2: jouluinen aamupalavinkki

Toisesta kalenteriluukusta paljastuu jouluinen aamupalavinkki, herkullinen kookos-banaani-chiavanukas, johon olen jäänyt vähän koukkuun. Okei, lähtökohtaisesti resepti johon tulee kookosta ja banaania, ei kuulosta kovin jouluiselta. Mutta tässä on nyt kyseessä erittäin helppo ja toimiva aamu-tai välipalaresepti, jonka saa muutettua jouluisemmaksi esimerkiksi karpaloilla.

1 luomubanaani
1 tlk kookosmaitoa
1 dl chia-siemeniä
lisäksi marjoja / hedelmiä mielesi mukaan

Soseuta blenderissä banaani ja kookosmaito. Lisää chia-siemenet ja sekoita. Kauho seos laseihin ja laita hetkeksi jääkaappiin. Ennen tarjoilua lisää pinnalle karpaloita, karhunvatukoita tai marjoja / hedelmiä makusi mukaan.


Related Post

2 comments on 2: jouluinen aamupalavinkki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *