Vaihto kesämoodiin

Uskaltauduin perjantaina ensimmäistä kertaa tänä keväänä ulos ballerinoissa, ilman sukkia. Miten ihana fiilis! Pitkään sukissa ja talvikengissä hautuneet jalat pääsivät vihdoin vapauteen. Nyt uskaltaa jo vaihtaa kesämoodiin, viedä talvitakit varastoon ja unohtaa pipot ja nahkahanskat kotiin. Hei vaan paksut sukkahousut ja villasukat! Nähdään seuraavan kerran vaikka lokakuussa, aikaisintaan syyskuussa.


Huomaan tehneeni viimeisen parin vuoden aikana täyskäännöksen street-henkisten vaatteiden suhteen. Siinä missä ennen kiersin aika kaukaa lähes kaikki sporttimerkit, niin nykyään löydän itseni haaveilemasta Filan sandaaleista tai addun hupparista. Mukavuudenhalu on ajanut minut lähes täysipäiväiseksi tennaritytöksi, vaikka toki välillä on edelleen ihana pukea korkokengät tai naisellisemmat nilkkurit jalkaan. Täytyy todeta vain, että tyylimieltymykset muuttuvat ja vaihtelevat vuosien ja elämäntilanteiden mukana – mielenkiintoisimmat yhdistelmät syntyvät edelleen kuitenkin mielestäni eri tyylien yhdistelmistä. Jättihuppari ylipolvensukkien ja lyhyen hameen kanssa, tennarit mekon kanssa ja niin edelleen..college Acne / hame Monk / takki Weekday / laukku COS / aurinkolasit Ace & Tate /
kengät VEJA


Kuvat: Mustarttu

Related Post

2 comments on Vaihto kesämoodiin

  1. Ooo, oot ihan puhjennut kukkaan! Oot toki aina ollut kaunis ja kauniit Samujin mekot olivat nättejä ylläsi, mutta susta on jotenkin tullut rohkeampi pukeutuja, paljon persoonallisempi ja upea! Tällainen kuva näin blogia pitkään seuranneena.

    1. Oi kiitos Anu! Ihana kuulla. Mielestäni on kiva, kun ihmisten tyylit kehittyvät ja muuttuvat, itselläni vaikuttaa tuohon rohkeuteen ja persoonallisuuteen myös se, että olen nykyisin myös enemmän sinut itseni kanssa ja itsevarmempi kuin ennen. Samujin mekot tosiaan edelleen myös ihania <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *