Joulu saa tulla

Kaupallinen yhteistyö: Iittala ja Asennemedia

Tänään on vuoden viimeinen työpäivä, huomenna alkaa loma! Tuntuu absurdilta ja ihmeelliseltä, että edessä on kolme täyttä viikkoa, jolloin ei tarvitse tehdä yhtään mitään. Odotan lomalta eniten päiviä, jolloin voi löhöillä vaikka aamusta iltaan sängyssä, olovaatteissa hengailua ja sitä,  että pelkkä oleminen alkaa jo tylsistyttää. Sunnuntaina juna lähtee kohti Oulua, pyhien jälkeen palaan takaisin Helsinkiin ja Uuden vuoden jälkeen suuntaamme pienellä ystäväporukalla Tallinnaan. Muita suunnittelmia ei ole ja hyvä niin – haluan jättää tilaa pelkästään olemiselle ja levolle.



Joululoman aloitan järjestämällä ystävilleni joulubrunssin täällä Helsingissä. Ensimmäistä kertaa ikinä kutsun pieneen kotiini vähän isomman joukon ihmisiä, jännittää nähdä miten täällä tila ja happi riittää. Jollekin toiselle tällaisten juhlien järjestäminen voisi olla iso stressi, mutta minulle se on ilo: en tiedä mitään parempaa kuin se, kun saa ystäviä kylään ja voi laittaa kodin kauniiksi ja pöydän koreaksi ystäviä varten. Olen suunnitellut jo jouluiset tarjottavat, testannut glögireseptin ja laatinut täydellisen joulusoittolistan, paljon muuta ei tunnelmalliseen brunssihetkeen tarvitakaan.

Koti on jo valmis joulunviettoon ja juhlia varten: joulukuusi on tuotu tupaan ja koristeltu, jouluvalot laitettu ikkunaan ja jouluiset astiat kaivettu esiin. Iittalan Tsaikka-lasit ovat kuuluneet joulunalusaikaani jo muutaman vuoden ajan ja ilahduin kovasti, kun tänä vuonna niistä tuli tuo kaunis ruusukultainen versio. Olen kerran löytänyt kirppikseltä yhden messinkisen Tsaikan ja nyt sekoittelen iloisesti eri metallinvärejä keskenään – Nappula-kynttilänjaloissakin messinki ja teräs saavat olla samassa pöydässä kaikessa sovussa. Kattauksessa muutenkin enemmän on mielestäni enemmän – jouluna kaikki saa näyttää runsaalta ja rönsyilevältä, minimalismi sopii paremmin kevätsesonkiin.

Joulusisustukseeni kuuluvat lisäksi myös kauniit lasiset joulupallot, jotka sopivat kuusen lisäksi myös pöydän koristeluun – on aina juhlahetki kun pallot saa kaivaa esiin kauniista laatikoistaan ja ottaa esille. Iki-ihana Sarpaneva-pata on lahja 10 vuoden takaa ja siinä valmistuu mielestäni maailman paras riisipuuro. Tänä vuonna uusina astioina kotiini saapuneet Raami-kuohuviinilasit ja ruusukultaiset Citterio-aterimet ovat mielestäni jo klassikoita syntyessään, uskon niiden tulleen juhla kattauksiini jäädäkseen.




Koti on valmiina jouluun ja niin olen minäkin. Mennyt syksy on ollut aika rankka: vapaapäivät ovat olleet harvassa, yöunet jääneet liian usein liian lyhyiksi ja harteilla on ollut vähän liikaa kannettavaa. Se on välittynyt teille blogini lukijoilleni ehkä siinä, että sisältöä on ilmestynyt tänne aika harvakseltaan. Voi olla että nyt jouluaikanakin somekanavani pysyvät hiljaisina, tai sitten innostunkin kaiken vapaa-ajan keskellä kirjoittelemaan useammin. Missään tapauksessa en aio kuitenkaan hiljentyä täysin, vaikka olenkin kyllä pohtinut blogini tulevaisuutta. Haluaisin jatkossa kirjoittaa aiempaakin enemmän luovia, omia tekstejäni ja kehittyä kirjoittajana – olisi ihana kuulla teiltä, millaisia juttuja te tulevaisuudessa minulta erityisesti toivoisitte! Pohdiskelua elämästä, visuaalista inspiraatiota vai jotain muuta? Jätä ajatuksesi tähän postaukseen ja olet mukana ihanien ruusukultaisten Tsaikka-lasien arvonnassa. 

ARVONTA!

Kommentoi tähän postaukseen Su 22.12. klo 15 mennessä ja olet mukana arvonnassa. Voittaja saa 6 kpl Iittalan ruusukultaista Tsaikka-laseja (3×2 pakkaukset, arvo 149,70e). Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan!

Jouluinspiraatiota Iittalan tapaan aiemmilta vuosilta:

‘Tis the Season
Tervetuloa, joulusesonki!

141 comments on Joulu saa tulla

  1. Aivan ihana tunnelma näissä kuvissa. Noita lasipalloja jo ihailinkin Iittalassa. Itselläni tämä vuosi ollut erityisen raskas, ei työkiireiden takia vaan suurien vastoinkäymisten vuoksi. Onneksi joulu ja uusi vuosi tuo valoa ja lohtua elämään. Hyvää Joulua!

  2. Toivon kirjotuksia sun kodista ja sen inspiraatiosta ja siitä, mikä sua inspiroi!

  3. Wau, kuinka tunnelmallinen kattaus ja ihanan rentoutumisen täyteistä joululomaa<3

  4. Kauniit kuvat etenki kotiin ja sisustukseen liittyen antaa inspiraatiota itselleni. Myöskin tekstit tärkeistä asioista kiinnostaa!

  5. Toivon, että tulevaisuudessakin täältä löytää sisustusinspiraatiota ja reseptejä. Ihanaa joulua!

  6. Nuo luovat, omat tekstisi puhuttelevat! Tee tästä näköisesi alusta -me seuraamme kyllä. Sykähdyttävää joulua!

  7. Olisi kiva, jos kirjoittaisit musiikista. Toivon myös kuvia kukka-asetelmistasi, ne ovat todella kauniita!

  8. Visuaalista inspiraatiota kaipaan kovasti! Niin mukava ja helppo aina uppoutua visuaalisuuden maailmaan.

    Ja enpä ollut tiennytkään, että tsaikasta on muitakin kuin teräs vaihtoehto, aivan ihana tuo ruusukulta saati miltä messinkinen näyttää.

  9. Ajatuksiasi ympäröivästä maailmasta ,kodinsisustuksesta ja tietenkin puutarhamökistäsi juttuja ja reseptejä!Ihanaa joulun aikaa sinulle✨

  10. Kuvista välittyy ihana joulutunnelma ja tsaikat ovat niin tyylikkään näköiset❤️ Blogeissa nautin eniten kevyistä aiheista, kuten sisustuksesta ja arkisista kuulumisista.

  11. Tosi kauniita kuvia tässäkin postauksessa, ne on kyllä yksi sun vahvuuksista! Ja elämänmietteitä ja erilaisiakin kirjoituksia varmasti ihmiset lukee mieluusti. Tämähän on mainio paikka kehittää omia sanallisia kykyjä entisestään.

  12. Pohdiskelevat tekstit elämästä kuulostavat kiinnostavalta! Blogistasi löytyy myös paljon sisustusinspiraatiota, joten sitä toivon myös tulevaisuudessa. Ihanaa ja rentouttavaa joulun aikaa!

  13. Kauniista kodistasi saa inspiraatioita! Aivan ihana postaus jouluisesta kattauksesta nyt! Mukavaa joulun aikaa 🙂

  14. Ihanan tunnelmallinen ja rento kattaus! Toivoisin sinun jatkavan kuten ennenkin! On hienoa kun blogisi on monipuolinen ja monella tapaa inspiroiva.

  15. Sisustusinspiraatiota haluaisin kuulla jatkossakin sekä puutarhamökin viljelyistä.

  16. Ihanan tunnelmallinen kattaus! Reseptit ja sisustusinspiraatio ovat aina tervetulleita kuten myös kaikki elämään liittyvä pohdinta!

  17. Ihanan tunnelmallinen kattaus! Reseptit ja sisustusinspiraatio ovat aina tervetulleita kuten myös kaikki elämään liittyvä pohdinta ja luova kirjoittaminen!

  18. Kiinnostaisi lukea enemmän musiikki- ja erityisesti kuorojuttuja! Blogissa on ollut ihana tasapaino upeiden kuvien ja mietittyjen tekstien välillä, jatka samalla linjalla 🙂

  19. Tykkään luovista asioista ja inspiroitumisesta. Myös ajatuksista ja kokemuksista ylipäätään on ihana kuulla! Tykkään sun ihanasta tyylistä ja sun puutarhasta! <3

  20. En malta odottaa, että isä tuo mökkimetsästä kuusen ja saan itse koristella ensimmäistä kertaa ihan oman kodin joulukuusen. Koristeet ovat ehkä vielä aika vähäiset, mutta mitäpä siitä.
    Miehelläni on kuusi ensi kertaa ikinä kodissaan, sillä heidän perheessä ei ole ollut kuusiperinnettä jouluna.
    Ja meidän pieni poikavauva, nyt on hänen ensimmäinen joulunsa, ensimmäinen kuusensa ja me vietämme ensi kertaa joulun vanhempina. Aivan erityinen joulu siis
    alkamassa.

  21. Ihanan kotoisat ja jouluisat kattaukset sulla, rennon näköiset mutta silti juhlavat! Ja nuo ruusukultaiset Tsaikat on aivan upeat, toisivat hienon lisän uuden kodin kattauksiin 🙂 Hyvää Joulua!

  22. Kaunista! Toivon postauksia sisustuksesta, laadukkaista vaatteista sekä yleistä lifestyle juttua. 😊

  23. Ihania kuvia. Sun kattaukset on todella kauniita ja seesteisiä✨

    Tykkään kovasti ja toivon, että niitä on myös jatkossa. Kaupallisia yhteistöitä toivon vähemmän, mutta ymmärrän, että ne myös kuuluvat eri diileihin.

    Ihanaa lomaa sulle ja tervetuloa meidän huudeille.

  24. Toivon sinun jakavan jatkossakin blogissasi runsaasti arjen kauneutta, saan blogisi ja IG-tilisi visuaalisuudesta niin paljon! Myös yleiset pohdinnat elämästä ja yhteiskunnasta kiinnostavat – olet taitava kirjoittaja.

  25. Kiva olisi lukea henkilökohtaisia pohdintoja omasta elämästäsi! Tyylikuvat myös kiinnostavat!

    Sulla on kyllä aina todella ihania kuvia, jotka jo itsessään saavat hyvälle mielelle!

    Ihanaa lomaa, Viena!

    Tsaikka-lasit on ihania!

  26. Joulukoti ja kattaus näyttävät ihanilta! Sulla on todella silmää kauneudelle, sen näkee niin kotikuvista, sisustuksesta kuin mökkijutuistakin. Jonkinlainen sopiva sekoitus siis juurevuutta ja samaan aikaan kuitenkin raikkautta. Sulla myös kaupalliset postaukset ainakin pääosin tökkii hyvin vähän, koska osaat rakentaa nekin jotenkin todella kauniiksi, etkä vain katalogimaisiksi tuote-esittelyiksi. Ihanaa ja rentouttavaa joulua!

  27. Ihanan tunnelmallisia kuvia! Blogisi visuaalinen sisältö on kyllä aina upeaa, jatka samaan malliin.
    Rauhallista joulunaikaa <3

  28. Pohdinnat elämästä, ympäristöstä, eettisyydestä, vastuullisuudesta ja kuluttamisesta kiinnostavat! Ehkä voisit kirjoittaa myös jotain musiikkiin liittyvää? 🙂 myös reseptit, kokkailut ja sisustusjutut täällä ovat aina ilo silmälle!

  29. Yleiseen hyvinvointiin sis.designjutut liittyvät pohdiskelua sisältlvät omantyyliset jutut kiinnostaa aina:)Ihania kuvia Sinulla.

  30. Sisustustyylisi on niin ihana, että näitä kuvia katselee vaikka kuinka paljon.

  31. Hyvää joulun odotusta ja rentouttavaa lomaa! Olen nauttinut suuresti postauksistasi kuluneen vuoden aikana, niissä on kaunis tunnelma ja valo. Luovemmat aiheet kuulostavat hyvältä ja niitä luen varmasti mielenkiinnolla. Insta stoorien puolella olen tykännyt erityisen paljon, kun musiikki ja kuorojutut ovat näkyneet ja toivottavasti niin on myös ensi vuonna. 🙂

  32. Vegaaniset reseptit, sisustusjutut ja puutarhajutut kiinnostaa! Olisi kiva kuulla myös enemmän kuoronjohtajan työstäsi 🙂 Ihanaa joulun aikaa!

  33. Toivon postauksia jatkossakin kodin sisustukseen ja kattaukseen liittyen 🙂 Ihailen aina kauniita, visuaalisia kuviasi. Rentoa joulua 🙂

  34. Ihania ja tunnelmallisia kuvia. Kauniista kuvista on aina kiva etsiä inspiraatiota. Itsehän haen blogeista lähinnä visuaalista kauneutta ja kevyitä kuulumisia arjen vastapainoksi.

  35. Postauksia inspiraation lähteistä lisää 🙂
    Aivan ihanat jouluiset kuvat tässäkin postauksessa, ja yleensäkin kuvistasi välittyy aina ihana tunnelma ja estetiikan taju. Ihanaa joulun aikaa ❤

  36. Joulukotigoals! Upeat lasit, ehdottomasti joskus täytyy sellaiset hankkia, jos ei arpaonni suosi. Tunnelmallista joulua!

  37. Ihanan seesteisiä ja esteettisesti erittäin kauniita kuvia, jotka saivat heti joulumielen heräämään. Rauhallista ja levollista joulua sinulle!

  38. Upeita kuvia jälleen kerran Viena, näistä välittyy upeasti joulun tunnelma! Tsaikat olisivat ihanat, sillä lapsuuteni jouluissa glögi juotiin niistä. ♡

  39. Ihanan tunnelmallisen näköistä!

    Olisi ihanaa kuulla lisää vastuullisesti tuotetuista vaatteista ja kodin sisustustuotteista. Levollista joulua! Kiitos inspiroivasta blogista ❤️

  40. Visuaalista inspiraatiota ja omia tekstejä! 😊 Kaikkein parasta blogeissa yleensä on se, kun huomaa tekstien ja juttujen olevan aitoja!

  41. Ihania laseja! Joulusi vaikuttaa täydellisestä. Itsekin aion vain löhöillä ja valmistautua 2.1. alkavaan muuttorumbaan.

  42. Pidän erityisesti sisustusaiheisista postauksista. Toivoisin juttuja musiikkiin/työhösi musiikin parissa liittyen! 🙂 Ihanaa joulunaikaa!

  43. Aivan ihana joulupostaus! Tunnelma välittyi ihanasti kauniista kuvista. Tsaikka lasit ovat kaikista kauneimmat glögilasit. 🙂

  44. Ihanaa joulua ❤🎄
    Tasolla lasit ovat vanhemmillani olleet perinteiset glögilasit, niistä glögi maistuu juuri oikealta!

  45. Sulla on aina kauniita kuvia, niitä on kiva katsoa! Visuaalista inspiraatiota toivonkin edelleen!
    Rentouttavaa joulua!

  46. Ihanan tunnelmallista, joulubrunssikin kuulostaa ihanalta! Rauhallista joulua.

  47. Upeita kuvia ja ihana kattaus! Itse pidän kovasti Iittalan astioista, koska ne ovat pelkistettyjä ja sopivat arkeen sekä juhlaan. Ihanaa Joulua sinne!

  48. Ihanaa joulua ja lepäilyä olovaatteissa.
    Sisältösi on aina kaunista, jatkathan voimavarojesi mukaan samaan malliin, ehkä lisäten ajatuksia musiikista ja maailman menosta. Kiitos kun olet! X

  49. Hei! Kiitos tähänastisista kirjoituksistasi. Minua kiinnostavat elämän koko kirjoa käsittelevät tekstit, niitä toivon lisää. Lempeää joulua!

  50. Kattaminen ja vieraita varten laittaminen on ihanaa 😍 Mä ispiroidun eniten juurikin sun kattauskuvista.

  51. Kuvistasi välittyy ihana tunnelma!

    Sisustus- ja puutarhajutut kiehtoo eniten, niistä saa paljon inspiraatiota.

  52. Ihana tunnelma ja kattaus 😍 Nautinnollista Joulun aikaa sinulle ja läheisillesi!

  53. Näyttää niin joululta siellä!😍 Mä oon ihaillut pitkään äitin kahta Tsaikka-lasia, varmaan jotain niiden häälahjoja 90-luvun alusta. En tiiä onko ne enää olemassa porukoilla. Vuosia olen noista haaveillut ja tuo ruusukulta on ehkä jopa vielä ihanampi ku äidin hopeiset! 😍 Haluan!

  54. Vegaanisten reseptejä luen mielelläni edelleen ja visuaalinen inspiraatio ja ihanan tunnelmalliset kuvasi ilahduttavat aina. Rentouttavaa joulua!

  55. Luen ensimmäistä kertaa blogiasi. Ihastuttavia ja tunneömallisia kuvia ja tekstiä. Tsaikka-lasit ovat olleet jonkin aikaa ostoslistallani. Hyvää joulua Viena!

  56. Blogisi on hyvin harmoninen kuviltaan ja osaat asettelun hyvin. Katalogi kuvia 😊 musiikki harrastus/työ kiinnostaisi ja sellainen kirjottelu ihan van arjesta mitä teet ja millaista työtä. Lukijana sellaisia joskus miettii. Kuvat on ehdottomasti blogisi helmi 💕

  57. Inspiroivat postaukset kiinnostaa eniten. Pidän todella paljon sun kuvista – niistä välittyy aina ihana tunnelma. Hyvää ja rentouttavaa joulua!

  58. Nuo klassiset lasit tulisi varmasti vuosikausiksi käyttöön. Ihanaa joulufiilistä saa sun sivuilta. 🤶

  59. Kuorojutut, sisustus ja pohdinnat elämästä yleensäkin ovat kiinnostavia..
    Tunnelmallista ja rentouttavaa joululomaa!
    Ihana arvonta!

  60. Visuaalista inspiraatiota. Olet niin taitava tekemään kaunista, että niitä kuvia tulee tutkiskeltua pidempäänkin.
    Levollista joulunaikaa sinulle.

  61. Sun blogia ja instaa on ihana seurata! Kuvien ja tekstien kautta saa rauhaa, ajatuksia ja seesteistä inspiraatiota omaan arkeen. Jutut puutarhasta ja reseptistä on musta kiinnostavimpia. Lempeän lämmintä Joulua!

  62. Visuaalisen inspiraation ja syvällisempien juttujen pohdinnan balanssi on kiva. Joskus kaipaa kevyttä viihdettä ja inspiraatiota mutta toisinaan haluaa syventyä johonkin mieltä askarruttavan ajankohtaiseen teemaan.

  63. Ihana toteutus tässä yhteistyössä, myös Instagramin puolella! Kaunista, kaunista. 🙂 Hyvää ja rentouttavaa joulua!

  64. Ihanan harmonisia kuvia ja upea kattaus. Toivoisin jatkossa enemmän kirjoituksia työstäsi musiikin parissa, myös luovat tekstit kiinnostavat!

  65. Aloin aluksi seuraamaan tätä sivustoa todella kauniiden kuvien houkuttelemana. Vaikka kaikkiruokainen olenkin niin teksteistä kiinnostavimpia ja inspiroivimpia ovat olleet kaikki puutarhaan, mökkiin, remonttiin ja sisustukseen liittyvät jutut.

  66. Tunnelmallista ja Rentouttavaa joulunaikaa. Olen kovasti pitänyt blogissa tarinoista ja visuaalisesti taidokkaiden kuvien ihailusta. Oikein odotan kevättä, ja juttuja siirtolapuutarhastasi.

  67. Ihanan tunnelmallisia kuvia 🙂 Hyvää joulua!

    Mukana ihanassa arvonnassa 🙂

  68. Mukana arvonnassa. Sinulla on kaunis ja inspiroiva tyyli niin sisustuksessa kuin myös yleisestikin tyylissäsi. Tekstisi on rehellistä. Sellaista on kiva lukea.

  69. Kauniita kuvia taas kerran. Tykkään sinun ottamien kuvien tunnelmasta. Hyvää joulua.

  70. Kaunis kattaus ja herkkä tunnelma välittyi kuvistasi. Ihanaa joulua✨

  71. Oi noi ruusukullan väriset olisivat unelma! Ihanat joulukuvat ja muutenkin otat aina upeita kuvia. Oikein hyvää joulua!

  72. Tsaikka-lasit on ollut toivelistalla jo pitemmän aikaa. Niin kauniit, joten arvonnassa ehdottomasti mukana!

  73. Sun tunnelmallisten tummasävytteisten kuvien myötä oon huomannut tykkääväni tummista asioista sisustuksessa. Ennen meillä toisaalta oli niin tumma lattia, että sitä piti omaan silmään tasapainottaa valkoisella ja vaaleilla sävyillä. Nyt uudessa kämpässä taas pitää tasapainottaa vaaleita huonekaluja tummilla tekstiileillä. Kiitos inspiroivista kuvista ja teksteistä! Hyvää joulua Viena! ❤

  74. Pidän paljon tyylistäsi kirjoittaa ja sisustus- ja kattauspostaukset inspiroivat aina. Lisää voisi olla pohdiskelua ihan elämästä ja arjesta, oman paikan löytämisestä jne.
    Kiitos kun kirjoitat!

  75. Kuvistasi huokuu rauhallinen ja lämmin, jouluinen tunnelma. Sisustukseen ja tyyliin liittyvät postaukset kiinnostavat, niistä saa inspiraatiota. Toivon jouluusi iloa ja naurua, onnellista oloa – joulurauhaa!

  76. Vegaaniset reseptit, eettinen ja ajaton tyyli sisustuksessa ja pukeutumisessa kiinnostaa. Olisi myös kiva lukea enemmän musiikkiaiheisia tekstejä ja ehkä saada vinkkejä musiikista, jota ei valtamedioista kuule. Uusien musiikkielämysten löytäminen on ihanaa!

  77. Toivoisin kaiken jo yllä luetellun lisäksi vaate-ja tyyli postauksia, ne ovat tänä vuonna olleet vähissä. Siis vaikka ihan päivän asuja. Olen ymmärtänyt että olet vähentänyt shoppailua, mutta eihän vaatteiden tarvitsekaan olla uusia, meille monille lukijoille ne silti ovat ja aina niistä saa uusia kiinnostavia yhdistelmiä aikaan. Pidän tyylistäsi ja uskon monen lukijankin pitävän, joten tätä ehdottomasti toivoisin lisää.

    Kauniita kuvia blogissasi on aina, niitä edelleen. 🙂

    Ihanaa joulunaikaa sinulle, lepää ja nauti. <3

  78. Tykkään kuvistasi. Ne ovat aina nättejä ja inspiroivia. <3 Vegaaniruokahommat kiinnostavat, ja myös remppapostauksia on ollut kiva lukea.

  79. Meillä äidillä on aina jouluisin ollut tsaikkalasit ja niistä tulee niin juhlallinen ja erityinen fiilis. Olisi ihana saada tämä uusi versio osaksi omia joulurutiineita!

  80. Ois ihanaa kuulla sun muusikko elämästä, miten valmistelet töitäsi, konsertteja, aikatauluja, ohjelmistoa jne. Miten saat esim. konserttilookit koottua.

  81. Kuvia kauniista hetkistä, etenkin inspiroivista kattauksista ja muista arjen pienistä piristäjistä! Jouluiloa!

  82. Onpa kaunista! Ja juurikin tällaisia kauniita kuvia kodistasi toivoisin näkeväni. Ne on ihanaa inspiraatiota.

  83. Minä olen myös kiinnostunut kuoro-ja musiikkijutuista. Kauniit kuvat ja pohdinnat elämästä ovat blogissasi kivoja, niitä toivon edelleen. Hyvää joulua!

Comments are closed.