Mökkikosmetiikkaa

Kaupallinen yhteistyö, Asennemedia & Urtekram

Meillä oli juhannuksena mökillä yksi vieras, joka vieraili ensimmäistä kertaa suomalaisella kesämökillä. Hän oli alussa ihan järkyttynyt siitä, ettei vesivessaa ja suihkua ole saatavilla ja peseytyminen tapahtuu saunomisen yhteydessä yleensä järvessä uimalla. Alkushokin jälkeen vieraamme tottui yksinkertaiseen mökkielämään, saunoi tunteja ja hyppi veteen siinä missä me kaikki muutkin ja jälkikäteen kyseltäessä kuulemma järvessä uiminen oli parasta koko mökkireissulla. Mutta mikä olisikaan ihanampi tunne, kun nousta keskikesällä kylmästä järvivedestä raikkaana ja puhtaana? Ei juuri mikään.

Nuorempana sitä kirmattiin aina kesällä normishampoot päässä järveen, eikä silloin tajunnut ajatella, miten synteettiset pesuaineet kuormittavat ja rehevöittävät luonnonvesiä. Nyt kun minulla on oma mökki pienen järven rannalla, pidän ensisijaisen tärkeänä että kaikki kosmetiikka jota mökillä käytetään, on luonnonkosmetiikkaa – eihän hölmökään halua pilata omaa järvivettään. Se tarkoittaa sitä, että valikoimaa on tarjolla runsaasti myös vieraille: saippuapullo käsienpesupisteelle, shampoot, hoitoaineet ja suihkugeelit saunalle ja vartalo-ja käsivoiteet mökkiin hyvin saataville.

Luomun edelläkävijä Urtekram on juuri tuonut markkinoille uuden Morning Haze-luonnonkosmetiikkasarjan, joka on suunnattu pääosin apteekkeihin myytäväksi. Tuotteet ovat hyvin miedosti hajustettuja ja herkälle hipiälle sopivia ja siksi myös passeleita mahdollisimman monelle mökkivieraalle. Purkkien ulkonäkökin on suunniteltu mahdollisimman tyylikkääksi ja eleettömäksi – näihin on siis helppo tarttua niidenkin kuluttajien, jotka normaalisti vierastavat luonnonkosmetiikan yrttisiä tuoksuja tai värikkäitä pakkauksia. Vein lähes kaikki saamani tuotteet mökille yhteiskäyttöön, ainoastaan yhden tuotteen jätin itselleni kaupunkiin: hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka pelastaa etenkin niinä päivinä, kun aikaa on vain pikasuihkulle mutta haluaa kuitenkin pehmeät ja silkkiset hiukset. Pari suihkausta hiuksiin ennen föönausta ja avot.


Morning Haze-sarjan tuotteet ovat saatavilla suomessa apteekeissa ja niiden hinnat vaihtelevat 5-10 euron välillä.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *