Tämän hetken parhaat

Lisääntynyt valo. Pimeä tulee vasta viiden aikaan, ulkona ehtii kuvailla vielä neljän aikoihin. On jo helmikuu, joka on onneksi lyhyt kuukausi ja sen jälkeen tulee maaliskuu, jonka jälkeen tulee huhtikuu joka on melkein kevät. Eli kesä on oikeastaan jo ihan nurkan takana! Optimistini tämän asian suhteen on aina vähän ylitsevuotavaista.


Marimekon tasaraitapaita. Ajaton tyylikäs klassikko, silti ajankohtaisempi kuin koskaan – ehkäpä Paula Vesalan ja Meeri Koutaniemen Marimekolle toteuttaman Rohkeasti Omanlainen-kampanjan myötä. Oma raitapaitani on sitä vähän vanhempaa mallistoa, joita myytiin tämän uudistuneen tasaraitamalliston alta pois. Marimekolla on jotenkin ihana meininki nyt muutenkin, tekisi mieli täydentää vaatekaappia enemmänkin Marimekon tuotteilla.

SKAM ja Noora. Tai erityisesti Nooran tyyli, johon kuuluu usein ylös asti napitettu kauluspaita, korkeavyötäröiset vaaleat farkut ja luonnollinen meikki punaista huulipunaa lukuunottamatta – melkein kuin minä siis, jos otetaan kymmenen ikävuotta pois ja blondataan hiukset. Klassisen punaisista huulipunista oma suosikkini on  Absolutionin Theatre Red 08.

Skam on tietysti tämän hetken ihanin sarja, joista kolmas kausi on suosikkini, enkä malta odottaa neljättä! Toivoisin että olisin itse lukioaikana näyttänyt yhtä tyylikkäältä kuin esimerkiksi Skamin Noora tai Emma, mutta tilanne oli oikeastaan aika päinvastainen, 16-vuotias minä oli kokeilunhaluinen värikkäiden ja erikoisten vaatteiden ja kampausten rakastaja.

Helsingin &Other Stories ja täydelliset farkut. Tätä oltiinkin jo odotettu, sillä &Other stories on yleensä vakiovierailukohteeni ulkomaanmatkoilla. Uusi liike avattiin vanhan H&M:n liiketilaan Aleksanterinkadulle tänään, itse pääsin tsekkaamaan paikat jo keskiviikkona. Löysin avajaisista täydelliset farkut, jollaisia olen etsinyt jo pitkään – täydellisten farkkujen kriteerit ovat olleet korkea vyötärö, vajaamittainen lahje ja hyvä istuvuus. En ollut muuten ainoa, joka näistä innostui, pari ystäväänikin poistui liikkeestä samojen farkkujen kanssa, malli myytiin jo avajaisiltana kai kokonaan loppuun ja tyhjältä näyttää myös nettikaupassa. Toivotaan että niitä tulee pian lisää, luulen että tarvitsen näitä useammat kuin yhdet!

Nyt perjantain viettoon – ihanaa viikonloppua murut!

Kuvat: Mustarttu

Related Post

7 comments on Tämän hetken parhaat

  1. Haha ne siis lähtivät mukaan! hyvältä näyttävät 🙂 oli ihan tyylikkäät avajaiset ja liiketila on kyllä hieno, he olivat osanneet hyödyntää sitä hyvin. Itse en ole (tietenkään) erityisen pähkinöinä siitä, että kaikki ovat niin pähkinöissään &otherstoriesista, että ostavat kaupan tyhjäksi ;D mutta tietenkin jos löytää tälläisen hyvän käyttövaatteen joka on juuri sellainen mitä sillä hetkellä tarvitsee niin eihän siinä mitään. Oletko tutustunut &otherstoriesin ekologisuuspolitiikkaan kun nuo ympäristöasiat ovat kuitenkin sinunkin sydäntäsi lähellä? (En piilovittuile, Viena tuntee minut).

    1. Kiitos Emma! Ja ymmärrän hyvin ahdistuksesi, tunnen kyllä itsekin vähän huonoa omatuntoa siitä, että tavallaan kannustan täällä blogissa tällaiseen kulutushysteriaan. En tarkkaan ole tutustunut &os:n eettisyyteen tai ekologisuuteen, mutta epäilen kyllä että h&m:n kuuluvana konsernina eivät niiden asiat mitenkään älyttömän hyvällä mallilla ole.. Mutta täytyy yrittää muistaa kohtuus ja tosiaan sekin, että ostaa vaan oikeasti tarpeeseen! Tuntuu että ympäristönkin kannalta isoin juttu olisi se, että ihan vaan reippaasti vähennettäisi kulutusta. Ja seuraavaksi se, että kun kulutetaan, niin suosittaisiin pitkälti eettisiä ja ekologisia merkkejä. Mutta kaikesta ei voi tuntea kokoajan syyllisyyttä, kun täällä pallonpuoliskolla ja tässä elämäntyylissä on melkein mahdotonta elää täysin ekologisesti / eettisesti – aina voisi tehdä jotain varmasti paremmin.. Mutta nämä asiat on hyvä tiedostaa ja pitää mielessä ostoksia tehdessä!

    1. Kiitos! Aika normaalia mitoitusta, farkuissa ylipäätään kannattaa aina ottaa se pienin koko mihin mahtuu. Mulla 27-tuumaiset 🙂

  2. Pitää todellakin käydä katsomassa tonne &otherstoriesiin kun kaikki siitä puhuvat 🙂 ja pakko myös sanoa että Skam ja Noora ovat kyllä jotain niin parasta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *