vaaleanpunaista ja oranssia

Olen viime aikoina innostunut aiempaa enemmän kokeilemaan kirkkaita värejä. Siinä missä keltainen, oranssi ja punainen ovat olleet minulle ennen kauhistus, ne ovatkin yhtäkkiä ihastus. Ehkä se oli se tukan värjääminen, joka antoi rohkeutta päästää vähän irti niistä maanläheisistä sävyistä, jotka toki ovat edelleen lemppareitani. Myös epätavalliset väriyhdistelmät ovat älyttömön kuumaa juuri nyt: kuinka freesiltä näyttävätkään oranssi ja vaaleanpunainen yhdessä? Samaan aikaan räväkkyyttä ja lempeyttä, molempia löytyy vähän minustakin.


Toisin kuin lähes kaikki kaverini, en ole ehtinyt miettiä festariasuja vielä lainkaan. Ajattelin tänä(kin) vuonna mennä mukavan rennolla pukeutumislinjalla – vaikka olisikin tosi hauskaa pukeutua näyttävään ja ehkä vähän erikoisempaan festariasuun, niin en halua silti hankkia kaappiini mitään, mitä tulisin käyttämään vain kerran tai pari. Tämän vuoden flow-tyyliin kuuluu todennäköisesti farkkutakki, huopahattu, jotkut mukavat tennarit ja jos huomenna sää suosii, niin ehkä jopa joku kiva mekko. Katsotaan.

toppi ja housut &Other Stories / sandaalit Vagabond / laukku COS / farkkurotsi Bull & Bear


kuvat: Jonna Leppänen / Jonnamaista

Related Post

one comment on vaaleanpunaista ja oranssia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *