Haalarin paluu

Muistan vieläkin sen kesän, kun ostin elämäni ensimmäisen haalarin. Se oli musta, siinä oli korumainen etumus ja halterneck-yläosa. Haalari oli löytö jostain ison ketjuliikkeen rekistä, ei mikään laatuostos sinällään. Silloin ajattelin sen kuitenkin olevan maailman kätevin vaate: helppo kokoasu, joka näyttää tyylikkäältä ja tuntuu mukavalta. Ajattelin asuvani siinä haalarissa monta kesää. Jostain syystä villitys meni osaltani ohi kuitenkin yhdessä kesässä ja haalari jäi kaapin pohjalle lojumaan, kunnes lahjoitin sen eteenpäin. Sen jälkeen en ole haalareita juuri käyttänyt, ellei shortsi-tai lappuhaalareita lasketa.

Tänä kesänä silmiini on osunut vähän liiankin usein Lindexin mainos, jossa on mallilla on päällään täydellisen värinen vihreä haalari. Yleensä en innostu ketjuliikkeiden tarjonnasta, mutta tällä kertaa puhtaasti mainonnan uhrina menin uteliaisuuttani liikkeeseen katsomaan millaisesta vaatteesta on oikeasti kyse. Kun haalari osottautui ihanan malliseksi ja se oli vieläpä materiaaliltaan mukavaa pellava-puuvillasekoitusta, oli ostopäätös tehty nopeasti. Tuntuu, ettei mikään kesävaate ole pitkään aikaan näyttänyt päälläni näin kivalta!



haalari Lindex / pikkulaukku balilta pienestä kojusta / korilaukku Tikau / kengät Birkenstock

Ehkä nyt on siis hyvä aika haalareille palata garderoobiini – katsotaan, jääkö tämä vihreä versio yhden kesän ihmeeksi vai tuleeko siitä monivuotinen ystävä.

8 comments on Haalarin paluu

  1. Hei Viena! Tämä nyt ei varsinaisesti liity postaukseesi, mutta muistan sinun kirjoittaneen Pierre Robertin merinovaatteista joskus aiemmin niin kysäisempä sinulta. Eli ostin syksyllä Pierre Robert x Hanneli – malliston ohuen merinovillaisen neulepaidan ja topin, ja nyt molemmissa on pieniä reikiä. Varsinkin mustaan pitkähihaiseen niitä on ilmaantunut lähes kymmenen. Oletko sinä havainnut tuotteissa vastaavaa, sinulla taitaa olla myös samoja neuleita? Onkohan laatu todella niin huonoa? Harmittaa todella koska luulin ostaneeni pitkäikäisiä käyttövaatteita 😑 Olen pessyt vaatteet aina ohjeen mukaan villapesuaineella. Epäilin aluksi myös koita tai muuta ötökkää, mutta missään muissa merinovillaisissakaan vaatteissa ei ole reikiä näkynyt.

    1. Moikka Mari, onpa ikävä kuulla, etteivät neuleet ole kestäneet! Mä en ole nyt ehkä kuukauteen käyttänyt mun merinoneuleita, mutta kommenttisi luettuani tsekkasin neuleet ja huomasin että yhdessä niistä oli tosiaan yksi sauma vähän ratkennut ja aiheuttanut reiän (!) Tuollaisia pieniä reikiä en kuitenkaan huomannut, voi olla että sille sauman ratkeamisellekin on ollut joku toinen syy koska muuten neuleet ovat hyväkuntoisen näköisiä. Suosittelisin kyllä, että ottaisit yhteyttä Pierre Robertiin, koska mielestäni nuo kuvailemasi reiät eivät kuulosta millään tapaa normaalilta kulumiselta.

      1. Kiitti vastauksesta! Laitoinkin jo viestiä myös Pierre Robertille, jospa piakkoin myös sieltä vastaavaat 🙂

    2. Monen mutkan kautta tänne päädyin, kohtalon sanelemana vastaamaan kommenttiisi. Tilasin itse talvella varmaan samaisen mustan pitkähihaisen neuleen. Ja sain heittää sen pois parin kuukauden jälkeen. Laatu oli muihin Pierre Robertin tuotteisiin verrattuna ihan paska. Neule hajosi käsiin. Reklamoin Pierre Robertille ja sieltä vastaus oli “voi harmi ja välitämme viestinne eteenpäin” eli ihan yhtä tyhjän kanssa.

      1. No johan on! Aika nihkeää jos oikeasti laatu on ollut noin surkeaa ja reklamaatioon vastaus vielä tuota luokkaa. Onkohan se ollut nimenomaan tuon mustan neuleen kanssa?

        1. Olen tilannut ennenkin Pierre Robertilta ja ne tuotteet ovat pysyneet oikein hyvinä. Tuo Hanneli-mallisto on selvästi paljon huonompaa laatua. Sarjan valkoinen lyhythihainen neule on vielä käytössä, mutta sitäkin olen joutunut jo korjaamaan. Eli suosittelen perusmallistoa, mutta ehdottamasti en Hanneli-mallistoa.

    1. Voi kiitos Iinas! Ja samaa mieltä, tämä metsänvihreä väri on ihan täydellinen <3

Comments are closed.