Oodi Untolle

Sanon aina, että olen enemmän koira-kuin kissaihminen, mutta sydämessäni on aina ollut tilaa myös ihanille kissoille. Erityisesti sellaisille kissoille kuin Unto, joka on ystäväni Kaisun Exotic-kissa. Eikä mikään katti tai kisuliini, vaan arvokas Kissa, isolla Koolla. Unto on hurmannut minut täysin.

Unto ei nimittäin ole millään tapaa tavallinen kissa. Ensinnäkin se varastaa kaiken huomion maagisella läsnäolollaan, intensiivisellä katsellaan ja valloittavalla ulkonäöllään.  Unto on myös ihmeellisen sosiaalinen kissaksi, haluaa olla mukana aina siellä missä tapahtuu. Kuvauksissa Unto tulee syömään kukkia, yöllä nukkuessa viereen ja kokkaillessa hyppää keittiön pöydälle tutkimaan raaka-ainekulhoja. Välillä hän tarvitsee omaa tilaa ja ottaakin sitä kokoonsa nähden ihan reilusti, nojatuolille ei ole muilla asiaa kun Unto on siihen päättänyt pyllynsä laskea.Katsokaa nyt häntä. Eikö tehtäisikin vetoomus sen puolesta, että Untolle saataisiin oma instagram tai vähintäänkin snäppitili?

(Unto-tiliä odotellessa kissaa voi seurata onneksi mm. Kaisun instagramista, @kaisujouppi)

Related Post

2 comments on Oodi Untolle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *