Ei häikäise

silmäasema

Kaupallinen yhteistyö, Asennemedia ja Silmäasema

En ole koskaan oikein uskaltanut panostaa aurinkolaseihin. Tällaisena huolettomana viipeltäjänä olen aika haka hukkaamaan pieniä tavaroita ja olen ajatellut karman toimivanniin, että kadotan ensimmäisenä ne arvokkaimmat lasit. Olen päätynyt siis hankkimaan muutamien eurojen laseja ketjuliikkeistä ja kärsinyt huonosta laadusta. Vasta ihan viime vuosina olen alkanut luottaa siihen, että olen vastuullinen aikuinen joka osaa huolehtia tavaroistaan ja sen myötä panostaa myös aurinkolaseissa laatuun.

silmäasema aurinkolasit

Uusimmat aurinkolasini löysin Kaivopihan Silmäasemalta, rohkean naisellisesta Kate Spade-mallistosta – nämä päässä ei aurinko tai salamanvalojen välke häikäise! Sovitin useampia kivoja malleja, mutta nämä isot ja pyöreät palasivat päähän useimmiten ja niissä olo tuntui eniten kotoisalta. Melkein puolet kasvoista peittävä malli suojaa hyvin auringolta ja on hitti myös huonoina naamapäivinä, kun tekee mieli piiloutua maailmalta. Maanläheisyyden rakastajana epäröin ensiksi glitterillä koristeltuja sankoja, mutta sitten päätin että antaa mennä – elämässä on kuitenkin ihan liian vähän kimallusta! Myös Mari ja molemmat Noorat löysivät kauniit ja itsensä näköiset mallit Kate Spaden silmälasi-ja aurinkolasimallistoista.

Kävin aurinkolasiostosten yhteydessä myös samalla näöntarkastuksessa ja yllätyksekseni näköni oli hiukan huonontunut vuoden takaisesta. Sain ensimmäiset silmälasini aikoinaan 17-vuotiaana ja olen siitä saakka ollut vähän epäsäännöllinen silmälasien käyttäjä, koska miinusta on ollut molemmissa silmissä sen verran vähän että olen pärjännyt hyvin ilmankin. Nyt tuli kuitenkin todettua, että n. -1,5 molemmissa silmissä kyllä jo vaatii korjausta, eikä ilman laseja tai piilolinssejä kannata esimerkiksi istua auton rattiin. Koska silmälasien käyttöaste on tosiaan ollut aika matala, päätin ottaa kokeiluun pitkästä aikaa taas kertakäyttöpiilarit. Sain mukaani näöntarkastuksen yhteydessä testiin pari pakkausta piilareita ja reseptin kätevästi Silmäaseman nettikauppaan, josta piilareita voi tilata itselleen oikeilla vahvuuksilla. Ehkä jatkossa näette siis minut toivottavasti vähemmän silmiä siristelevänä liikenteessä.

aurinkolasit Kate Spade / farkkutakki Pull & Bear / mekko Zara / laukku Samuji / sandaalit COS


Meillä oli kampanjaan liittyen kuvaukset asenteen tiimin kanssa ihanassa miljöössä Holidayssa – harmaa sääkään ei harmittanut, kun pöytään kannettiin kauniin värikkäitä drinkkejä ja Arttu nauratti meitä jutuillaan. Kiitos onnistuneesta kuvausiltapäivästä Marille, Noorille, Artulle ja Asenteen tiimille!

Kuvat: Mustarttu