Kevät!

Keväthulluutta on ilmassa. Olen jo vähän aikaa sitten hylännyt talvitakit ja kulkenut takatalveakin uhmaten nilkat paljaana ulkona. Ostin kevätpäissäni värikkään kukkamekon vähän heräteostoksena, tällaiseen en ehkä normaalisti kaupassa tarttuisi. Se on kuitenkin tämän hetken lempivaatteeni, jonka haluaisin pukea joka päivä ja juosta katuja hymyssä suin helmat hulmuten. Tämän hetken trendi, housun ja mekon yhdistäminen sopii minulle loistavasti, sillä inhoan sukkahousuja. Hetki vielä, niin saa jättää ne farkutkin pois!Kevät aiheuttaa kuplivaa riemua. Huomaan että valon lisääntyessä ja kevään edetessä olevani kokoajan paremmalla tuulella, spontaanimpi ja iloisempi. Kevät on aina ollut lempivuodenaikani: heräävä luonto, hymyilevät ihmiset, uuden alku.. ja ihana kesä on vasta edessäpäin. Mitä kaikkea mahtavaa se tuo tänä vuonna tullessaan?

mekko h&m / farkut Acne / nilkkurit Terhi Pölkki (saatu) / aurinkolasit Ace & Tate

kuvat: Mustarttu

Related Post

2 comments on Kevät!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *