12: Vuoden 2017 luonnonkosmetiikkasuosikit & arvonta

Vuosi 2017 on kohta ohi ja on tullut aika esitellä suosikkini luonnonkosmetiikkatuotteista. Olen vuoden aikana saanut testiin kaikenlaista kosmetiikkaa enemmän kuin itselleni on ollut tarpeen – osa niistä on jäänyt kaapin pohjalle, osan olen lahjoittanut eteenpäin ja sitten osasta on jäänyt vakituisesti kylppärin kaappiin. Tässä listauksessa eivät ole tietenkään ihan kaikki suosikkituotteeni, mutta erityisesti ne, jotka nousivat tämän vuoden aikana lemppareiksi. Jätin myös tarkoituksella kasvojen hoitotuotteet tästä pois, sillä olen kirjoittanut niistä muuten aiemmin paljon, viimeksi täällä.


Paras suihkusaippua: Patykan Bois Précieux. Tutustuin tähän maailman kauneimpaan pulloon vuosi sitten ja rakastuin heti. Tunnen oloni aina prinsessaksi, kun saippuoin itseäni tällä suihkussa. Shampoo-ja hoitoainesuosikkini ovat muuten edelleen Rahualta.


Ihanin vartalokuorinta: Isla. Tällä hetkellä käytössäni on tämä veriappelsiini & vanilja, mutta sesonkiin sopiva kahvi & kaneli on vähintään yhtä ihastuttava. Poikaystävänikin on tykästynyt näihin kuorintoihin, tuoksut ovat ihania mutta eivät liian voimakkaita ja iho jää kuorinnan jäljiltä suloisen pehmeäksi. Patykan Marine crystals on muuten kuorinnoissa jaetulla ykkössijalla, ja se löytyy myös arvontapaketista!


Paras kasvonaamio: Soleyn steinEY savinaamio. Toisin kuin savinaamiot yleensä, tämä ei kuivata ihoa vaan jättää sen ihanan kirkkaaksi ja puhtaaksi. SteinEY oli oikea hitti kesämökin saunassa, jokainen mökkivieraista sai tehdä oman naamion sekoittamalla savijauhetta pariin vesitippaan. Tuote on myös älyttömän riittoisa!


Paras uutuussarja: Josh Rosebrook. Yleensä luonnonkosmetiikan parista on hankala löytää oikeasti toimivia muotoilutuotteita hiuksille. Tutustuin Josh Rosebrookin hiuslakkaan ja tuuheuttavaan muotoilusuihkeeseen n. kuukausi sitten ja olen vaikuttunut jo nyt. Suosittelen kokeilemaan näitä, jos aiemmat kokemuksesi luonnonkosmetiikan hiusmuotoilutuotteista ovat olleet pettymyksiä.


Paras huulirasva: Absolution Le BaumeItselläni huulet kuivuvat herkästi erityisesti talvisin, ja tämä puikko kulkee siksi aina mukanani käsilaukussa. Le Baume ei ole oikeastaan pelkkä huulirasva, vaan toimii myös kosteuttajana hätätilanteessa koppuraisille käsille, pienille haavaumille tai halkeamille. Absolutionilta löytyy myös lempihuulipunani: klassisen punainen Theatre red ja herkullisen sorbettinen Papaya. 


Paras meikkisarja: Kjaer Weis. Monen luonnonkosmetiikan käyttäjien luottomeikit löytyvät juuri luksusta henkivältä Kjaer Weisiltä – minun suosikkejani ovat mm. ripsiväri ja erittäin peittävä meikkivoide, joka pelasti sosiaalisen elämäni viime keväänä, kun iho oli tosi kurjassa kunnossa. Arvontapakettiin valittu highlighter on myös yksi tuotteista jota käytän lähes päivittäin.

Arvonta!

Kokosimme Jolien kanssa yhdessä arvontaan aivan mielettömän joulupaketin! Tuotteet pohjautuvat omiin suosikkeihini, mutta pyrimme valitsemaan ne niin, että tuotteet sopisivat mahdollisimman monelle. Paketti sisältää siis:

1) Jouluinen vartalokuorinta: Isla Apothecary Coffee & Cinnamon Body Polish
2) Klassikkohuulipuna: Absolution Theatre Red 08
3) Kuultoa kasvoille: Kjaer Weis Highlighter Radiance
4) Vartalokuorinta: Patyka Marine Crystals Body Scrub
5) Suihkusaippua: Patyka Precious Woods Body Wash
6) Hiuslakka: Josh Rosebrook Hair Spray 60ml
7) Tuuheuttava hiussuihke: Josh Rosebrook Lift Hair Texture & Volume Spray 60ml
8) Huulirasva ja paljon muutakin: Absolution Le Baume
9) Kaunistava kasvonaamio: Sóley SteinEY

Jätä kommenttisi tähän postaukseen 17.12. mennessä, niin olet mukana tämän joulupaketin arvonnassa (arvo 262,30€). Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti, joten lisää mukaan sähköpostiosoitteesi (se näkyy vain minulle).

Lisäksi alekoodilla VIENA saa 15%-alennuksen koko Jolien valikoman normaalihintaisista tuotteista sunnuntaihin 17.12. asti. Alennuskoodi ei koske tuotemerkkejä Kjaer Weis, May Lindstrom Skin, Josh Rosebrook, NUORI tai In Fiore eikä lahjakortteja, Jolie boxeja tai joulupaketteja. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.
_____________________________________________________________
Kuvien tuotteet on saatu Jolielta testiin. Postauksen linkit eivät ole affiliate-mainoslinkkejä.

416 comments on 12: Vuoden 2017 luonnonkosmetiikkasuosikit & arvonta

  1. Vau, olisipa mahtava päästä kokeilemaan näitä tuotteita! Pientä luksusta nainen kaipaa arkeensa aina.

  2. Voi että kuinka täydellinen paketti! 🙂 Peukut pystyssä mukana arvonnassa. Ja hyvää joulua sulle Viena, blogiasi on ilo lukea.

  3. Jolie on täyttä kultaa ja niin ovat tuotteetkin! Oi kun onni osuisi kohdalle, upea joululahja opiskelijalle.:)

  4. Kiitos hyvistä vinkeistä! Haluaisin käyttää enemmän luonnonkosmetiikkaa etenkin meikeissö, mutta en ole oikein löytänyt itselleni sopivia. Mukana arvonnassa 🙂

  5. Aivan ihastuttava arvonta. Olisi ihanaa ottaa uusi vuosi vastaan uusien kosmetiikkatuttavuuksien kanssa.

  6. Hyvää joulua ja kimaltelevaa uuttavuotta! ❤
    Toivotaan että arpaonni osuisi kohdalle! 🙂

  7. Nyt on sellaisia ihanuuksia ja osa myös omia lemppareita että pakko osallistua arvontaan! <3 <3 <3

  8. Oi mikä unelmakokoelma ihania tuotteita! Absolutionin la baume on luottotuotteeni. Kjaer Weisin kuultotuote on ollut ostoslistalla jo pitkään.

  9. He(l)p! Olen niin laiskistunut ihonhoidossa, että tarttisin oikeesti tän setin 😆😘

  10. Vau mikä arvonta! Ihan huikea paketti kaikkea ihanaa 🙂 kokeilisin mielelläni luonnonkosmetiikkaa, toivottavasti onni suosii!

  11. Täydellinen arvonta! Seassa oli jo tuttuja merkkejä mutta myös uusia tuttavuuksia joita olisi ihana päästä testaamaan.

  12. Olen kiinnostunut luonnonkosmetiikasta oikein todenteolla! Tuotteet vain tuppaavat usein olemaan turhan tyyriitä opiskelijalle, joten palkinto tulisi tarpeeseen.

  13. oooi, nyt on semmonen paketti jaossa, joka olisi aivan ihanaa voittaa! toivotaan, että onni on myötä <3

  14. Oioioi mikä paketti! 😍 Olisipa ihana voittaa tämä, kun opiskelijana ei usein malta hankkia näitä kalliimpia luonnonkosmetiikan tuotteita.

  15. Eikä, miten ihania juttuja! Varsinkin hiuslakka ja huulirasva pääsevät varmasti kokeiluun itselleni 🙂

  16. Oi mikä paketti sulla onkaan jaossa, monta mielenkiintoista tuotetta joita mieluusti käyttäisin! <3

  17. Oih oispa ihana kokeilla luonnonkosmetiikkaa. Mun arpaonni on vaan niin huono etten ikinä voita mitään, yritetään nyt kumminkin 🙂

  18. Ihana postaus! Ja vau mikä paketti, aivan ihania tuotteita ja olisi kyllä ihan todella kiinnostavaa päästä kokeilemaan kaikkia:)

  19. Ihania tuotteita! Olen ihastunut luonnonkosmetiikkaan kuluneen vuoden aikana, mutta tässä on useita itselleni uusia merkkejä.

  20. Ah mikä ihana arvonta! Itselläni on jo tovi ollut käytössä Patykalta shampoo ja olen kyllä todennut sen hyväksi vaihtoehdoksi omalle kuivalle päänahkalleni. Opiskelijana, ei tietty ole kovin usein varaa ostella näin hintavia tuotteita, joten olisi upeaa voittaa tällainen arvonta.

    Mukavaa joulun aikaa sinulle Viena. 🙂

  21. Kuulostaa niin hyviltä nuo vartalokuorinnan tuoksut! Ja täytyypä laittaa muistiin tuo huulipuna. Olen tykännyt itse Alima Puren huulipunasta mutta voisi vaikka seuraavana testata Absolutionin.

  22. Oi tämä olisi ihana! Oon pitkään halunnut testata mm. tuota Absolutionin huulirasvaa, mutta näin opiskelijana aina jokin muu “tarpeellisempi” hankinta on mennyt edelle.

  23. Olispas ihana päästä testailemaan eri tuotteita. Harvoin raaskii ostaa summamutikassa testiin mitään uutta, nyt olisi huippua testata jotain uutta! 🙂

  24. ihanan kuuloisia tuotteita! yllättäen näistä monet on minulle uusia, vaikka jonkin verran luonnonkosmetiikkatrendejä seuraankin.

  25. Ah ihanaa, mukana arvonnassa! Mieletön joulufiilis tulee muuten sun instasta ❤🎄🌟

  26. Ihana hemmottelupaketti! <3 Olen tammikuun vegaanihaasteen myötä edelleen ruokavalioltani vegaani ja jotain muutakin päässä on tainnut klikata, kun olen myös pyrkinyt vaihtamaan kosmetiikkani luonnonkosmetiikkaan. Tähän mennessä olen tutustunut vain yhteen merkkiin, joten kiinnostaisi tutustua muihinkin vaihtoehtoihin.

  27. Oi mikä paketti! olen tämän vuoden aikaan siirtynyt käyttämään luonnonkosmetiikkaan ja paketissa on kaikki tuotteet sellaisia mitä en ole aikaisemmin kokeillut niin olisi ihana kokeilla ja tutustua uusiin tuotteisiin ☺️

  28. Oih, tästä luksus hemmottelusetistä riittäisi iloa myös siskoilleni. Joulun välipäivät menisivät totaalirentoutumisen merkeissä. <3

  29. Oi! Luonnonkosmetiikkan ystävänä olisi mieletöntä saada tälläiset ihanuudet testiin, ehdottomasti siis messissä!

  30. Vau mikä paketti. Patyka on suosikkini. Tosi lähes kaikki muut postauksessasi mainitsemat uotemerkit olivat minulle uusia. Olisi ihana päästä testaamaan 🤗

  31. Oi mikä ihana paketti! Toivotaan, että arpaonni suosii. Olen blogiisi tutustunut vasta hiljattain, vaikka instassa on jo pitkään tullut seurailtua. Ja täytyy sanoa, että blogistasi välittyy aivan ihana harmoninen ja seesteinen tunnelma. Esteetikon silmä lepää ulkoasua katsellessa. 🙂
    Ihanaa joulun aikaa!

  32. Huhhuh, mitä mahtavia tuotteita tuo paketti sisältää!! Savinaamio kyllä houkuttelee eniten. Ja ääh en kestä miten nättejä nuo kaikki purkit ovat!!💕

  33. Ah ihana paketti. Olisi kiinnostava päästä testaamaan itselle uusia luonnonkosmetiikkatuotemerkkejä.

  34. Olenkohan koskaan toivonut näin paljon voittavani arvonnoissa! Mahtava tuotevalikoima!

  35. Oii ihana hemmottelupaketti ois itselle joulun pyhiksi<3 Ehdottomasti mukana arvonnassa!

  36. Hei, nämä vinkit tulivat tarpeeseen, joitakin luonnonkosmetiikkatuotteita jo käytän, mutta pitääpä laajentaa varastoa nämä ja nuo kasvojenhoitojutut myös huomioiden. Oispa ihana voittaa tämä arvonta!😊

  37. Oi miten upea arvonta, ehdottomasti mukana. <3
    Olenkin pikku hiljaa siirtynyt käyttämään luonnonkosmetiikkaa, ei ole ollut niin helppoa löytää
    omalle vaativalle iholle niitä parhaita tuotteita.

  38. Niin kauniita purnukoita 😍
    Kahden vuoden aikana tapahtuneen eron jälkeen päätin panostaa ensi vuonna vain hyvinvointiin ulkoisesti ja sisäisesti,nää tuotteet ois ihana alku itsensä löytämiselle uudelleen 😊

  39. Aaaaivan älytön arvonta! Patykalla myös monta minun suosikkia, lisäksi olen ihastunut evolveen 🙂 mukana!

  40. Tämä olisi täydellinen joululahja itselle ja kenties siitä löytyisi jaettavaa muillekin läheisille. 🙂

  41. Upea paketti! Kaikki merkit ovat tuttuja, mutta juuri noita tuotteita en ole vielä kokeillut.

  42. Ihan huikea joululahja itselle olisi tämä!!!! Ja kauniita kuvia sinulla jälleen kerran 🙂

  43. Olen pikkuhiljaa siirtynyt luonnonkosmetiikkaan ja tämä paketti olisi ihan loistava keino heittää hyvästit eläinperäisille ym. tuotteille!

  44. Kaikki kauneuteen liittyvät tuotteet ois enemmän ku tervetulleita meidän talouteen, enkä todellakaan pistäis pahakseni näitten mulle uusien tuotteiden kokeilemista. Ihanaihana arvonta taas ja mitä kuvia tässä postauksessa! <3

  45. Ihana arvonta! <3
    Itse olen kärsinyt aknesta jo monta vuotta. Välillä se on pahempana, välillä se saadaan antibiooteilla kuriin. Kesällä ihoni oli hyväsaä kunnossa mutta nyt talven tultua naamani räjähti ihan käsiin. Kuivuus ja finnit ovat vallanneet ihoni. Olisi kiva kokeilla onko luonnonkosmetiikasta apua. Ne ovat vain niin hintavia, etten paria purkkia enempää ole niitä raskinut näin opiskelijana ostaa… Haluaisin niin kovasti uudistaa koko kauneusputeliarsenaalini luonnolliseen päin!

  46. Oi! Olen käyttänyt jo monta vuotta luonnonkosmetiikkaa, mutta kaikki luettelamasi tuotteet ovat vielä testaamatta.

  47. Blogisi on aivan uusi tuttavuus sinulle. Todella kauniin maailman olet kyllä kuvilla luonut.

  48. Ihopostauksiesi innoittamana olen mennyt tilaamaan monen monituista suosimaasi tuotetta, ja hyväksi ne on todettu täälläkin, vaikka eri tyyppinen iho onkin. Kunniaan luonnonmukainen ihonhoito (puhumattakaan ruokavaliosta. Ja kakuista :D)

  49. Kiitos ihanasta joulukalenterista! Olen saanut hyviä jouluvinkkejä, ja nyt taidan tietää, mitä äidin paketista löytyy 🙂

  50. En kestä miten ihana paketti 😍 Olisinpa onnekas jos voittaisin tuon joululahjaksi ☺

  51. Ihana paketti, eli siis todellakin mukana arvonnassa! Ihanaa ja tunnelmallista joulun odotusta sinulle 🙂

  52. Vautsi! Olisin todella iloinen jos onni suosisi 🙂 Niinkuin kaikki muutkin… No,suosin luonnonkosmetiikkaa mutta koska olen nainen rakastan kaikkia kauniita puteleita..Mukana kaikki peukut pystyssä!

  53. Oi, mikä paketti! Tämä ilahduttaisi kovasti, olen kärsinyt jo kuukauden alkuraskauden pahoinvoinnista, jatkuvasta etovasta olosta. Vaikka olen samalla myös todella onnellinen, niin tällainen oma luksus olisi mahtava piristys!

  54. Olisipa aivan ihanaa voittaa tämä paketti joululahjaksi! Tästä riittäisi kyllä jaettavaa äidille ja ystävällekin 😊

  55. Ihanalta kuulostaa! Ostan äidille aina joululahjaksi jonkun hänelle uuden luonnonkosmetiikkatuotteen kokeiluun. Tästä paketista riittäisi varmaan äidin (ja parin muunkin hyvän tyypin, ehkä itsenikin) joululahjoiksi!

  56. Joulutoiveiden täyttymys yhdessä paketissa, mukana arvonnassa! On niin upeaa että luonnonkosmetiikka on noussut suurempaan suosioon <3 Ihanaa joulun odotusta!

  57. Meikkipussini sisältö, hiustenhoito- ja ihonhoitoarsenaalini on aika minimalistinen, mutta olisi mitä mukavinta päästä nauttimaan käyttämistäni tuotteista näinä luonnonkosmetiikkaversioina. Kuvasi ja tekstisi olivat molemmat vaarallisen “herkullisia” taas kerran.

  58. Oi miten ihana paketti! Olen kypsytellyt viime aikoina ajatusta luonnonkosmetiikkaan siirtymisestä ja tällä paketilla pääsisi oikein hyvin alkuun 🙂

  59. Wau! Olen uneksinut monien näiden tuotesarjojen tuotteista, mutta taloudellinen tilanne ei vielä mahdollista. Olisipa niin ihanaa päästä kokeilemaan!

  60. Oi mikä paketti! Käytän itse oikeastaan vain luonnokosmetiikkaa ja ihon hoitoon tarkoitettuihin tuotteisiin satsaan. En kuitenkaan koskaan raski ostaa kovin kalliita suihkusaippuoita tms joten olisi ihan päästä testamaan Patykalta muitakin kuin kasvoille tarkoitettuja tuotteita.

  61. Harvoin osallistun arvontoihin, mutta nyt tarjolla niin huikea että kyllä kiitos!

  62. Hiljalleen olen muuttamassa purnukkavarastoani luonnollisempaan, joten tässä olisi ylellinen alkuharppaus itsensä hemmotteluun!

  63. Tänä vuonna olen todella alkanut kiinnittämään huomiota mitä kasvojen iholle tulee laitettua päivittäin, joten mukana ollaan.

  64. Oi, mikä mieletön paketti. Joukossa tuttuja ja tuntemattomia tuotteita. Osuisipa onni kohdalle.

  65. Ei kai tästä voi kosmetiikkapaketti muuttua paremmaksi! <3

    Kiitos joulukalenterista, täällä on ihan huikeita juttuja ja näkyy, että oot laittanu aikaa ja vaivaa kokonaisuuteen. 🙂 Ihanaa joulua!

  66. Oi, mikä mieletön paketti! Olen pikkuhiljaa siirtynyt luonnonkosmetiikan pariin ja tämä olisi loistava täydennys tuotearsenaaliini.

  67. Upeita tuotteita paketissa! Muutama itselleni tuttu, joita olen aiemmin käyttänytkin, mutta suurin osa kutkuttavia uusia tuotteita, joita olisi ihana päästä kokeilemaan. Tammikuussa olisi syntymäpäivätkin tulossa, niin tämä olisi ihana yllätys!

  68. Löysin blogisi selaillessani vegaanisia synttärikakkuideideoita – kiitos niistä 🙂 Upeita kuvia ja mielenkiintoisia kirjoituksia kaikin puolin; vegaaniuden, sisustuksen ja luonnonkosmetiikan ollessa lähellä sydäntäni. Ihanaa joulun odotusta!

  69. Mukana! Jakaisin voittopaketin luonnonkosmetiikasta hullaantuneen siskoni kanssa:)

  70. Eikä, aivan ihana paketti! Oispa niin ihana voittaa ja päästä hemmottelee itseään jouluna.

  71. En kestä miten kauniita nuo kaikkia arvonnan tuotteet ovat! Olen viime aikoina ostanut suomalaista Olivia Kleinia kokeiluun ja sen purkit saavat aina huokaisemana ihastuksesta aukaistessani vessan ruman peilikaapin oven.

  72. Todellinen luksuspaketti, olisipa ihanaa voittaa tämä! Tuo kuultotuote varsinkin houkuttelee.

  73. Voi mikä paketti, kyllä kiitos!♥ Olis ihana saada tutustua paremmin tuotteisiin😍

  74. Voi miten ihana paketti! Järjestän kotonani kiitosillan ystävilleni, koska he ovat tukenee ja tsempanneet minua äärettömän paljon kuluvan vuoden aikana. Näillä tuotteilla saisi järkättyä pientä hemmottelua kaikille.

  75. Oi mikä paketti, oispa ihana joululahja voittaa se! Aika raskaan syksyn jäljiltä piristys olis enemmän kuin paikallaan 🙂

  76. Ooh, ihana paketti! Tästä löytyy myös monia omia suosikkeja, mm. huulipuna, Patykan suihkusaippua ja vartalokuorinta ja muitakin tuotteita olisi houkuttelevaa päästä testaamaan ja hemmottelenaan itseään 🙂

  77. Ooh mikä ihana arvonta 😊 etsinyt vuosia täydellistä hiuslakkaa olisko se tässä sit! Mukana ehdottomasti 😊

  78. Oi, olisipa ihana päästä testailemaan varsinkin hiustenmuotoilutuotteita! Postauksessa mainittu naamio lähtee varmaan tilaukseen jo heti 😀

  79. Tutustuin Jolien aivan hiljan olen myty. Ihana palvelu, tuotteet – kaikki. Avaitui aivan uusi mailma. Upea sellainen😊, kui on arvonta palkintokin

  80. Tässäpäs vasta kattava ja houkutteleva paketti. Luonnonkosmetiikka on jokapäiväinen ystävä ja kumppani, mutta monet näistä tuotteista ja tuotemerkeistä on vielä kokeilematta. Kiinnostaa, isosti!

  81. Niin mielelläni testaisin näitä tuotteita, koska mitään niistä en ole aiemmin testannut.

  82. Ihana paketti! Josh Rosebrook on kyllä aivan huippusarja, ihanaa että saatiin se viimeinkin Suomeen!

  83. Uuu, tässäpä ihana joululahja itselle raskaan syksyn jälkeen. Kunpa arpaonni suosisi. 🙂

  84. Siis aivan mieletön paketti! Nyt vaan kaikki peukut pystyyn arvontaan🙊 ja ihana postaus 😊

  85. Ihastuttava luksusta arkeen paketti, ja tietysti hemmotteluhetkiin!!Huippuihania tuotteita, mukana arvonnassa<3! Kiitokset kuluneesta vuodesta Jolie-tiimiläisille ihanista Jolietuotteista, ja Hauskaa Joulua sekä Loistokasta Uutta Vuotta 2018!:)

  86. Ihana luksusta henkivä paketti! Jolielta olen tilannut jo monta vuotta, mutta näistä tuotteista en ole ehtinyt testata vielä yhtäkään! 😊

  87. Oh, kuulostaapa hyvältä! Itse valitsen kosmetiikkani vaihtelevasti synteettiseltä ja luonnolliselta puolelta sen mukaan mistä löydän parhaan ratkaisun. Mielenkiinnolla kokeilisin näitä suosikkeja, joten ehdottomasti jätän virtuaalisen arpalipukkeen tähän kisaan. 🙂

  88. Vitsit mitä ihanuuksia <3 olisipa ilo päästä kokeilemaan, nyt vanhempainvapaalla ei vain oma kukkaro taivu kaikkeen. Onneksi Joliebox ilahduttaa kuukausittain luonnonkosmetiikkahörhöä 😉

  89. Mahtava paketti ja sisältää useamman tuotteen jota haluaisin kokeilla mutta en ole vielä raskinut tilata!

  90. Mukana arvonnassa! Joliesta on tullut minun ehdottomia lempikauppoja viime aikoina. Hyvä valikoima, järkihinnat ja nopea toimitus 🙂

  91. Onpa ihana luksuspaketti – Absolutionia ja vaikka mitä! Ehdottomasti mukana arvonnassa 😍 Ihanaa joulunaikaa kaikille!

  92. Öh, vau mikä paketti! Käytän itsekin luo nonkosmetiikkaa, mutta hiustuotteiden & vartalotuotteiden kohdalla alan aina pihistellä, joten kokeilut siltä osin on vähissä.

  93. Ooh, onpa ihanan kuuloinen paketti! Olisi kiva päästä testaamaan uusia luonnonkosmetiikkatuotteita.

  94. Mahtavan kuuloinen paketti! Erityisesti nuo hiusmuotoilutuotteet kuulostavat kiinnostavilta, sillä en ole vielä löytänyt itselleni mieliuisia luonnonkosmetiikan saralta, joten tällä hetkellä en käytä muotoilutuotteita ollenkaan vaikka irtohaituvat kaipaisi jonkunlaista kiinnikettä.

    Mukavaa joulun odotusta! 🙂

  95. Wow mikä paketti! Olen reilun vuoden käyttänyt luonnonkosmetiikkaa, Absolution ja John Masters ovat ehdottomia suosikkejani.

  96. Ihania tuotteita! Absolutionin huulipunat kuuluvat myös omiin suosikkeihini. 💄💋

    -Jona-

  97. Kiitos vinkistä, vaikuttavat ihanilta tuotteilta! Olisipa kiva testata niitä itsekin, toivottavasti arpaonni suosii 😊

  98. Mukana arvonnassa.
    Patykan kuorinta ja Absolutionin huulirasva ovat entuudestaan tuttuja ja hyväksi havaittuja. Muita tuotteita en olekaan vielä kokeillut.

  99. Kaikki tuotteet ovat erityisen kiinnostavia! Tuotteet toisivat vähän luksusta pimeään vuodenaikaan!

  100. Innolla mukana! Kiitos hyvistä tuotevinkeistä, tuli muutamia uutuuksia itselle, joita täytyy kokeilla.

  101. Houkutteva paketti (ja postaus)! Näistä ei ole ennestään tuttua kuin Absolutionin huulipuna, joka on todella hyvä käytössä, harvoin lisään sitä päivän aikana ja värit ovat ihanan intensiiviset. ✨🌲✨🌲✨

  102. Kylläpäs on mahtava joulupaketti! Erityisesti Josh Rosebrookin hiustuotteet kiinnostaa…kaikkea on jo kokeiltu.

  103. Sattumalta löysin blogisi instatilin kautta . Luin muutaman tekstisi ja Arvonta ! Osallistun osallistun 😳Tuotteet menisivät tyttärelleni , joka lienee kanssasi samaa ikäluokkaa . Opiskelijana jos hän saisi tällaista luksusta👍
    Kaikkea hyvää elämääsi ja lepppoisaa joululoman aikaa sinulle .

  104. Ihanat tuotteet ja herkkäihoiselle ja vähän myös hengitystieoireiselle tulisi niin tarpeeseen nämä tuotteet.

  105. Luonnonkosmetiikka on pelastanut elämäni herkistyttäni monille kemikaaleille. 🙂

  106. Mukana! Listaltasi löytyy sekä pari omaa suosikkiani että myös uusia tuttavuuksia 🙂

  107. Vautsi, onpa mieletön paketti! Tämmöisistä suosituksista, joissa kerrotaan kokemuksia pitkältäkin ajalta tulee oikein luottavainen olo: nyt ei kirjoiteta vaan pakosta, vaan tuotteet oikeasti ovat toimivia ja hyväksi havaittuja.

  108. Vau miten ihania tuotteita, olisipa kiva päästä testaamaan näitä. 💫💫

  109. Mukana arvonnassa! Kivoja nämä vuoden suosikit -listaukset, näistä löytyy aina hyviä tuotevinkkejä 🙂

  110. Tuttuja tuotteita, aivan mahteja! Joliesta löytää parhaat luonnonkosmetiikan tuotteet <3

  111. Vau, tuollaisen paketin todella haluaisin voittaa! Olen pitkään haaveillut kyseisistä tuotteista, mutta kotiäidin rahat yleensä menee ihan muihin juttuihin 🙂

Comments are closed.