Ihana perjantai 13.


Joskus voi käydä niin, että epäonnen päivä onkin viikon paras ja ihanin päivä. Koko viikko on ennustelut vähän huonoa: on satanut lakkaamatta, kurkussa on tuntunut ikävää karheutta, pimeihin aamuihin herääminen on ollut ylitsepääsemättömän vaikeaa ja kasaantuneet työjutut ovat painaneet hartioita lysyyn. Ehkä juurikin kaikkien ikävyyksien ansiosta tämä päivä on tuntunut Kaikkien Aikojen Perjantailta. Aurinko tuli esiin pitkästä aikaa, Helsinki loisti kauniina ruskan väreissä ja kaikki näytti jotenkin valoisalta. Lisäksi minulla alkoi tänään viikon mittainen syysloma! En muista pitäneeni syyslomaa sitten lukioaikojen.

Ostin alkavan syysloman kunniaksi itselleni ihanan syyskimpun Wild Things-kukkakaupasta. Erottajalta löytyvä pieni putiikki on Urban A-liikkeen kanssa samoissa tiloissa ja on yksi luottokukkakaupoistani, johon voi luottaa etenkin kimppujen suhteen, etenkin jos tykkää tällaisista vähän luonnollisemmista ja maanläheisimmistä sitomistyyleistä ja kukkayhdistelmistä.

Maljakko on muuten Iittalan pressipäivästä saatu kastehelmi-uutuus, joka tulee varmaan kauppoihin ensi vuoden puolella – eikö olekin ihana väri?

Tänään aion vähän herkutella, avata viinipullon ja kippistellä alkavalle syyslomalle ja sille, että näköjään välillä sadepäivien väliin mahtuu aurinkoisia ja valoisia päiviä. Onnekasta perjantain 13. iltaa kaikille!

 

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *