Häähumua & arvonta

Yhteistyössä Sokotel Oy / Sokos Hotels

Takaisin kotona, takaisin päiväjärjestyksessä. Odotin Suomeen palaamista, mutta se ei sujunut niin helposti kuin etukäteen ajattelin – kärsin vieläkin vähän jet lagista ja pimeyteen ja kylmyyteen tottuminen ovat ottaneet oman aikansa. Töihin paluu on käynnistynyt vähän hitaasti, välissä on ollut päiviä, kun en ole saanut mitään aikaiseksi. Tänään kuitenkin päätin lopettaa hissuttelun ja palata arkirytmiin, antautua oravanpyörän vietäväksi. Toisinaan on turha odotella mitään luovuuspuuskaa, täytyy vain ryhtyä töihin ja odottaa että inspiraatio tulee sen tekemisen myötä.

Eletään häämessujen aikaa – viime viikonloppuna Wanhassa satamassa vietettiin Mennään naimisiin-messuja ja tulevana viikonloppuna Kaapelitehtaalla järjestetään Love me do-häätapahtuma. Pääsin tekemään mielenkiintoista yhteistyötä Sokos Hotellien hääkampanjaan liittyen ja stailaamaan ja kuvaaman kolmen Helsinkiläisen hotellin sviitin häätunnelman: kampanjan hotelleiksi valikoituivat Hotel Helsinki, Torni ja Vaakuna. Pääsin kampanjan myötä vähän lähemmäs yhtä unelma-ammattiani, joka on tietenkin hääsuunnittelija. Kyllä, rakastan häitä ja olisi ihana saada suunnitella juhlia työkseen, kukka-asetelmista kakkuihin ja visuaaliseen kokonaisuuteen.



Original Sokos Hotel Helsinki

Hotel Helsingin sviitti häikäisi valoisuudellaan ja upeilla, isoilla ikkunoillaan. Täällä olisi ihana viettää ensimmäistä aamua avioparina yhdessä – tilata huonepalvelusta aamiainen vuoteeseen, herkutella leivoksilla ja valmistautuen päivään kaikessa rauhassa. 



Solo Sokos Hotel Torni

Romanttinen sisustus, kakluunit, vanhan ajan tunnelma. Sokos Hotel Tornin romanttinen huone on perinteisen tyylin rakastajalle erinomainen valinta häähotelliksi, mutta stailausta tehdessäni ajattelin enemmän kaason ja morsiamen yhteistä aikaa ennen hääjuhlaa ja valmistautumista suurta päivää varten. Usein hääkuvista lempiotoksiani ovat ne, jotka on otettu valmistautumisvaiheessa ennen varsinaista juhlaa – niin paljon jännitystä, odotusta ja kutkuttavaa tunnetta tulevasta. Kaikki ihana on vasta edessäpäin.



Original Sokos Hotel Vaakuna

Ripaus 50-luvun henkeä ja mielettömät näkymät Helsingin ylle. Mielessäni oli se hetki, kun onnellisena mutta väsyneenä saapuu pitkän ja vaiherikkaan hääpäivän jälkeen hotellille, saa vihdoin riisua korkokengät jaloistaan, kaataa itselle lasin viiniä ja ihastella öistä Helsinkiä kattojen yltä. 

Arvonta!

Mikä näistä sviiteistä / stailauksista on suosikkisi? Jätä kommenttisi postaukseen sunnuntaihin 22.1.2017 mennessä, ja olet mukana arvonnassa, jossa on palkintona majoitus sviitissä valinnaisessa Helsingin tai Tampereen Sokos Hotellissa.

193 comments on Häähumua & arvonta

  1. Hotelli Vaakuna ehdottomasti on lemppari! Oispa ihana voittaa tommonen yö! 🙂

  2. Hotel Helsinki voi että kuinka kaunista ! <3 ihana unelma-ammatti sinulla. Toivotaan, että se jonain päivänä toteutuu!

  3. Hotelli Vaakuna, meillä jäi aikoinaan häämatka tekemättä joten nyt lähdetään jos Onnetar on ystävällinen.

  4. Suosikkini on Torni, koska en voi vastustaa kakluuneja ja tassuammeita. Kotona en pidä niin romanttisesta tyylistä, mutta hotellilomalla on kiva oleskella erilaisessa ympäristössä kuin arkena. Siinäkin olen samaa mieltä, että juhlien odotus ja kutkuttava tunnelma on melkein parempaa kuin itse tapahtuma, melkein…

  5. Minun suosikkini on Vaakuna, olemme olleet siellä kerran ja se sai minut tuntemaan, että olen aivan onnekas kun pääsin sinne.

  6. Hotel Helsinki oli ehdottomasti mun mieleen !! Oot niin huippu, niin upeita sisustuksia 😍

  7. Aaah, kaikki tosi kutsuvia, mutta kyllä Hotelli Hels.. eiku Torni! En osaa päättää 😀 Torni!

  8. Tornin sviitti näyttää upealta, siellä mieluusti olisi hetken arkea paossa.

  9. Tyyliltään itseäni miellyttäisi normaalisti romanttinen Torni, mutta näissä kuvissa persoonallinen Hotel Helsingin sviitti näyttää erityisen houkuttelevalta ihanine yksityiskohtineen!

  10. Kolmas kohde oli suosikki! Rohkeampi, tunnelmallisin ja tyylikkään ranskalaismainen, ei vaan yhtä suolainen..😄

  11. Torni! Olen esikesänä ystävän kaasona ja toivon, että onni olisi arvonnassa matkassa.

  12. Ehdottomasti Torni! Vanhan ajan tunnelmaa huokuva sviitti hurmaa uniikilla fiiliksellä ja valoisuudellaan. Tänne on päästävä!

  13. Hotelli Tornin sviitti ja stailaus on lempparini! Aivan ihana vanhan ajan tunnelma ja sellainen hempeän kaunis sisustus. Arvokkaan näköistä.

  14. Tuo Tornin sviitti on kokonaisuutena ihan henkeäsalpaavan kaunis, huh. Jos tuolta heräisi aamulla, voisi melkein kuvitella olevansa ihka aito satujen prinsessa!

  15. Kaikki sviitit aivan upeita! Lemppari kuitenkin ehkä Hotel Helsinki. Häät tulossa kesällä, joten arvonta aika täydellinen. <3

  16. Kaikki vaikuttaa ihanalta mutta valitsen Tornin! Olen myös haaveillut juhlasuunnittelijan ammatista!

  17. Torni voitti näistä kauniin kylpyammeensa ansiosta! Ihanan romanttinen tunnelma kuvissa 🙂

  18. Hotelli Vaakunan sviitti on suosikkini sisustuksen ja ikkunanäkymän vuoksi. 50-luku ja rakas kotikaupunki lähellä sydäntä – lisäksi kyseinen hotelli oli isoäitini ensimmäinen työpaikka Helsingissä, hänen muutettuaan maalta kaupunkiin.

  19. Kaikki sviitit ovat kyllä todella kauniita! Tykkäsin eniten kuitenkin ajatuksestasi odotuksesta ja kuplivasta jännityksestä, joten valitsen Tornin. <3

  20. Sokos Hotel Tornin huoneen tunnelma näyttää ihanalta, ja varsinkin vanha kakluuni tuo huoneeseen kaunista arvokkuutta ja ajatonta tunnelmaa!

  21. Tornin stailaus on suosikkini, olisipa ihana päästä tuonne joskus yöpymään!

  22. No torni ehdottomasti! 🙂 Ihana sisustus! Mukana arvonnassa onnea toivoen <3

  23. Voi, miten kauniita ja herkkiä stailauksia ja kuvia! Todella onnistuneita! Oma suosikkini on tuo ensimmäinen, eli Hotel Helsinki 🙂 Olisipa kiva voittaa yö hotellissa! Tulisi tarpeeseen näin kiireisen pikkulapsiarjen keskellä!

  24. Hotelli Helsinki ja Torni mielestä hurmaavimmat. Olisi ihana päästä nauttimaan joskus tuollaisessa huoneessa rauhaisista hetkistä oman rakkaan kanssa <3

  25. Hotel Helsingin stailaus on kaunis ja herkkä! Olisit varmasti hyvä hääsuunnittelija, tykkään erittäin paljon otteestasi näihin hommiin!! 🙂

  26. Viihtyisin varmasti jokaisessa, mutta jotenkin eniten kuitenkin houkuttelee Tornin vanhan ajan tunnelma!

  27. Hotel Helsinki kiinnostaa. Omat häät on jo takanapäin, mutta ensimmäistä hääpäivää voisi hyvin viettää sviitissä.

    Häät on muuten maailman paras juhla ja itse ainakin nautin kaikesta siitä visuaalisesta suunnittelusta ihan mielettömästi! 🙂

  28. Hotelli Torni! Näin historian maisterina pitäisi päästä tutustua valvontakomissionkin käyttämään tukikohtaan 🙂 vaikka toki tälle maisterille kelpaisi enemminkin kuin paremmin myös vaahtokylpy, hurmaavaa!

  29. Kaikki vaikuttavat ihanalta, mutta valitsisin Tornin! Omat häät on parin kuukauden päästä ei kaupungissa, mutta olisipa ihana käyttää tällainen palkinto, kun kuitenkin pitää yöpyä ennen häämatkalle lähtöä Helsingissä. ❤️

  30. Kaikki ovat kyllä kauniisti stailattuja, mutta Hotel Helsingin tunnelma ehkä erityisin!

  31. Hotelli Torni on ihana, rakastan sen vanhaa tunnelmaa ja hienoa historiaa. 🙂 Olisipa kiva viettää siellä hääyö, ja sitä olemme hieman harkinneetkin lokakuulle. 😉

  32. Torni, ehdottomasti! Ihanat näkymät ja tunnelmallinen paikka kuvien perusteella. 🙂

  33. Hotel Helsinki! Vau, olisi ihana päästä hemmottelemaan itseään tuonne :’)

  34. Ylivoimaisesti Tornin sviitti on ihanin, ehkä kaluunin takia.😂 Myös stailaus on tässä sviitissä omaan makuuni!

  35. Hotel Helsinki näyttää ihanalta. Rahoittava ja valoisa – juuri mitä useat hotellit kaipaisi.

  36. Sokos hotel Tornin kuvat näyttävät tosi tunnelmallisilta ja sisustus on mun mieleen! 🙂

  37. Ehdottomasti hotelli Helsinki😍😍 molemmat kyllä mielettömän romanttisia:)

  38. Torni. Se sopii hyvin herkän harmoniseen tyylisi. Kaunista! Sopisit hyvin hääsuunnittelijaksi 👍🏼

  39. Ykkönen on ehdottomasti kivoin! Oispa ihana päästä hotelliin, kaikilla reissuillakin tulee aina yövyttyä halvoissa hostelleissa niin tällaista luksusta ei oo päässyt kokemaan muuta kuin joskus nuorempana perheen kesken Tallinnan tai Tukholman matkoilla muutaman kerran! Lisäksi yhteinen laatuaika miehen kanssa on aika vähäistä, kun asutaan tällä hetkellä eri paikkakunnilla.

  40. Torni hotelli on suosikkini. On niin minun mielestä romanttinen. Mukaan arvontaan.

  41. Kyllä hotelli Helsinki saa minun ääneni, moderni ja simppeli. Juuri meidän mieleen. Nyt vaan sormet ristiin ja toivotaan, että onni potkaisee.

  42. Torni ihastuttavaa! Tyyli poikkeaa omastani ja olisi hienoa viettää miehen kanssa syksyn 13.vuotis hääpäivää siellä ❤

  43. Torni <3 Se on näistä itseasiassa ainut hotelli, jossa en ole vieraillut 🙂 Totaalisen ihastuin tornin kylpyhuoneen suihkuverho ratkaisuun, screenshot kuva on nyt tallessa puhelimessa "my home" kansiossa 🙂 Toivottavasti unelma-ammattisi aukenee sinulle, kohti unelmia vain sanon minä!

  44. Vaakunaan tekemässäsi stailauksessa on sellaista herkkyyttä, jota olen palannut ihastelemaan useampaan otteeseen 💕

  45. Romanttinen herkkä Torni! Ehkä sieltä meidän hääsviittimme tulevaan hääyöhämme?

  46. Vaakuna.

    Hotellina ehkä Helsinki on hienompi. Nyt oli asetelmat ja kuvat jotenkin Vaakunan kuvissa hienommat.

Comments are closed.