Tulevan sesongin värit

Mikä ihana päivä tänään! Aurinko lämmitti parhaimmillaan niin, että silmät sulkiessaan tuntui melkein kesältä. Pikkusiskoni syntymäpäivän kunniaksi kävimme kakkukahveilla ja kaupoilla vähän kevätostoksilla. Vielä kuukausi tai pari sitten hiplailin kaupoissa villaneuleita, metsänvihreitä poolopaitoja ja jopa paksuja talvitakkejakin, mutta nyt katseeni suuntautuivat jatkuvasti kepeisiin kesävaatteisiin, mekkoihin, liehuviin materiaaleihin ja kukkakuoseihin. Uusi sesonki on selvästi alkamassa.


Tänä keväänä vaatekaapissani hallitsevat pastellisävyt voimakkaammin kuin ehkä koskaan aiemmin. Ikisuosikkini vaaleanpunainen kaikissa eri sävyissä, uusi ihastukseni vedenvihreä (jota löytyy nykyään myös keittiön seinästä), klassista vaaleansinistä ja yllättäjänä myös vähän vaaleankeltaista. Normaalisti olen yhdistellyt pastellisävyjä varovaisesti maanläheisiin väreihin, mutta nyt uusi tummempi tukka antaa mahdollisuuksia leikkiä väreillä monipuolisemmin. Olin vielä jokin aika sitten todella arka värien käyttäjä, ja olen todella iloinen siitä, että nykyään vaatekaapistani löytyy vain maltillisesti mustaa ja harmaata, muuten se on täynnä värejä ja hiukan myös kuoseja. Ehkä uskallan monen vuoden tauon jälkeen kokeilla jopa vähän jotain punaistakin?


Miltä sinun vaatekaappisi värimaailma näyttää tänä keväänä?

Related Post

one comment on Tulevan sesongin värit

  1. Hei Viena! Olen tulossa pitkästä aikaa Helsinkiin shoppailu/ fiilistely reissulle. Olisi mukava kuulla sinun lempi vaateliikkeitä ja käydä tsekkaamassa niitä! Oulussa kun on vain aika perusliikkeitä. Mukavaa kevään jatkoa, sun tyyli on ihanan inspiroiva! 💓

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *