Valmiina juhlaan

Kaupallinen yhteistyö: Iittala ja Asennemedia

Tänään ilmassa on ollut juhlan tuntua aamusta saakka – Suomen synttäreiden kunniaksi saimme ihan mielettömän kauniin, aurinkoisen päivän. Olen siivonnut kodin, leiponut kakun ja askarrellut kranssin ulko-oveen. Päivän hienoin hetki oli se, kun eilen hankittuun joulukuuseen löydettiin pienen etsiskelyn jälkeen kynttilät ja sain ripustaa koristeet paikoilleen. Juhlamekko on jo kaivettu esiin ja kohta pääsemme kilistelemään 101-vuotiaan Suomen kunniaksi. Ihanaa!

Joulunalusaika ei ole itselleni koskaan ollut pelkkää piparkakkulaten fiilistelyä, kranssien askartelua ja kuusen koristelua. Yleensä joulukuu on vuoden kiireisin kuukausi ja stressin oireet saattavat olla aika vakaviakin: yleensä unohdan säännölliset ruokailut ja saatan itkeä väsymystäni lähes joka ilta joko poikaystävälleni tai muille läheisillle. Tänä vuonna olen tehnyt kaikkeni, jottei joulukuu olisi ihan yhtä hektinen kuin monena aiempana vuonna, mutta kiirettä pitää silti ja hengähdystauot ovat harvassa ennen pyhiä. Juuri sen vuoksi haluankin ottaa ilon irti kaikesta joulufiilistelystä mitä vaan voin – niin huvittavaa kuin se onkin, mutta juuri se kranssi ovessa ja joulukuusi valoineen tuovat ihan älyttömän paljon energiaa ja iloa päiviini.

Tajusin tänään, että joulukuu tarkoittaa myös sitä, että vuosi 2018 on kohta taputeltu – tässä vaiheessa voikin jo melkein onnitella itseä, että on selvinnyt taas yhdestä vuodesta. Töiden puolesta tämä vuosi on ollut kiireisempi kuin ikinä aiemmin, mikä on ollut sekä hyvä että huono asia. Päällimmäisenä mielessä on kuitenkin kiittollisuus siitä, että olen päässyt mukaan niin moniin mielenkiintoisiin projekteihin. Olen tehnyt jo toisen vuoden peräkkäin yhteistyötä rakastamani suomalaisen brändin, Iittalan kanssa ja ilokseni saan jatkaa tulevanakin vuonna. Tämän vuoden suosikkipostaukseni ovat olleet ehdottomasti huhtikuun maljakkokampanja, “vapaus kukkia” ja syksyn Ultima Thule-postaus puutarhajuhlista siirtolapuutarhamökiltämme. Ensi vuoden alustavat suunnitelmat on jo tehty ja vuonna 2019 yhteistyössä tullaan painottamaan aiempaakin enemmän vastuullisuutta.

Olisi taas mielenkiintoista kuulla, mistä Iittala-jutuista te olette tykänneet ja millaisia juttuja haluaisitte nähdä jatkossa?

Itsenäisyyspäivän vegaanisen mustikka-sitruuna-juustokakun reseptin löydät eilisestä kalenteriluukusta.
Osana Iittalan vuosiyhteistyötä saatu tuotteet:
Vaaleanpunainen teema-lautanen kakkualusena
Nappula-kynttiläjalat
Kastehelmi-kakkuvati
Essence-malja

Ihanaa itsenäisyyspäivää itse kullekin säädylle!