3: Metsän tuoksua iholle – Unna Nordic-arvonta

3: Metsän tuoksua iholle - Unna Nordic-arvonta
Kolmannesta kalenteriluukusta paljastuu ihana, metsäinen luonnonkosmetiikka-arvonta.

Tänä syksynä lanseerattiin uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, Unna Nordic. Olen päässyt seuraamaan Unnan tarinaa läheltä, sillä ystäväni Minna, kauneushoitola Hillan perustaja, on ollut mukana kehittämässä sarjaa. Nyt olen itse käyttänyt tuotteita jo yli kuukauden ajan ja olen täysin hurahtanut Unnaan – näissä tuotteissa yhdistyy puhtaus, toimivuus, eettisyys ja visuaalisuus. Niissä on ihanat, mutta tarpeeksi miedot tuoksut, ja ne  sopivat hyvin herkälle, mutta akneen taipuvaiselle iholleni, joka tuntuu reagoivan hyvin ikävällä tavalla kaikkeen vähänkään liian voimakkaaseen kosmetiikkaan. Unna-pakkaukset ovat myös äärimmäisen kauniita, näitä purtiloita kehtaa pitää esillä myös yöpöydälläkin.


Vegaaniset Unna-tuotteet on valmistettu vastuullisesti Suomessa, itse asiassa ihan tässä Helsingissä. Tuotteiden pääraaka-aineet tulevat suomalaisista metsistä ja vaikuttavina aineina on muun muassa koivunmahlaa, mäntyä, katajaa ja esimerkiksi hoitavaa ratamoa. Unna on saanut paljon kehuja ja suitsutusta monilta eri tahoilta, muun muassa luonnonkosmetiikkaguru Katja Kokko kehui vastikään kirjoituksessaan Unnaa ja arvioi 4/6 testaamasta tuotteestaan loistaviksi.


Arvonta!

Millaisia kauneus / ihonhoito- tai kosmetiikka-aiheisia juttuja haluaisit blogistani lukea? Jätä kommenttisi tähän postaukseen niin olet mukana arvonnassa. Osallistumisaikaa on viikon verran, arvonta suoritetaan 10.12.2018 klo 15.

Voittaja saa kolme laadukasta Unna Nordic-tuotetta, jotka valitaan ammattilaisen avustuksella juuri voittajan ihotyypille parhaiten sopiviksi.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti – lisääthän mukaan sähköpostiosoitteesi, niin saamme voittajaan yhteyden arvonnan päätyttyä. Sähköpostiosoitteesi ei näy muille kommentoijille.

Arvonnan tarjoaa Unna Nordic.  Kuvien Unna-tuotteet saatu testiin. 

122 comments on 3: Metsän tuoksua iholle – Unna Nordic-arvonta

 1. Luonnonkosmetiikkajutut kiinnostavat aina. Kuivan ihon hoito on aina itselleni ajankohtaista. Kotona tehtävistä hemmotteluhoidoista olisi myös kiva saada vinkkejä.

 2. Nimenomaan kaikki luonnonkosmetiikkajutut kiinnostaa! Katja Kokon blogia seuraan myös ja sieltä saa loistavia vinkkejä laadukkaista tuotteista, mutta oma myöskin akneen taipuvainen ihoni taitaa vastata pikemminkin sun ihotyyppiäsi, joten kaikki suosittelut ottaisin ilolla vastaan. 🙂

 3. Olen käyttänyt kesästä asti pelkästään luonnonkosmetiikkaa, joten tuotesuositteluja haluaisin vielä enemmän. Hakusessa on juuri se paras tuotesarja itselleni, nämä arvottavat tuotteet kiinnostavat kovasti :).

 4. Just tällaset ympäristöystävälliset tuotteet kiinnostaa! On myös mielenkiintoista kuulla uusista kotimaisista brändeistä jatkossakin. 🙂

 5. Luonnonkosmetiikkajutut kiinnostaa minuakin eniten. Olisi esimerkiksi hauska kuulla arvioita hyviksi kokemistasi edullisemmista tuotteista. Lisäksi olisi kiinnostavaa kuulla, miten juuri sinä hoidat kauneuttasi: minkälaisia kauneusrutiineja sulla on, mitä tuotteita ja meikkejä käytät jne. 🙂

 6. Kaikki luonnonkosmetiikka-vinkit akneiholle ovat tervetulleita! Erityisesti mitkä toimii just sulle ja mitkä tuotteet ovat olleet ehkä pettymyksiä?

 7. Luonnonkosmetiikka kaikessa kosmetiikan muodoissa kiinnostaa! Itselle uusi kosmetiikan alue joka kiinnostaa kovin, mutta omakohtaista kokemusta ei vielä juuri ole. Erityisesti ihonhoito kiinnostaa, miksei myös meikit.

 8. Kiinnostaisi kovasti kuulla lisää aknesta kärsivälle iholle sopivista luonnonkosmetiikkatuotteista!

 9. Toivoisin juttua luonnonkosmetiikasta joka ois samalla mahdollisimman zerowaste, eli purkit ois mahdollista kierrättää eikä ois muovia 😊

 10. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa. Eniten ihonhoitoon liittyvät tuotteet, mutta myös meikit. Kiva kuulla tästäkin sarjasta, olen miettinytkin mitä suomalaisia luonnonkosmetiikkasarjoja oikein löytyy.

 11. Luonnonkosmetiikka minullakin! Hiusten muotoilutuotteet suht. tuntematon alue, jonka takia olisi kiva kuulla niistäkin. 🙂

 12. Itsekin käytän nykyään pelkästään luonnonkosmetiikkaa ja luen mielelläni niihin liittyviä postauksia✨

 13. Minuakin kiinnostaisi juuri luonnonkosmetiikka sekä itse tehdyt kosmetiikkatuotteet! Myös suosituksia hyvistä tuotteista olisi kiva kuulla <3

 14. Luonnonkosmetiikka, apteekin kosmetiikka tuotteet esim.
  Tuotteita on niin paljon pilviin pimein niin on kiva kulla tuotteista jotka ovat hyviä ja hinta laatusuhde on myös kohdillaan.

 15. Eniten kiinnostaisi kuulla juuri arvosteluita erilaisista tuotteista. Lisäksi luonnonkosmetiikka hiuksille ja palasaippua-asiat kiinnostavat!

 16. Kuten moni muukin on maininnut, olisi luonnonkosmetiikasta kiva kuulla lisää! Etenkin eettisistä ja lähempänä tehdyistä, pienistä uusista merkeistä kun välttämättä ei tule omin avuin kuultua (:

 17. Tykkään lukea vinkkejä uusista tuotteista ja tuotesarjoista. Unnaa olen hypistellyt Hillassa, mutta en vielä raskinut ostaa! Siksipä heti mukana arvonnassa 🙂

 18. Eri täsmävinkkejä on aina hyödyllistä saada, itse kaipaan usein varsinkin rasvaisen sekaihon hoitovinkkejä. Paljon kiinnostaa myös hiusten luonnonmukainen hoito sillä se tuntuu olevan ainakin itselle toistaiseksi kaikkein hankalin tavoite.

 19. Haluaisin vinkkejä kotimaisista (tai ainakin pohjoismaisista) luonnonkosmetiikka- merkeistä. Eniten ihonhoitotuotteista, mutta myös hiustuotteita, luonnollisia hajuvesiä ja kaikkea joka kuuluu kosmetiikan maailmaan. Myös vinkkejä vähän edullisimmista luontokosmetiikka merkeistä, sillä ainakaan itselläni ei ole varaa ostaa todella kalliita ihonhoitotuotteita.

 20. Vinkkejä kotimaisista luonnonkosmetiikka- merkeistä. Mielellään myös vähän edullisempia merkkejä, ja semmoisia jota olet itse kokeillut! Myös luonnonmukaisia hiustuotteita olisi kiva jos jakaisit😊

 21. Luonnonkosmetiikkajutut ylipäätänsä ja toiveena talvikuivalle iholle hyviä tuote- ja hoitovinkkejä.

 22. Oletko itse sekoitellut (luonnon)kosmetiikkatuotteita omaan/läheistesi käyttöön? Tein viime jouluna joitakin kuorintoja ja öljyseerumeita lahjaksi, tänä vuonna voisi jatkaa sillä linjalla.

 23. Luonnonkosmetiikasta erityisesti ihonhoito- ja hiustuotteet kiinnostaisivat. Ja vinkit itsetehtäviin naamioihin olisivat mukavia.

 24. luonnonkosmetiikkajutut kiinnostaa – luonnonkosmetiikan hyödyt ympäristölle ja iholle; kemikaalikuorman vähentäminen ja vähällä meikkimäärällä pärjääminen

 25. Kärsin ruusufinnistä ja kaikki hankaliin iho-oireisiin ja -tauteihin liittyvät syväluotaavat postaukset kiinnostaa. Myös luonnonkosmetiikan eettisyys ja ekologisuus on kiinnostava teema – vaikka jokin olisi luonnonkosmetiikkaa, onko se automaattisesti parasta koko maailmalle, vai voiko tämän ilmiön yleistyessä syntyä viherpesua? Mutta joo, yleisesti kyllä kaikki luonnonkosmetiikkaan ja suomalaiseen tuotantoon liittyvä kiinnostaa! 🙂 tämä tuotesarja vaikuttaa myös hyvältä!

 26. Ihonhoitorituaalit kiinnostaa! Monivaiheisia puhdistuksia ja seerumeita mainostetaan, mutta mihin oikeasti on arjessa aikaa ja energiaa?

 27. On ihana päästä kokeilemaan uusia tuotteita, joiden olemassaolosta ei välttämättä olisi kuullutkaan ilman internetin ihmeellistä maailmaa. Tällaiset postaukset ovat parhaita, joissa tuodaan esille vähän pienempiä brändejä maailmankuultujen sijaan. Olisipa Oulussakin näiden tuotteiden jälleenmyyjiä.

 28. Olisi kiinnostavaa kuulla vegaanisesta ihon hoidosta ja ihan vegaanisen ruokavalion vaikutuksesta akneen taipuvaiaeen ihoon. Ainakin oman kokrmuksen mukaan maitotuotteet aiheuttaa finnejä ja kiinnostaisi kuulla sinun kokemuksia aiheesta.

 29. Kuivan talvi-ihon hoito, erityisesti kuivien halkeilevien kynsinauhojen ja sormenpäiden hoito, luononkosmetiikalla kiinnostaa.

 30. Joku esittikin jo toivomuksen kosmetiikka-aiheen käsittelystä ympäristönäkökulmasta. Itseänikin kiinnostaisi lukea pohdintoja ei ainoastaan luonnonkosmetiikasta vastuullisempana valintana, vaan ylipäänsä erilaisten kosmetiikkatuotteiden käytön ja toisaalta käyttämättä jättämisen merkityksestä ympäristön ja kestävyyden kannalta. Luonnonkosmetiikka itsessään ei tee autuaaksi, jos sitäkin kuluttaa paljon, pakkausjätettä tuottaen ja muutoinkin ottaen osaa huolettomaan kulutusjuhlaan, josta vastikään Black Fridayn yhteydessä paljon keskusteltiin. Aihetta voisi varmasti käsitellä useammassakin postauksessa – laajemmin ja teoreettisemmin sekä käytännön näkökulmasta, ts. miten itse voisit ja miten me kaikki voisimme pohtia käyttämiemme kosmetiikkatuotteiden tarpeellisuutta ja niihin liittyviä kulutustottumuksiamme, etsiä kosmetiikan osalta yhä ekologisempia ratkaisuja arkeen, kokeilla kosmetiikan kulutuksen vähentämistä jne… Toki ympäristöaspektiin liittyen myös kotimaisista ja kestävämmin pakatuista luonnonkosmetiikkatuotteista kertovat tekstit kiinnostavat kun puhutaan puhtaasti tuotteiden/valmisajien esittelyistä.

 31. Kiinnostaisi lukea postaus atooppisen ja yliherkistyneen ongelmaihon hoidosta. Nimimerkillä ihotautilääkärin tuomio, ”sulla on atooppinen ja yliherkistynyt iho ja nyt sun pitää vaan yksitellen testata eri tuotteita saatko niistä oireita vai et” 😐

 32. Kokemukset luonnonkosmetiikasta kiinnostaa. Miten vegaaninen ruokavalio on vaikuttanut sun ihoon? Luonnonkosmetiikkavinkit kuivalle talvi-iholle.

 33. Itse haluisin kuulla vinkkejä hormoni-ihon hoitoon 😀 mun kasvojen iho kukkii selvästi hormonien vaikutuksesta.

 34. Erityisesti kiinnostaisi minimalistinen ihonhoito – miten tietää mitä todella kannattaisi hankkia, niin että voisi hankkiutua eroon miljoonista erilaisista purnukoista ja löytää ne pari loistavaa, joilla pärjäisi.

 35. Olisi tosi ihana lukea ja kuulla lisää sinun upeista hiuksistasi ja hiustenhoidosta! Myös esimerkiksi postaus sinun kampauksista kiinnostaisi!

 36. Haluaisin juttuja keskitason hintaluokan luonnonkosmetiikasta. Suomalaiset brändit kiinnostavat etenkin. Ihonhoito kiinnostaa aina ja on kiva kuulla mitä tuotteita ihmiset käyttää.

 37. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa. Olen ihonhoidossa siirtynyt lähiaikoina kokonaan luonnonkosmetiikkaan, joten nyt olisi kiva kuulla myös meikkisuosituksia. Opiskelijana erityisesti edulliset ja hinta-laatusuhteeltaan parhaat tuotteet kiinnostaa. Lisäksi olisi kiva kuulla miksi ylipäätään kannattaisi valita luonnonkosmetiikkaa.

 38. Mua kiinnostaa luonnonkosmetiikkayritysten tarinoiden takaa ihan käytännön tuotantoprosessi! Kotimaisuus on kova sana, mutta olis kiva tietää, miten sitten suomalaiset brändit oikeasti kantavat vastuuta tuotteiden valmistuksessa. Näistä on harmillisen vähän tietoa koskaan saatavilla yritysten omilla sivuilla ja olis kiva tehdä valintoja faktatiedon valossa. 🙂 Ja tämän lisäksi tietysti ihan perustuotetestauskokemuksia on kiva lukea! Tykkään myös postauksista, joissa vertailussa mukana useampi eri merkkejä, ei haittaa vaikka tuotteet on saatu, koska nää vertailut on anyways puolueettomampia ja lukijalle mielekkäämpiä kuin yhteen ainoaan merkkiin keskittyvät postaukset.

 39. Luonnonkosmetiikka ehdottomasti! Itsellänikin on herkkä, osittain kuiva ja akneen taipuvainen iho joten sen hoito on aina haastavaa!

 40. Luonnonkosmetiikan nimiin vannon minäkin ja lukisin mielelläni kokemuksia uusista kokeilun arvoisista merkeistä, kotimaisuudesta ja ekologisista pakkauksista plussaa 🙂

 41. Olisipa ihana kokeilla tota sarjaa! Olen luonnonkosmetiikan suurkuluttaja ja nyt olisikin ihana kuulla lisää suomalaisista brändeistä ja suunnata katse niihin tälläkin saralla. Ihanaa joulun odotusta!🌟🎄❤️

 42. Minullakin on sekä hyvin herkkä että rasvoittuva iho. Olisi hauska kuulla välistä, että minkätyyppiset luonnonkosmetiikan tuotteet eivät ole olleet sinulle sopivia. Ja miten välttää huteja?

 43. Haluaisin ehdottomasti lukea luonnonkosmetiikasta jotain! Suosituksia, vinkkejä tms. ihonhoitoon luonnonkosmetiikan avulla.

 44. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa kovasti, myös keskustelu jätteistä kiinnostaa. Olen seurannut blogiasi jo kauan ja pidän tavastasi kirjoittaa ja tuoda esille uusia asioita.

 45. Kiinnostaa kuivan, mutta myös akneen taipuvaisen ihon hoito ja siihen sopivat suht edulliset tuotteet.

 46. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa aina ja varsinkin sun luottotuotteet. Ois myös mielenkiintosta kuulla vastuullisuudesta liittyen kosmetiikkaan.

 47. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa ihonhoidon ja meikkauksen suhteen, mutta myös hiustenhoitoon liittyen.

 48. Luonnonkosmetiikka ja vegaaniset valinnat hiustenhoidossa ja -muotoilussa, sekä vaikka ekokampaamojuttu kiinnostaisi!

 49. Juuri tällainen vastuullinen ja luonnollinen näkökulma kiinnostaa – vaikka seuraan luonnollisen kosmetiikan tuulia tiiviisti, Unna osoittautui vielä ilokseni uudeksi tuttavuudeksi. Heittäisit vielä loppuun hieman haastetta- miten olisivat jutut DIY-luonnonkosmetiikasta? Vaatii ehkä pientä hifistelyä, mutta on ah niin ihanaa ja kivaa silloin tällöin esim. kurssiluontoisesti. <3

 50. Täälläkin kiinnostaisi luonnonkosmetiikka: millaisia tuotteita itse käytät ja millainen oma ihosi on.

 51. Täälläkin kiinnostaisi luonnonkosmetiikka: millaisia tuotteita itse käytät ja millainen oma ihosi on.

 52. Ekologisista luonnonkosmetiikkaan liittyvistä postauksista on aina iloa! <3 Ja tietty erilaisia vinkkejä ihonhoitoon eri vuodenaikoina ois kiva saada 🙂

 53. Eniten kiinnostaa akneen taipuvaisen ihon hoito luonnonkosmetiikalla ja akneiholle sopivat meikit. Myös ihonhoito kokonaisvaltaisesti, eli vinkit elintapoihin kiinnostaa. On aina kiinnostavaa kuulla eri ihmisten ihonhoitorutiineista, niistä voi aina löytää jotain, mikä sopii omalle ihotyypille.

 54. Tahtoisin nähdä esittelyjä kotimaisista, vastuullisesti tuotetuista kosmetiikkamerkeistä. Minua kiinnostaa kovasti niin tuotteiden käyttövinkit kuin tarinat niiden takana! 🙂

 55. Luonnonkosmetiikka-vinkkejä ja vinkkejä myös nuorten ihonhoitoon, sekä ihonhoitoon liittyvää asiaa sisältäpäin (eli ruokavaliosta).

 56. Minua kiinnostaa pelkästään luonnonkosmetiikkaa käyttävien kosmetologien ajatukset ihonhoidosta ja myös luonnonkosmetologilla käynnit kokemuksena.

 57. Minua kiinnostaisi lueskella ihonhoidosta auyrvedisesta näkökulmasta käsin. Ja siis luonnonkosmetiikkaan keskittyen tottakai.

 58. Kotimainen ja vastuullinen luonnonkosmetiikka kiinnostaa, onneksi merkkejä on alkanut putkahdella esiin useampiakin!

 59. Ihotyyppini on melko samanlainen kuin sinulla, joten tuotesuositukset kiinnostavat! Kaikki luonnonkosmetiikka kiinnostaa, mutta erityisesti myös opiskelijabudjetille sopivat suositukset ovat mieluisia

 60. Luonnonkosemtiikka on lähellä sydäntäni. Ihonhoitotuotteista löytyy jo hyvin juttuja, mutta meikeistä vielä melko vähän <3

 61. kiinnostaa: Jutut luonnonkosmetiikasta, Swatchit tai sellaiset jutut, mistä näkee värit hyvin. uutuuksien kokeilu.

 62. Erityisesti herkän ihon luonnonkosmetiikka ja tuoksuttomat tuotteet kiinnostavat, koska luonnonkosmetiikkassa tuoksut ovat vahvoja ja tehoaineiden viidakossa sopivia ärsyttämättömiä tuotteita on hankala löytää.

 63. Luonnonkosmetiikka jutut kiinnostavat todella paljon. Kuinka hoitaa epäpuhdasta sekä rasvaista ihoa. Olen myös kiinnostunut kuulemaan lisää tästä uudesta Unna Nordic sarjasta.

 64. Herkälle iholle sopiva luonnonkosmetiikka kiinnostaa ja sellaiset arjessa hyviksi havaitut luonnonkosmetiikkatuotteet, jotka on kohtuuhintaisia 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *