2. luukku: jouluvalot

Näiden jouluvalojen tekemiseen ei tarvitse valosarjan lisäksi muuta kuin paperia ja sakset. Helppo ohje paperikuution taittelemiseen löytyi pinterestistä. Käytin itse kirkasta teippiä, jotta paperikuutiot pysyisivät paremmin lampun kannassa kiinni. Materiaalina käytin aivan tavallista kopiopaperia, sitä oli helppo taitella. Paloturvallisuussyistä sammutan valot aina yöksi ja kun lähden kotoa.

Pienellä vaivalla kaunista. Voisihan näitä tehdä värillisistä tai kuviollisista papereistakin, mutta yksinkertainen valkoinen tehoaa parhaiten minuun.


Related Post

8 comments on 2. luukku: jouluvalot

 1. Kaunis! Juuri eilen pyörittelin kädessä valosarjaa, ja mietin, millaisen siitä askartelisi (muistat kai, kun tein sellaisesta askartelupaperista kartioita aikoinaan…niiden aika on ohi) Ehkä tämä!

 2. anonyymi, eikö olekin!

  Venla, muistan hyvin ne kartioaskartelut ja sen, kun autoin sua niiden tekemisessä! Ne olivat hienot..

  Sini-Julia, niimpä näyttääkin! En tullut edes ajatelleeksi 🙂

  Tiia, suosittelen myös led-valoja, joita itsekin tässä käytin. Vähän turvallisempaa 🙂 kokeile ihmeessä, kuutiot syntyvät tosi nopeasti!

 3. Tosi kiva idea ja aloinkin toteuttaa, mutta rupesi tökkimään tuossa 11. kohdan kohdalla…Miten se siinä taitetaan vai leikataanko siinä?…Minkäkokoisella paperilla muuten teit nuo?

 4. anonyymi, käytin siis A4-paperia, josta leikkasin palan pois saadakseni neliömuodon.. Mullekki toi kohta 12-13 oli aluksi vaikee, mut kokeilemalla tajusin. Eli tuo lirpake joka taitetaan kohdassa 11, taitetaan 12-kohdassa vielä puolet pienemmäksi ja 13:sessa laitetaan tonne toisen lirppakkeen väliin.. Hankala selittää. Kokeilemalla onnistut!

 5. Joo nyt onnistu,kiitos:) Tästäpä löytyki tälle kotiäiskälle tekemistä lapsen päikkäreiden ajaksi:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *