Kiitos Flow 2017!

Kiitos Flow 2017!

Elokuun odotetuin viikonloppu täytti (ja ylitti!) kaikki sille asetetut odotukset. Tämän vuoden Flow oli ihana, jännittävä ja tietysti älyttömän hauska! Tänä vuonna sain pressivieraana ottaa kameran alueelle, joten otin tilaisuudesta tietenkin kaiken irti ja raahasin järkkärin aluuelle jokaisena festaripäivänä. Tässä nyt siis ihan perinpohjainen festarikooste kuvamaratonin kera, olkaa hyvät!

Te, jotka olitte flowssa, mikä oli parasta, mikä jäi mieleen? Olisi ihana kuulla tarinoita!









DAY 1

Ensimmäinen festaripäivä lähti käyntiin aurinkoisilla etkoilla Kanavanrannassa, jonka jälkeen matkustimme alueelle vettä pitkin veneellä – voiko parempaa tapaa aloittaa festariviikonloppu ollakaan? Perjantai kului älyttömän nopeasti, jotenkin aika vaan humahti yleiseen ihmettelyyn, fiilistelyyn ja tuttujen moikkailuun. Ehdimme kuitenkin nauttia mm. Roy Ayersin, Lana Del Reyn ja Aphex Twinin keikoista, joista jälkimmäinen pääsi ehdottomasti koko festareiden parhaimmistoon.

Mieleen jäi: Upea sää (en tarvinnut villapaitaa koko iltana!), toimivat vessajärjestelyt (ei jonoja!), ihanat aidot kukkaseppeleet ja kohtaamiset ystävien sekä uusien tuttavuuksien kanssa.












DAY 2

Lauantai, pääpäivä! Menimme alueelle jo varhain iltapäivällä ruokakojujen herkut mielessä, mikä osottautuikin monella tapaa järkeväksi päätökseksi, koska iltapäivän helle ja kaunis auringonpaiste eivät kestäneet kovin kauaa. Backyardilla hengailua, monta herkullista vegeannosta ja tanssimista Front Yardilla vailla huolen häivää – kunnes taivas kirjaimellisesti repesi ja putosi niskaamme. Juoksimme täpärästi suojaan isoon telttaan, ja ihmettelimme ehkä kaikkien aikojen hurjinta kesämyrskyä. Teltta kuitenkin repesi, ihmiset alkoivat panikoida ja päätimme lähteä uhmaamaan luonnonvoimia kertakäyttösadetakkien voimin. Myrsky meni kuitenkin nopeasti ohi, pääsimme Peetan luokse kuivattelemaan ja palasimme alueelle juuri sopivasti kun Alma aloitti – ehkä koko Flown paras keikka! Ilta jatkui vielä Red Garden-tansseilla ja kun yöllä pääsin lopulta kotiin, kaaduin sänkyyn vaatteet päällä. Upea päivä!

Mieleen jäi: Myrsky ja sen jälkeinen upea valo, Alman huikea keikka ja Lie Mi:n suussasulava seitancurry, jonka söin kahteen kertaan. AH!







DAY 3

Viimeinen päivä alkoi vähän hitaasti, ja pääsin alueelle vasta illaksi. Kaksi täyttä festaripäivää olivat vaatineet veronsa, jonka vuoksi oli vähän hankala päästä enään kunnon flow-moodiin. Frank ja Moderat jäivät välistä kokonaan, kun väsymys vei voiton. Olin kuitenkin iloinen että menin alueelle ja myös siitä, että menin aikaisin nukkumaan – sain festivaalista kuitenkin irti kaiken mitä halusinkin ja enemmänkin, ei tullut FOMO:a (fear of missing out) ja heräsin seuraavana päivänä virkeänä työviikkoon.

Mieleen jäi: Cargon nokipotut, yllättävän hyvä sieni-ceviche ja viimeisen päivän haikea tunnelma.

Kiitos kaikille ihanille ihmisille, jotka teitte viikonlopustani niin ihanan! Kiitos #flowfestival parhaasta kaupunkifestarista ikinä, toivottavasti nähdään ensi vuonna uudestaan!

one comment on Kiitos Flow 2017!

Comments are closed.