Aamupalavinkki: lakusmoothie

Yleisin aamupalani on smoothie. Surautan jonkinlaisen pirtelön itselleni joka aamu, yleensä samalla kaavalla: marjoja tai hedelmiä, jotain vihreää, maca-ja viherjauhetta, mantelimaitoa tai vettä. Totta puhuen, harvoin jaksan kokeilla mitään uutta niiden saralla. Kunnes muutama viikko sitten maistoin ensimmäistä kertaa lakusmoothieta – tiesin heti, että tätä on pakko testata kotona.

Tässäpä siis viikonlopun aamupalavinkiksi lakusmoothie, joka sopii oivallisesti kaltaisilleni herkkusuille. Hain tätä varten raakalakritsijauhetta Pur-hyvinvointikaupasta, jossa juurikin maistoin lakusmoothieta ensimmäistä kertaa ja sain innostuksen tähän kokeiluun. Raakalakritsijauhetta saa myös esimerkiksi ruohonjuuresta, ja sitä voi käyttää muuhunkin makeutukseen, jos haluaa välttää sokeria.

lakusmoothie

2 kuivattua viikunaa
kourallinen cashew-pähkinöitä
pieni päärynä
puolikas banaani
1,5 dl mantelimaitoa
2-4 tl raakalakritsijauhetta
jäitä

Blendaa ainekset tehosekoittimessa ja nauti.

Related Post

3 comments on Aamupalavinkki: lakusmoothie

  1. Emzi, tää on kyllä jännä ja vaikuttaa ehkä vähän epäilyttävältä, mutta ehdottomasti kokeilemisen arvoinen! Itse olen jäänyt täysin koukkuun 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *