Neutrals

daniel wellington

Yhteistyössä Daniel Wellington

Kun haluan tuntea oloni rauhalliseksi ja kotoisaksi, poimin kaapista alitajuisesti päälleni neutraalin sävyjä: vaalenpunaista, persikkaa, beigeä, vaaleanruskeaa. Ennen pelkäsin pukeutua kokonaan tällaisiin “ihonvärisiin” vaatteisiin (lapsena beige oli aina ihonväri!), koska ajattelin näyttäväni harmaalta hiirulaiselta. Nykyisin ajattelen näyttäväni vain itseltäni – maanläheiset sävyt sopivat minulle ja saavat oloni mukavaksi. Ehkä neutraalin väriset vaatteet vähän tasapainottavat välillä aika räiskyvää olemustani.



Sain valita Daniel Wellingtonin uudesta Classic Petite-mallistosta itselleni kellon, ja päädyin ruusukultaiseen versioon valkoisella kellotaululla. Olen todella huono käyttämään koruja, eikä minulla ole koskaan ollut korviksia, kaulakoruja käytän hyvin harvakseltaan ja sormuksia en osaa pitää lainkaan – en pitänyt vihkisormustanikaan naimisissa ollessani. Kello on kuitenkin poikkeus, se löytyy ranteestani nykyisin aina. Kellot ovat korujani, siksi oli kiva saada nahkarannekkeisen rinnalle tällainen juhlavampi versio.

Jos kello-ostokset ovat ajankohtaisia nyt, niin koodilla VIENA saat 15 % alennusta koko Daniel Wellingtonin valikoimasta 30.4.2017 asti. 


housut ja laukku Samuji / kengät Adidas / takki ja pusero secondhand / huivi Samsoe & Samsoe

Kuvat: Mustarttu