Postikortteja Virosta

Hei pitkästä aikaa ja terveisiä tien päältä! Lähdimme viiden päivän ja viiden yön roadtripille Baltiaan, minä, Arttu, Nio ja ihana Iida. Olen kolmen ensimmäisen päivän aikana nähnyt paljon uusia puolia Virosta ja ihastellut loputtomiin sen kaunista maaseutua. Ajankohdan ja sään puolesta reissumme ajoitus on ollut tähän saakka täydellinen:  aurinko paistaa ja joka puolella kukkii, mutta kaikkialla on silti vielä sopivan hiljaista, sillä sesonki ei ole vielä alkanut. Hassua miten talven aikana sitä on silti taas unohtanut yhden kesän ikävimmistä puolista: HYTTYSET. Niitä on ollut viron maaseudulla ihan liikaa, enemmän kuin lapissa kesällä. Onneksi meitä oli varoitettu, ja osasimme varautua hyttysmyrkyllä – silti kroppa on jo nyt täynnä kutisevia ja punoittavia paukamia.

Olen nyt käynyt elämäni ensimmäistä kertaa Saarenmaalla, nähnyt Viron korkeimman jyrkänteen, silittänyt hevosia ja uinut joka päivä. Olemme automatkoilla laulaneet kaikki spotify-listamme läpi ja yrittäneet lisäillä uusia biisejä roadtrip-listaan, olisiko jotain hyviä vinkkejä?

Seuraava kohteemme on Latvia, vietämme vielä Riikassa kaksi yötä ja tutkimme sieltä käsin tätä minulle vähän tuntemattomampaa maata, vaikka Riikassa olenkin käynyt jopa kaksi kertaa. Säiden perusteella luvassa on ainakin rannalla lekottelua Jurmalassa ja ehkäpä vähän kaupunkielämää kaikkien Viron pikkukylien ja kaupunkien jälkeen. Edellisestä Riika-visiitistäni on 8 vuotta, joten missä täällä kannattaa nykyään käydä syömässä tai drinkeillä? Kaikki vinkit otetaan vastaan.

Kaikki kuvat otettu puhelimella by minä / Nio / Iida. 

2 comments on Postikortteja Virosta

  1. Ihania lomatunnelmia!! Hei haluisitko tehdä jossain vaiheessa postauksen puhelinkuvauksesta ja sun mielestä parhaista editointisovelluksista? Noi kuvat on äärettömän kivoja, ni ois kiva saada vinkkejä, kun kamera ei aina ole käsillä. Sopisi myös alkavaan kesälomasesonkiin, ”parempia lomakuvia puhelimella” 🙂

    Ihanaa matkaa teille! Samantapainen reissu on suunnitteilla, joten innolla odotan vinkkejä!

    Anna

  2. Ihania kuvia! <3 Millä muokkaat? Kuulostaa muutenki ihanalta toi reissu, tollanen pitää itekki kokea!

Comments are closed.