Ilon aiheita

Viime aikoina ilmassa on ollut pientä alakuloisuutta, sekä itselläni että lähipiirissäni. Kun toukokuun lumisadekeleihin ja perinteiseen työstressiin lisätään vielä ihmissuhdedraamaa, niin selväähän se on, että ahdistus iskee. Siksi olikin ihana herätä tänä aamuna positiivisin fiiliksin ja energisenä huonosti nukutusta yöstä ja maanantaista huolimatta.  Ulkona käppäillessäni ajattelin monia asioita, mitkä kaikesta huolimatta ovat juuri nyt erityisen hyvin, ja mieleen tulvi monia kiitollisuuden aiheita.

Positiivinen palaute. Sain tänään yhdeltä asiakkaaltani ihanan palautteen, joka väänsi suupielet korviin ja antoi heti aimo annoksen energiaa ja työmotivaatiota lisää. Samalla tajusin taas, että miten tärkeää on muistaa itsekin antaa positiivista palautetta kaikille, ketkä sitä ansaitsevat. Kollegoille ja yhteistyökumppaneille hyvin sujuneista töistä ja projekteista. Kuorolaisille hienosti menneistä treeneistä. Ystävälle vaikkapa onnistuneesti otetuista asukuvista – lämmin kiitos taas paras ja ihanian luottokuvaajaani Arttu!

Kesän tuloa ei voi estää. Ulkona on juuri nyt vähän harmaata, mutta silti leuto sää ja puissa vihertää jo reippaasti ja sisällä kuplii. Jospa takatalvi ei enää yllättyisi ja se oikea kesä alkaisi tästä! Auringon hymyillessä on helppo hymyillä itsekin. Minulla ei ole vielä kovin kummoisia kesälomasuunnitelmia, mutta sellainen kutkuttava tunne on, että tästä kesästä voisi tulla upea.

Työasiat luistavat. Stressasin alkuvuodesta omilleni muuttaessa paljon sitä, miten tulen pärjäämään taloudellisesti. Teen työtä, jossa tulevaisuus on kokoajan epävarmaa – en esimerkiksi tietä tulevasta syksystä töiden suhteen vielä juuri mitään. Kuitenkin kaikki on mennyt oikeastaan paremmin kuin hyvin: töitä riittää ja vieläpä oikein ihania, minulle mielekkäitä töitä! Olen päässyt tekemään kukka-asetelmia, kehittelemään reseptejä, tuottamaan videoita ja toteuttamaan stailauksia tiloihin. Olen samalla jatkanut tavoitteellista työskentelyä kuorojeni kanssa, valmistautunut kesäkuun kuorokilpailuihin ja tehnyt siinä sivussa myös kakkukirjan, joka ilmestyy muuten parin viikon päästä! Työni ja kaikenlaiset projektit ovat tällä hetkellä elämässäni yksi tärkeimmistä asioista.

Ympärillä on mielettömän ihania ihmisiä. Kaikki ystävien kanssa vietetty laatuaika vie aina ajatuksia muualle ja auttaa pääsemään hankalistakin asioista yli. Viikonloppuna pääsin juhlimaan kahden hyvän ystäväni erilaisia, mutta mahtavia syntymäpäiväjuhlia ja viikonlopun kruunasi aurinkoinen sunnuntaipäivä Linnanmäellä kavereiden seurassa. Huvipuistolaitteessa kiljuminen ja henkensä edestä pelkääminen on kyllä ehkä varmin tapa unohtaa kaikki murheet.


Näillä ajatuksilla ja kuvilla uuteen, toivottavasti edeltäjäänsä parempaan viikkoon!

pusero weekday / housut, laukku & ballerinat Samuji / takki A.P.C / huivi Samsoe & Samsoe
Kuvat: Mustarttu

Related Post

7 comments on Ilon aiheita

 1. On ihanaa, kun pääset toteuttamaan itseäsi noin monen työn kautta, ja sitä on tullut noin monenlaisista suunnista! Toivottavasti alakulo väistyy ja ihana aurinkoinen kesä tulossa, olet sellaisen ansainnut.

  Mulla oli eilen valinnaistyhmien konsertit, olo on nyt kuin jyrän alle jäänyt, mutta kyllä meillä oli mukavaa! Onnea kuorokilpailuihin!

  1. Kiitos Marjukka! Nyt näyttää jo kaikki paljon valoisammalta taas <3

   Tiedän tuon jyrän alle jäänyt-fiiliksen. Tsemppiä hurjasti sullekin loppukevääseen! 🙂

 2. Tsemppiä kevääseen. Vietätä nyt elämäsi parhaan sinkkukesän!! Oot kaunis! Ps. Näin sun ex-miehen tänään Oulussa uuden mimminsä kanssa, ja mietin vaan, että Viena on kyllä paljon kauniimpi. 🙈😅😂

  1. Moi, kiitos Tinsku! Oot tainnut sekoittaa henkilöitä, koska mun ex-mies on ollut ihan todistetusti Helsingissä koko viikonlopun 😀

  2. Ihanko tosi? Olin ihan varma että se oli T tänään kaakkurin cittarissa 😮 No hällä on sitten kaksoisolento!!

 3. Hei! Oh, oon nähnyt sun kuvissa ihania vaaleita housuja joita kaipailen! Tiedätkö minkä nimiset nää Samujin housut on, vai onko jotain vanhempaa mallia? Samoin uudessa postauksessa näkyvät vaaleanpunaiset housut kiinnostaa kanssa, onkohan ne mistä?
  Ja hyvää kevättä/kesää! Kaikki palikat ei aina elämässä tosiaan mene niin kuin toivoo, mutta onneksi aina löytyy silti myös niitä kiitollisuuden aiheita – silloin pitää vaan muistaa suunnata huomio niihin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *