Kokeiltu ja nähty

Maaliskuussa värjäsin hiukseni hyvin tummanruskeaksi. Ajatellin sisäisen ranskattareni heräävän eloon klassisen tumman polkan kautta, mutta kauhukseni en kokenutkaan oloani yhtään kotoisaksi tummatukkana. Alkujärkytyksen jälkeen totuin sävyyn ja se oli oikein kivaa vaihtelua, mutta huomasin kaipaavani omaa väriäni ja ehkä jopa vähän vaaleampaakin sävyä. Pari viikkoa sitten sain vihdoin varattua ajan kampaajalle ja tadaa – takaisin sävyssä, joka on hyvin lähellä omaa väriäni. Tummatukkaisuus on nyt nähty ja kokeiltu eikä se tuntunut omalta. Uudessa tukassa on mukana myös vähän sitä vaaleuttakin ohuiden raitojen muodossa, rakastan tätä eläväistä lopputulosta!


Kävin ensimmäistä kertaa kampaajalla ihan tuossa naapurissa, Tarkk’ampujankadun Dandyssa Aunella. Vaikka uusi kampaaja jännittää aina, niin astelin Dandyyn kuitenkin luottavaisena, sillä moni hyvä ystäväni on käynyt siellä tyytyväisenä asiakkaana jo vuosien ajan. Kannatti mennä, sillä Aune oli ihana, todella ammattitaitoinen ja ymmärsi täysin, mitä hain takaa. Varasin heti uuden ajan parin kuukauden päähän, sillä luottokampaaja ihan kodin vieressä, mikä olisikaan enemmän luksusta?


toppi ja farkut &other stories / avokkaat COS / takki Weekday

Kuvat: Omar El Mrabt

Related Post

2 comments on Kokeiltu ja nähty

  1. Upea väri ja niin luonnollinen ja ihan sun oman värinen!!! Perfect! Mulla vähän sama edessä ensi viikolla. Ajattelin palata tummasta takaisin omaan ruskeaan pikkuhiljaa kun oon niin kyllästynyt jatkuvaan juuren värjäämiseen. Nyt ajatuksena nimenomaan ottaa jatkossa vain muutamia vaaleita ja kirkastavia raitoja oman värin sekaan elävöittämään omaa väriä. Minua kii nostaa että Tehtiinkö tuo kokonaan raidoittamalla? Itse mietin balayage-raidoitusta…

    1. Kiitos Jenni! Mulla tehtiin useita ohuita raitoja ja tyvi sävytettiin myös sävyllä, joka on lähellä omaa väriäni. Balayge-raidoituksella tulee yleensä myös ihanan luonnollinen lopputulos! Ja itse haluan juurikin läheltä omaa sävyäni värin, ettei jatkuvasti tarvitse värjätä juurta..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *