Tämän(kin) syksyn tyyli


Syksyn kuumimmat trendit. Näin pukeudut tänä syksynä. Syksyn 2017 MUST HAVE.

Itsehän en tiedä näistä juuri mitään. Seuraan kyllä muotia jossain määrin ja inspiroidun usein tyylikkäiden ja trenditietoisten ystävieni asuvalinnoista. Showroomeilla toisinaan vierailleissani näen kyllä tulevien kausien trendijuttuja. Vanhoja kuvia selatessani huomaan kuitenkin oman syystyylini noudattaneen samoja pääpiirteitä jo monen vuoden ajan: viininpunaista, metsänvihreää ja tummansinistä. Hattuja ja konjakinruskeita asusteita. Maanläheisiä sävyjä ja farkkua.

Hauska huomata, että vaikka tyylini muuttuu jossain määrin kokoajan, ovat monet asiat pysyneet silti samoina. Näistä kuvista vanhimmat ovat syksyltä 2013, ja iso osa kuvien vaatteista on edelleen käytössä. Olen siis ehkä oikeasti löytänyt pysyvän tyylini – onko minusta siis tullut vanha?


Omista vanhoista asukuvista inspiroituminen on mielestäni lähtökohtaisesti vallan mainio ajatus, mutta yksi huono puoli siinä on. Kuvia katsellessa tulee vähän ikävä. Ikävä pitkiä hiuksia – yritän parhaillaan kasvattaa tukkaani vähän pidempään kuosiin pitkästä aikaa. Ikävä Acnen Canada-huivia, joka on kadonnut mystisesti, eivätkä uudet huivit enää ole laadultaan yhtä hyviä kuin tuo vanha. Etenkin ikävä tuollaisia syyskuun lämpimiä päiviä, niitä kun ei tänä vuonna ole juuri näkynyt. Aika kaivaa talvitakit esiin.

Miten sinä pukeudut juuri tänä syksynä?

Related Post

7 comments on Tämän(kin) syksyn tyyli

 1. Olen varmaan joka syksy inspiroitunut sun syysasuista ja muistan suunnilleen kaikki näistä asuista. 🙂 Erityisesti tuo vihreä takki, oi että! Jostain syystä en kuitenkaan ole itse osannut tällaista värimaailmaa käyttää, vaan mennyt aina perus musta/harmaa-linjalla. Olisiko ehkä tänä syksynä aika..? Tummanvihreä on muutenkin tällä hetkellä mun himotuslistalla niin vaatteissa kuin sisustuksessa. Vähänkö harmitti, kun &Other Storiesin uutiskirjeessä näytti olevan aivan täydellisen vihreä huivi – eikä sitä löytynyt nettikaupasta lainkaan. 🙁 Toisaalta tällä hetkellä odotan kaikista eniten normaaleihin vaatteisiin pukeutumista, sillä olen viimeisilläni raskaana ja päälle on heitettävä sitä mikä sattuu mahtumaan. Ihanaa kaivaa syyskengätkin esiin sitten kun jalat näyttävät taas normaalilta turvonneiden pallojen sijaan. 😀

  1. Jose, voi miten ihana kuulla! <3 Olen ainakin itse huomannut, että tummanvihreä on aika turvallinen valinta myös musta-harmaan ystävälle, sillä se käy yhteen hyvin lähes kaikkien värien kanssa. Mulla on myös tuo tummanvihreän himotus ollut vähän kaikessa jo aika pitkään, melkein odotin syksyä, että pääsee taas laittamaan metsänvihreää kynsilakkaaa ja pian käyttämään tuota villakangastakkia!

   Ja onnea hirveästi loppuodotukseen! Toivottavasti kaikki menee onnellisesti ja saat pian pukea normivaatteet ja nauttia syksystä pienokaisen kanssa! <3

 2. Ihania kuvia!
  Nyt kaksi viimeistä iltaa ovat olleet lämpimiä syysiltoja, aamulla sitä laittaa lämpimimän takin ja illalla on kuumissaan.

  1. Amanda, kiitos! Ja oikeassa olet, pari viimeistä päivää ovat olleet tosi kauniita! Jatkuisipa vielä hetken näin..

 3. Hitsit, mikä sattuma! Juuri eilen (ilmeisesti ennen tämän postauksen julkaisua) koitin kaivella blogisi arkistosta edellisten syksyjen asupostauksia, koska muistin, että syyspukeutumisesi ja nämä syksyiset kuvat ovat olleet niin kauniita ja inspiroivia. <3 Rakastan näitä syysvärejä! Kiitos siis tästä ihanasta koosteesta! Nyt tekeekin mieli metsästää kamelinväristä tai ruskeaa takkia ja jotakin burgundya neuletta. 🙂

  1. Piritta, voi kiitos, mahtava sattuma tosiaan! <3 Ihanaa, jos muutkin saavat näistä inspiraatiota. Ehkä vähän tylsää innostua joka syksy uudestaan näistä samoista jutuista, mutta toisaalta miksi muuttaa jotain hyväksi todettua? Joku burgundy neule olisi ihana!

   1. Nimenomaan! Minusta se on vain hieno (ja kestävä) asia, jos on löytänyt oman tyylinsä ja pystyy keräämään kaappiinsa sellaisia lempivaatteita, joista pitää vuodesta toiseen. 🙂 Ja oikeastaan yksi päivä kauppoja kierrellessäni totesinkin, että tämän syksyn mallistoista ne omaa silmääni eniten miellyttävät asiat löytyvät jo omasta hyllystäni, mikä oli mukava huomata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *