Onnea kaksivuotias Asennemedia!

Reilu kaksi vuotta sitten sain sähköpostilla  yhteydenottopyynnön:

“Hei, olen perustamassa uutta verkostoa itsenäisille bloggaajille, kiinnostaisiko sinua liittyä mukaan?”

Olin aluksi epäileväinen, mutta kiinnostus voitti, tapasin ihanan Ullan ja hän sai houkuteltua minut mukaan, vaikka en tuntenut ketään muita muista mukaan tulevista bloggaajista. Tasan kaksi vuotta sitten Asennemediasta tuli totta, ja voin nyt jälkikäteen sanoa mukaanlähtemisen olleen yksi blogiurani paras päätös. Asennemedian myötä bloggaamisesta on tullut minulle työ. Kyse ei ole pelkästään blogini kehittymisestä, vaan myös henkilökohtaisesta kasvusta – koen että viimeisen kahden vuoden aikana epävarmasta harrastelijabloggaajasta on tullut itsevarma sosiaalisen median ammattilainen. Tunnen ylpeyttä siitä, että olen saanut olla jossain näin hienossa mukana alusta asti, olla pieni osa Asenteen menestystarinaa.


Parasta Asenteessa on aina ollut ja on edelleen meidän jengi, joka on melkein kuin toinen perhe, onhan mukana parhaita ystäviänikin. Asennemedia on täynnä lahjakkaita, inspiroivia ja upeita bloggaajia, joilta saa paljon energiaa ja ideoita omaankin työskentelyyn. Näiden tyyppien kanssa ei ole koskaan ollut ikävää tai tylsää, enkä usko että tulee koskaan olemaankaan.

Kiitos siis Ulla luottamuksesta ja siitä, että otit minut mukaan, ja ennenkaikkea:

Onnea upea, ihana ja kaunis kaksivuotias Asennemedia!

Kuvat: Sam Jamsen

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *