Kuume

Ainahan sitä on ilmassa, pientä matkakuumetta. Mutta tänä aamuna, kun kävelin koiran kanssa ulos sankkaan lumipyryyn, se iski lujempana kuin koskaan. PAKKO PÄÄSTÄ REISSUUN. Työtilanteen huomioonottaen seuraava mahdollinen aika pidemmälle matkalle on kesä-tai heinäkuussa. Selailin vanhoja reissukuvia ja mieleen tulvi muistoja, tuoksuja ja makuja Italiasta, Ranskasta, Espanjasta, Portugalista.. Mutta mikä olisi ihana kohde tälle kesälle? Sama dilemma joka matkaa suunniteltaessa: valitako joku ennestään tuttu, varma ja rakas vai uusi ja jännittävä kohde? Mitään paikkaa en tunne vielä niin hyvin, etteikö sieltä löytyisi jotain uutta tutkittavaa, mutta toisaalta kaikki täysin uusi kiehtoo aina myös omalla tavallaan. Minne sinä matkustaisit juuri tänä kesänä?
Kuvat Keski-Ranskasta pienestä Figeac-nimisestä kylästä, Honfleurista, Italiasta Gardajärveltä ja New Yorkista Coney Islandilta.

Related Post

3 comments on Kuume

  1. Joko Sveitsi on tuttu? Sieltä löytyy puhdas ilma, kirkkaat vedet, vihreät laakso, kauniit vuoret, laiduntavat lehmät ja ystävällisiä ihmisiä. Koska Sveitsi on jakaantunut italian-, saksan- ja ranskankieliseen alueeseen, on eroja näissä tietysti jonkun verran. Italiankielisellä alueella yksi erityisen kaunis kaupunki on Lugano! Sveitsi on sen kokoinen maa, jota on myös helppo kierrellä autolla ja majoittua vaikkapa leirintäalueilla. Toinen maa, jota suosittelen on Kroatia! Niin kaunista sielläkin!

  2. Suosittelen ehdottomasti Sardinia, koska se on “Välimeren Karibia”. Itse olin Algherossa ja Sassarissa. Kaupungissa oli uskomaton ravintolatarjonta niim pieneksi kaupungiksi. Tekemistä ja hyvää ruokaa riitti, sillä kaupunki sijaitsee meren rannalla ja menu oli sen mukainen. Algherosta voi myös tehdä matkan Ranskan Korsikalle siinä samalla kun vierailee Sardiniassa. Toinen matkasuosikkini on ehdottoman Italian Capri , joka lumoaa kauneudellaan!! Caprilla on lumoavan värikäs luonto ja sinne pääsee Italian mantereelta olisiko se ollut Napolista. Sieltä on ainakin ennen valmistettu esimerkiksi hajuvesia. Italia on tosi monipuolinen, lämmin ja lumoava.
    Jos ettii jotain erikoista niin ehdottomasti kannattaa Veneziakin katsoa…

  3. Sofii ja Esme, kiitos mahtavista vinkeistä! Kroatissa olen käynyt, Sveitsi ja Sardinia kiinnostelee! Samoin Capri olisi varmasti ihana. Täytyy alkaa katselemaan lentoja..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *