Joulukalenteri 2018 on auki!


Oletko huomannut sivupalkkiin ilmestyneen joulukalenteri-kuvan? Siellä avautuu joka päivä jouluaattoon saakka uusi luukku, jonka takaa voi löytyä jouluisia vinkkejä, reseptejä tai arvontoja. Joulukalenteripostaukset eivät ilmesty tässä etusivulla uusina postauksina, vaan ne löytyvät pelkästään tuon kuvakkeen takaa. Pyrin linkkaamaan uudet kalenteriluukut joka päivä myös instagramiin ja facebookkiin.

Tänä vuonna joulukalenterin teemana on vastuullisuus. Vähemmän krääsää ja tavaraa, enemmän ajatusta, lämpöä ja hyvää mieltä. Tuttuun tapaan joulukalenterista tulee löytymään myös herkullisia vegaanireseptejä ja menovinkkejä etenkin Helsingin suunnalle. Muutama ihana arvontakin on tiedossa – tervetuloa siis seurailemaan!

Vuoden 2018 joulukalenteriin pääset tästä. 

4 comments on Joulukalenteri 2018 on auki!

  1. Hei! Minä tahtoisi osallistua Unna Luonnonkosmetikka – tuotteiden arvontaan, mutta en pysty kirjoittamaan kommenttia sen postauksen alle. Onko mahdollista osallistua vaikka tämän postauksen alle kun siinä ei toimi?

    1. Moikka Fanny! Tajusin itsekin ihan hetki arvonnan julkaisemisen jälkeen, ettei sivulla ole kommentointimahdollisuutta. Mutta nyt asia on korjattu ja voit osallistua arvontaan tuolla joulukalenteripostauksessa! Pahoittelut säädöstä 🙂

  2. En kestä että haukottelet podcastissa 😃 monta kertaa . Täydellinen no filter sillä nyt haukotuttaa helposti 😃 ja jälleen ihmettelee tätä pimeyttä! Teidän podi on ihana!

Comments are closed.