8: Freska – on ihana tulla siistiin kotiin

Sain tänä syksynä ehkä parhaan yhteistyöehdotuksen ikinä: mitä jos lähettäisimme kotiisi siivoojan? KYLLÄ. En tajua, miten olen ehtinyt elää 28-vuotiaaksi ilman, että olen koskaan tullut ajatelleeksi että voisin ulkoistaa tuon itselleni ikävän työn jonkun muun tehtäväksi? Tämä syksy on ollut tosi hetkinen ja se on näkynyt kotona – siellä on vallinnut jatkuvasti kaaos ja epäjärjestys, joka on osaltaan vaikuttanut siihen, että en ole juuri viihtynyt kotosalla. Pitkän päivän jälkeen lähtee mielummin lähtee sekasotkua pakoon kuin tarttuu työhön.

Onneksi pelastava enkeli, Freskan ihana Robert tuli elämääni ja voin nauttia taas täysin rinnoin kotoilusta. Onko mitään ihanampaa, kuin tulla pitkän työpäivän jälkeen siistiin kotiin? Freskalla siivouksen tilaaminen on helppoa, asiakaspalvelu toimii ja jälki on parempaa kuin koskaan itse saisin aikaiseksi. Mielestäni on myös hienoa, että siivojaa on joka kerta sama henkilö, joten tiedän tarkkaan kenelle kotini jätän. Miksi en ollut tajunnut kokeilla tätä aiemmin? Kotitalousvähennyksen jälkeen siivoojan palkkaaminen ei ole kovin kallista, säästät itse omaa arvokasta aikaasi ja tulet joka kerta siivojan käynnin jälkeen älyttömän iloiseksi – money well spent!



En ole montaa kertaa kuvannut meidän keittiötä blogiin, ehkäpä siksi, että se ei koskaan ole ollut tarpeeksi siisti kuvattaksi. Tämä asunto on ihana, mutta astiakaappitilaa on aika vähän, ja siksi pöydät ovat usein täynnä tavaraa. Ehkä yksi ratkaisu olisi vähentää yksinkertaisesti tavaran määrää – muutin seitsemän vuotta sitten Oulusta Helsinkiin enkä tuonut mukanani juuri mitään, mutta vuosien varrella tavara-ja astiamäärä on kasvanut pikkuhiljaa älyttömän suureksi. Tässäkin asunnossa oli paljon tyhjempää vielä kolme vuotta sitten, kun tänne muutimme.



Freska halusi muistaa myös lukijoitani, ja siksipä kertasiivouksen buukkaajat saavat 20 € alennuksen koodilla 20VIENA ja säännöllisen siivouksen (suosittelen lämpimästi) varaajat saavat -50% alennuksen ensimmäisestä siivouksesta koodilla 50VIENA. Alennuskoodit ovat voimassa 24.1. asti.