6: jouluisia menovinkkejä

Kuvataideakatemian opiskelijoiden joulumyyjäiset 9-11.12

Jos olet miettinyt, mistä löytää kiinnostavaa taidetta kotiin ilman henkilökohtaista vararikkoa, niin perinteiset kuvataideopiskelijoiden joulumyyjäiset ovat must. Myynnissä veistoksia, maalauksia, taidegrafiikkaa ja kortteja. Käteistä kannattaa varata mukaan.

 

Afar – Nuorten taiteilijoiden joulumyyjäiset

Kuvataidepainotteiset joulumarkkinat pidetään Valkoisessa Salissa tulevana lauantaina 10.12. klo 14-19. Myynnissä olevien teosten hinnat vaihtelevat 30-300e euroon, tapahtuman tarkoitus on madaltaa kynnystä ostaa taidetta nuorilta tekijöiltä.

Villi vegaanijoulu Ekolossa

Kahden yön päästä 9.12 klo 18-20 Ekokauppa Ekolossa maistellaan vegaanikinkkua ja nautitaan glögiä – tapahtuman juontajana toimii Kemikaalikocktailista tuttu Noora Shingler ja haastateltavina ovat mm. Sami Tallberg ja Ina Mikkola. Kannattaa ilmottautua fb-tapahtumaan ja tulla ajoissa paikalle, sillä 50 ensimmäille on luvassa runsas goodiebag! Törmätään täällä perjantaina?

Laulun Loiste-joulukonsertit

Oman kuoroni konserttisarja – jos haluat kokea kauniit joululaulut ja herkän joulutunnelman nuorten taitavien laulajien esittämänä, niin ehkäpä haluat tulla tänne. Ensimmäinen konsertti tulevana lauantaina klo 18 – lisätietoja täältä.

Ylioppilaskunnan laulajien perinteiset joulukonsertit

Joka joulu yritän ehtiä aina vähintään yhteen kuorokonserttiin kuulijana, tänä vuonna todennäköisesti tänne. YL:n perinteiset joulukonsertit ovat takuuvarma valinta, joulutunnelma on taattu. Lisätietoja täältä.