Unelmakämppä

Lähemmäs sata neliötä ihan keskustan tuntumassa, valkoiset lautalattiat, isot ikkunat, olohuoneen erkkeri.. Kuulostaako unelmakämpältä? Juuri tällaisessa kodissa ystäväni Tim  ja Matias asuvat. Ensi kertaa tässä asunnossa vieraillessani taisin kävellä vain suu auki huoneesta toiseen. Olen enemmän kuin onnellinen pienestä yksiöstäni, mutta kyllähän tällainen koti laittaa miettimään ettei se kämppiselämäkään niin hassu vaihtoehto olisi.



Timin ja Matiaksen kodissa ehkä siisteintä on se, että asunto on alunperin ollut aika ankeassa kunnossa ja kaikki muutokset on toteutettu itse aika pienelle budjetilla. Keittiön kaapit on päällystetty DC Fixillä, olohuoneen seinän elävä pinta on saatu yhdistämällä hiekkaa ja maalia. Lähes kaikki kalusteet on ostettu käytettynä kirpputoreilta, kierrätyskeskuksista ja nettikirppareilta. Lukuisat viherkasvit tuovat väriä ja eloa muuten aika minimalistiseen ja värittömään sisustukseen. Tim on oikea viherkasvirakastaja ja hoitaa mun luona vieraillessaan aina vähän minunkin kasveja.


Lisää kuvia tästä upeasta kämpästä voi käsittääkseni nähdä tällä viikolla ilmestyvästä uudesta Asun-lehdestä ja tietenkin Timin (@timphoto) ja Matiaksen (@matiasjalmari) instagram-tileiltä.

2 comments on Unelmakämppä

    1. Kirpputorilta / kierrätyskeskuksesta 🙂 Keittiön pöytä taas on Timin ja hänen isoisänsä itse tekemä.

Comments are closed.