ja vähän rankkakin syksy. Kolmen viikon loma auringossa tuntuu ansaitulta ja juuri tähän hetkeen sopivalta. Odotan innolla sitä kaikkea, mitä tulevat viikot tuovat tullessaan.

Olen Aasiassa elämäni ensimmäistä kertaa, osasin kyllä kuvitella hyvin millaista täällä olisi, mutta silti on eri asia kokea kaikki oikeasti. Jännitin vähän kaikkea etukäteen, mutta tänne saavuttuani olen ollut kaiken aikaa ihmeen rauhallinen: kaikki on hyvin, aurinko paistaa, ympärilläni on ihania ystäviä, mukana on paljon mielenkiintoista luettavaa ja saatavilla on helposti hyvää ruokaa ja juomaa. Muuta en nyt tarvitsekaan.Terveisiä siis täältä paratiisista, toivottavasti siellä Suomessakin kaikki on ihanasti ja joulutunnelmaa riittää! Luvassa on vielä kaksi viimeistä joulukalenteriluukkua ja sitten hiljenen pieneksi hetkeksi lomalle.
Photos: Mustarttu & Me

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *