Aamukahvihetkien soittolista

Instagram-ja snäppiseuraajilleni ovat tulleet tutuksi aamukahvi-videoni, joissa keitellään kahvia ikkunalaudalla ja fiilistellään rauhallisia aamuja. Olen oppinut freelancerina rakastamaan aamuja, sillä se on yleensä se harvinainen aika päivästä, jolloin ei ole kiire – seesteisten aamujen vastapainona illat ovat yleenä kaoottisia ja väsyneitä. Mennessäni nukkumaan yleensä jo odotan sitä, että aamu valkenee ja saan laittaa aamusoittolistani soimaan, liihotella aamutakissani ympäri kämppää ja juoda rauhassa kahvia.Minulta on kyselty moneen otteeseen aamusnäppieni taustalla soivien kappaleiden nimiä ja kyselty soittolistan perään, ja nyt päätin jakaa blogini historian ensimmäisen soittolistan! Keräsin tälle listalle vaihtelevan kattauksen biisejä, jotka sopivat hyvin seesteiseen aamufiilistelyyn, kahvinkeiton säestykseksi. Suurimmaksi osaksi akustista, mutta vähän muutakin. Otan myös mielelläni vastaan suosituksia ihanista aamubiiseistä!Ruutu-maljakko, Sarjaton-lettimuki ja Teema Tiimi-keittokulho saatu osana Iittalan vuosiyhteistyötä.

Related Post

3 comments on Aamukahvihetkien soittolista

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *