9: Kakkukirja-arvonta


Tiedättekö mikä hyvä puoli on siinä, että on tehnyt kirjan? Ainakin se, että on hyvä lahjaidea valmiina monille sukulaisille ja ystäville, joilta kirjaa ei vielä löydy. Tänään haluaisin lahjoittaa kirjani myös kahdelle teistä rakkaista lukijoistani – tajusin nimittäin, että en ole vielä kertaakaan järjestänyt täällä blogissa oman kirjani arvontaa. Ja ilman teitä en varmastikaan bloggaisi eikä silloin tätä kirjaakaan olisi syntynyt!

Jos siis leipomishommat ilman maitotuotteita ja kananmunia sekä visuaalisesti kaunis reseptikirja kiinnostaa, jätä kommenttisi tähän postaukseen 17.12. mennessä, niin olet mukana Eat Cake!-kirjan arvonnassa. Arvon kaksi voittajaa  ja pyrin viemään kirjat postiin 19.12 mennessä, niin kirja ehtii vielä jouluksi. Voittajille ilmoitetana henkilökohtaisesti, muista lisätä siis mukaan sähköpostiosoitteesi (se näkyy vain minulle). Onnea arvontaan!

Related Post

165 comments on 9: Kakkukirja-arvonta

 1. Ihastelin tätä kirjaa ja tuota kannessa näkyvää minikakkumuottia eilen Books and Stuff pop-up liikkeessä, josta löytyi tämän lisäksi monta muuta ihanaa lahjaideaa. Jos arpaonni suosii niin tiedän kenelle tämä olisi täydellinen lahja. 🙂

 2. Tämä olisi ihana joululahja äidilleni joka rakastaa leipomista. 😍 tulisi ehdottomasti tarpeeseen!

 3. Oi! Tämä olisi kyllä maailman ihanin aloittelevalle, leipomista rakastavalle vegaanille – eli minulle! Ehtisi taikoa herkkuja niin joulupöytään kuin uudeksi vuodeksi!

 4. Oon seurannu sua nyt tässä jonkin aikaa (onneksi löysin tän IHANAN blogin) ja en kestä kuinka kauniita sun kaikki kuvat on! Ja reseptitkin on herkullisia. Ihana piristys tää joulukalenterikin! Joka päivä ihan innoissani ootan että: “Milloinkohan avautuu uus luukku?” Koko blogi on piristystä silmille ja masulle. Inspiroidun kokeilemaan jotain uutta sun postauksien ansiosta ja haaveilen itekki ruoka- ja lifestyleblogin pitämisestä ja sen parissa työskentelemisestä. Kiitos! <33

 5. Tämä olisi maailman paras yllätys jouluksi! Saisin tehtyä poikkiksen siskolle vegaanisen kakun ja vältyttäis joulun mielipahalta. Lykästäispä!
  Ja ihanaa joulunodotusta sinne💛

 6. Vienan blogista on tullut paikka, josta ekana tuun etsimään ohjetta (vegaanisiin) kokkailuihin tai leipomuksiin. Ohjeet on takuuvarmasti hyviä!

  Itse asiassa joulukuun vaihteessa mulla teki hirveästi mieli riisipuuroa, ja tulin kurkkaamaan, löytyiskö sulta vegaanisen riisipuuron ohjetta. No, ei löytynyt, eikä kaapista löytynyt kuin iKaffeeta. Päädyin kuitenkin puurontuskissa keittämään siitä puuron. Ja tulipa hyvää! Kyllä mua hymyilytti, ku seuraavana päivä sun blogista paljastui uunipuuron ohje!

  Oispa ihana saada sun kakkukirja, toivon itselleni onnea arvontaan 😉

 7. Olisi mahtavaa voittaa tämä kirja. Olen aloitteleva vegaani ja kaikenlainen ruoanlaitto ja keittiössä tekeminen on lähellä sydäntä, siksi tämä olisikin antoisa joululahja minulle itselleni. 🙂

 8. Oi, rakastan sitä, että nyt on paljon saatavilla kotimaisia, visuaalisesti kauniita kirjoja. Kuten joku aiemminkin kommentoi, minäkin tulen usein etsimään vegaanireseptejä juuri täältä blogistasi. Tästä yhtälönä, kirja olisi oikein mieluisa! Sitä ei vielä hyllystäni löydykään. Ihanaa joulun odotusta, Viena! <3

 9. Olen pitkään seurannut blogiasi ja täällä löytyy herkullisia uusia reseptejä. Kirja ois kyllä ihana.

 10. Mukaan arvontaan! Kaunis kirja, jossa vielä ohjeita herkutteluun, olisi mukava lisä hyllyyni. 😍

 11. Oon seurannu sua nyt tässä jonkin aikaa (onneksi löysin tän IHANAN blogin) ja en kestä kuinka kauniita sun kaikki kuvat on! Ja reseptitkin on herkullisia. Ihana piristys tää joulukalenterikin! Joka päivä ihan innoissani ootan että: “Milloinkohan avautuu uus luukku?” Koko blogi on piristystä silmille ja masulle. Inspiroidun kokeilemaan jotain uutta sun postauksien ansiosta ja haaveilen itekki ruoka- ja lifestyleblogin pitämisestä ja sen parissa työskentelemisestä. Kiitos! <33

 12. Olisi ihan huippua voittaa tämä kirja! Varmasti menisi joko omaan käyttöön tai siskolle joulupakettiin. Kotona kun leivotaan kakkuja kuitenkin monesti 😉

 13. Ihanalta vaikuttaa, herahti vesi kielelle kun tämän kirjan kaupassa näin. Olen itse viime vuosina ollut meidän perheen/suvun kakuntekijä, mutta ideat ovat alkaneet ehtymään. Tästä kirjasta saisi taas uutta puhtia ja inspiraatiota 🙂

 14. Lähipiirin sairastelun vuoksi erilaiset dietit on ajankohtaista ja hyvät reseptit erittäin tervetulleita! 🙂

 15. Kyllä kiinnostaa, sekä ksuniit kakut että sinä Viena ootte aikamoisia inspiraattoreita 🙂

 16. Tämä kirja olisi lahja itselleni, ja sen myötä myös kaikille lähimmäisilleni, sillä sen salojen myötä ihanista herkuista pääsisi nauttimaan meistä kaikki. ❤️

 17. Sun kirja on i h a n a ! Olen lainnnut sen jo pariin otteeseen kirjastosta ja esitellyt reseptejä myös äidilleni, joka innostui kirjasta aivan valtavasti. Täytynee siis jotenkin hankkia kirja äidille!

 18. Oi vitsi tämä olisi mikä paras yhteinen joululahja ystävälleni ja minulle! Ystäväni on kanamunille allerginen ja vaikka leipominen on molempien yhteinen ja rakas harrastus jää se aina muun kokkailun varjoon allergian takia. Tämän kirjan reseptien myötä voisimme vaikka kehittää kerran kuukaudessa-leipomiset (tai miksei enemmänkin?) ensi vuonna niin että rakas harrastuksemme pysyisi elämässämme! Kuulumisetkin vaihtuu hienosti siinä ohella. Ihanaa joulun odotusta teille <3

 19. Yks meidän perheen jouluperinteistä on aina uusien kakkujen kokeileminen, olisipa hauska saada tämä kirja!

 20. En ole kokeillut paljon vegaanista leivontaa, mutta mulla on monta vegaanista kaveria ja olisi kiva laittaa pöytään jotain kotitekoista ja heille sopivaa kun tulevat käymään! 🙂

 21. Tänä jouluna olemme sopineet että joululahjoja ei anneta muille kuin lapsille. Olisi ihanaa saada kääriä tämä kirja itselleni ainoaksi lahjaksi! Niin kaunis kirja.

 22. Ihailen aina kakkujasi ja olen pitkään jo suunnitellut ostavani kirjasi. Kirjan upea ulkoasu viehättää <3

 23. Ihana kirja olisi täydellinen joululahja itselleni 😊 rakastan leipomista ja oikein kutkuttaa päästä kokeilemaan näitä reseptejä sillä blogisi herkut näyttävät aina ihanilta 😍

 24. Itseltäni kirja jo hyllystä löytyy, mutta olisi ihana antaa siskolle joululahjaksi oma kappale 🙂

 25. Lainasin kirjasi jo kertaalleen kirjastosta, mutta vegaaniselle kakkukirjalle olisi ihan pysyvä paikkakin kirjahyllyssäni. Siispä osallistun arvontaan!

 26. Mielelläni tutustuisin tähän kirjaan, kun lähipiirissä kaikki eivät voi käyttää mm maitotuotteita

 27. Olen innostunut leipomisesta kuluneen vuoden aikana, ja huomannut että kaipaan perinteistä kirjaa mistä valikoida reseptejä. Nykyään internet on avain kaikkeen, mikä ei ole huono sinänsä, mutta perinteinen kirja olisi ihana omistaa!

 28. Kirjasi kiinnostaa ja näinkin sen vilaukselta tädilläsi. Mukana arvonnassa, olisi kiva antaa se siskolleni lahjaksi.

 29. Rakastan keittökirjoja mutta huomaan että viime aikoina niitä ei ole tullut hankittua koska usein vain osa kirjojen ohjeista tuntuu käyttökelpoisilta ja toisaalta reseptejä löytyy kätevästi netistä. Tässä vaikuttaisi kuitenkin olevan potentiaalia säännölliseen käyttöön ja on hirmu nättikin <3

 30. Tämä lahja tulisi itselle ja muita voisin yllättää kirjan herkuilla. Olenkin innostunut leipomaan pitkästä aikaa ja testaamaan terveellisempiä reseptejä.

 31. Vegaanileipojan keittokirjahyllyyn tää kirja tulisi inspiroivana lisänä. Sun ohjeita täältä blogista silloin tällöin käyttäneenä (mm. vegaaninen mutakakku on niiiin paras!) tuo kirja olisi piste i:n päälle ohjeineen ja visuaalisine ilmeineen.

 32. Nauttisin visuaalisesta estetiikasta ja herkullisista resepteistäsi. Myös kummilapsesta on muotoutumassa huikea pieni leipuri, joten kirja voisi päätyä myös hänelle pukinkonttiin tuottamaan iloa pitkäksi aikaa. Ja kummitätihän on aina valmiina osallistumaan hänen leipomustensa maisteluihin!

 33. Oi, mukana. Ei ole minulle entuudestaan tuttu teos. Kiinnostaa kovasti, tulee reseptikirjat itsellä aina käyttöön.

 34. Oi, tämä kirja olisi mahtava saada 🙂 Hiljattain leipomisesta innostuneena tulisi käyttöön varmasti!

 35. Tää ois aivan ihana saada!♥ Parhautta on kokkailla maukkaita ja kauniita reseptejä, ja itseltä vielä puuttuu tuollainen leivontakirja😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *